Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz Shkiz0 #74217 üzenetére

    Az új bányászható coin gondja sztem az, hogy nagyon nehéz nemhogy feljönni de megmaradni is ha 100* drágább vagy mint a bevált ETH. Te se fogsz 20$ért utalni ha 10centért is lehet nem? Detto igaz ez NFT, ICO, okosszerződés...re is.
    Egy új ekkora hasht eltartó bánya coinhoz kéne vmi ami nagyon kell az embereknek és eth nem képes rá... én nem látok ilyet

    "bárkit érdekelne mert ha 10.000-ért adja el is profit már mivel visszahozta a befektetését"

    Aki ebbe akár csak legkésöbb nyáron belekezdett a pos kitolással vszeg vissza fogja hozni abefektetését viszont sztem nem mindegy, hogy karinként 10K vagy 510K marad... :)

    Frozen esetén nekem nem a 110Ks jóslatával van gondom hanem úgy amblokk... Mindha bipoláris lenne. Kizárni nem lehet de ahoz nem csak POSra lenne szükség hanem pl hogy bányász farmok ráöntenek, nem tudnak várni 1000+dbot a használtpiacra dolgok is. Amúgy én azt javaslom amit kb én is csinálok frozennel: ignore.

    Amúgy a stadia, GF now, konzol vonal miatt a tovább emelkedő vga árakban nem hiszek. A jelenlegi árak hosszú távon magukban kinyírják, niche piaccá szűkítik a pc piacot. Engem is kb a bill+egér tart PCn....

    @Percy Fogalmunk sincs de az NV marginja őrület elötti években is amblokk 40% körül mozogott. Azaz kb átlagosan minden terméken 40%nyi hasznuk van.
    Ezt amúgy már megélte egyszer az NV ezért is vannak a bánya karik...

    [ Szerkesztve ]

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák