Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• n3zold3r

csendes tag

válasz BRIKLY #17270 üzenetére

Hát én elárulom nem nagy titok GRS-t bányászok.

Hogy milyen megfontolásból az jó kérdés, pár napig egész tűrhetően hozott, mostmár az ára lement annyira (és a diff maradt viszonylag magas természetesen) hogy nem hoz hasznot, de nincs jobb ötletem egyelőre, és talán az ára még visszakúszik jobb szintre amikor megéri majd eladni a most kibányászott mennyiséget.

Alapvetően a BTC-nek is eléggé padlón van az ára, és nem nagyon akar mozdulni felfele az utóbbi 1-2 hónapban. Egyszerűen nincs elég pénz a "rendszerben" iszonyat sokféle coin felé oszlik, így egyiknek sincs ára. Azzal hogy mostmár elárasztották a piacot a scrypt asic-ok elérték azt hogy a sima scrypt coinok diffje egekben, aki meg gpu-val bányászik mind a scrypt-n, x11, meg egyéb algos coinok diffjét nyomja az egekbe.

Egyedüli lehetőség szerintem egy házi 0-3hm/s -es bányásznak ha tényleg olyan coint bányászik aminek egyszer akár rövid ideig is lesz ára, akkor mindent elad és lehet áttérni másikra.

Persze mindenki ezt próbálja játszani tehát a rendszer önszabályzó :)

Személy szerint a többszörösét keresem kereskedéssel az utóbbi napokban mint bányászattal. Korábban a BC hullámait lehetett egész jól meglovagolni, aztán a GRS is szépen kereskedhető volt, most meg DRK-al lehet ügyeskedni.

Sajnos a kereskedésben rohadtul könnyen bukni is lehet a pénzt, de hát ilyen ez a popszakma :)

[ Szerkesztve ]

• Zizi123

senior tag

Nem hiszem, hogy errol volna szo, mert tenyleg jelentektelen az a szamitasi teljesitmeny, amivel nyomod, es kulonben is eddig ugy vettem eszre, hogy barmit kerdeztel valaki mindig valaszolt.

Egyebkent en is erre probaltam celozni azzal, hogy nem igazan talaltam olyan ermet, amire azt mondtam volna, hogy haaaat ez legalabb megutotte a minimalis elvarasiszintet,

Na de, hogy valami hasznosat is mondjak:
    Azt vettem most eszre, hogy amikor visszaneztem az university poolba, mindenki eltunt, es atmentek Shibe-t banyaszni. http://shibe.dedicatedpool.com/index.php
    Reggel meg 1750Mhs banyaszott university-t, es senki Shibe-t, most 1750MHs Shibe-t, es 250MHs University.
    Nem tudom, hogy ez jelent-e valamit, de ez van! Lehet, hogy jelent valamit, lehet, hogy nem.

(Bar ahogy elnezem most eppen DDOS tamadas alatt vannak )

Valakinek velemenye???

• Dexar007

veterán

Nem hiszem,hogy errol lenne szo. Egyszeruen nincs olyan coin amivel erdemes lenne foglalkozni. Nekem itt van mar lassan egy hete "uresen" 2mh.

Give me your cum,bull!

Új hozzászólás Aktív témák