Új hozzászólás Aktív témák

  • laychi

    veterán

    válasz Frozen #74262 üzenetére

    Olyanra nem írok rá, aki 700km-re van.... :D
    a környéken, max 100-150km, ha úgy van....

    Linkelj légyszi boltot, ahol 1300-ért lehet kapni értelmes 3080-at, pl strix, giga master vagy xtreme, MSI suprim X, FTW3 és hasonló kaliberűek, ne a trinityvel gyere meg a hoki legalja kártyákkal.
    [link] 1362 az allja ...vizes kártya( de az ott nem kapható, hanem ha rámegnyitod 1480 casekingnél), ami nem kell mindenkinek, mert nincs mindenkinek épített vízhűtése aztán 1400 a tuf és onnan felfelé. a többi.
    Akko már megint miről beszélsz?

    Olyan falsch-okat állítassz, hogy az valami félelmetes.
    Meg úgy állítod be, mintha mindenki igaz ember lenne a kleinanzeigenen és mindenki 800-900 euroért árulná, holott ez nem így van.
    Ha van fenn 10.000 db rtx 3080, akkor talán 1 db, ami olyan, mint amiről te beszélsz, mert nem érdekli a pénz, vagy einfach idiote a tulaj.

    És vannak felfelé, lefelé is kártyák, illetve ott az amd oldal is...

    De te itt úgy adod elő a dolgokat, mintha minden sarkon akár 10 db lhr mentes 3080-at lehetne venni minden papírral, minden segítséggel gariügyintézésnél msrp áron vagy kicsit felette.
    Úgy dől a hülyeség a dumádból, hogy az valami elképesztő. Az a baj, hogy te ezt el is hiszed amit írsz, itt meg többen tudjuk, hogy blődség, amit itt előadsz, ennyi.

    Részemről ennyi, én nem koptatom tovább a billentyűzetet ilyens sületlenség miatt ne hitegess másokat a te elferdült világképeddel, rohadtul nem úgy vannak a dolgok, ahogy te ezt itt elmeséled, mint Benedek Elek.

Új hozzászólás Aktív témák