Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz pilu85 #7875 üzenetére

    Az a Litecoin bányászás, az nem maga a Litecoin, ami egy P2P payment system. A bányászás dióhéjban, hogy csatlakozol a rendszer működtetéséhez a számítási kapacitásoddal, ezért cserébe kapsz egyfajta jutalékot érte.

    (#7876) dmon: Hát igen, meredeken nő a nehézség, és nem követi jelenleg az árfolyam. Végülis várható volt, hogy szép lassan (vagy kevésbé lassan) apadni fog a haszon (rövid távon mindenképp), ahogy tömegesen lépnek be új bányászok...

    A kisebb altcoinokat pedig a profit váltó poolok nyírták ki. 12GH/s egy middlepool, amikor egy kisebb altcoin mondjuk a teljes network 1-10Gh/s...Ahogy terjednek az ilyen poolok, úgy fog szépen lassan az összes coin profitja egyre jobban hozzásimulni az LTC-hez. A WDC-n is szépen lehetett látni, mikor cuppant rá egy nagyobb multi, mert azonnal 1,5X-ös vagy mégnagyobb mértékben megnőtt a teljes rendszer kapacitása, elvesztve a várt profitjukat a rendszeres WDC bányászok. Így végülis a multipoolok maguk fpgják kinyírni azt az üzleti lehetőséget, aminek kihasználására létrejöttek. Valahol számomra elég irónikus. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák