Új hozzászólás Aktív témák

  • geckowize

    őstag

    Sziasztok,

    Win10-en NiceHashelek és volt egy GTX1070 -> 6700 XT csere, DDU-val csináltam, viszont elég sok a failed benchmark lett, valamint a következő hibaüzenetet is mindig látom az értesítéseknél:

    Intel video driver sosem volt telepítve, mivel Intel Core i5-10400F a procim, tehát IGP nélküli. Ennek ellenére DDU-val Intel drivert is töröltem, de még mindig dobja. Google barátomon keresgélés után kb. annyit találtam, hogy "túl új a driver", 21.10.2-est használok (2021-10-05). Mivel gamingre is használom a gépet, ezért nem akarok őskövület drivert telepíteni...

    Benchmarkok:

    A failed benchmarkokat úgy próbáltam megfixálni, hogy a legújabb verziókat manuálisan leszedtem és beraktam NH mappájába TeamRedMinerből, lolMinerből és SRBMinerből.
    Az SRBMinert egyébként még installálni sem tudom, rányomok a Plugins tabon az install gombra és nem történik semmi.

    Kérdés:
    1) Foglalkozzak még ezzel a "Fallback of OpenCL" problémával?
    2) Foglalkozzak még a failed benchmarkokkal?
    3) Foglalkozzak még az installálhatatlan SRBMinerrel?

    Mind a 3 kérdésre vonatkozik, hogy ezektől függetlenül a működő GMinerCuda9.0+-szal DaggerHashimoto hozza a 46.436 MH/s-t.

    +1: A NiceHash CoinBase-re utaláskor bevezetett fee-je miatt érdemes lenne CB-ről váltanom másra? Aki eddig NH->CB-t használt, továbbra is maradt ennél a felállásnál?

    A válaszokat előre is köszi! :R

Új hozzászólás Aktív témák