- Starlink
- Hálózati / IP kamera
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Prime Video
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
xzeebyt
tag
válasz fireman123 #50951 üzenetére
Köszönöm a válaszod, bocsánat a kérdésért, csak elsőre nem igazán jött át, de így már értem.
[ Szerkesztve ]
Kriptot is elfogadok!
-
Emperor_
addikt
válasz xzeebyt #50949 üzenetére
A freewallet-en többféle coin tárolható. Van olyan walletjük is ami csak egy coin.hoz jó, pld az ethereumhoz.
A Binance egy kriptó tözsde, ott kereskedni lehet.
Az a mondás, hogy a bánya társaságnál, tözsdén nem tároljuk coinokat. Inkább tegyük ki valamilyen wallet-be.
Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
BadBlade
csendes tag
A whattomine.com weboldalon érdeklődnék, hogy hátha valaki pontosan tudja az alábbi két oszlop pontos definícióját:
Est. Rewards
Est. Rewards 24hNagyjából köszönőviszonyban van amennyit a bányák termelnek, de szeretném tudni, hogy mi a különbség a két adat között. Köszi előre is, bízom benne, hogy valaki itt tud válasszal szolgálni.
"Only the Birds fly First Class"
-
Janou
őstag
Srácok
Másnál is Pool sent wrong data hiba van NH-n?
-
fireman123
őstag
Vajon a Nh-en melyik coint nyomatják x16r algón 2423 minerrel? ....megnéztem az x16r algós coinokat, de ott semmi értelmeset nem láttam ..és ezek jellemzően nem is asicok mert egy minerre 24 mh/s hash jut.
Aztán meg csak harmad annyit fizet mintha direktben rvn-t túrok (persze tudom, hogy az x16rv2 algós),
......de a NH-en az x16rv2 algó is csak 0,0022 BTC/GH/day
[ Szerkesztve ]
-
tom120514
őstag
válasz fireman123 #50959 üzenetére
BITC, PHL mennek nagyot időnként, 10-20% áremelkedés elviszi a profitabilityt eléggé, rámegy a kocsog NiceHash aztán a diff adjustment ha működik jól, visszacsúsznak.
Szerk. BITC már v2 de attól igaz, kis coinnal kis pénzzel lehet nagyot mozgatni, így előre ugrik a whattomine-on hirtelen.
[ Szerkesztve ]
Never go full retard.
-
fireman123
őstag
Tegnap kíváncsiságból rövid ideig próbáltam direktben a Bitcash-t, de kb. ugyanazt hozta mint a raven, így visszamentem ravenre, abban jobban bízok
Az azért érdekes, hogy az asicokat nem igen lehet felfedezni egyik x16r coinnál sem, nem nőtt meg a hash egyiknél sem jelentősen október 1 után, a raven fork után azt hittem, hogy ráállnak valamelyik x16r coinra ha már megvan a vas, ....de ehelyett inkább kitámasztották velük az ajtót ?[ Szerkesztve ]
-
Janou
őstag
-
őstag
HiveOS alatt próbált már valaki RX5700 kártyát? Mit produkál?
-
fireman123
őstag
sziasztok, Anydesk remote controlt használ valaki? ...ezzel akartam kiváltani a teamwievert, de alakadtam, ...a kapcsolat létrejön de a képet nem tölti be, hanem csak forog a homokóra már 10-15 perce, ...mit kellene állítanom? mert valami bizti nem jó .......viszont az az érdekes, hogy az asztali gépem és a tabletem között egyből létrejön a képátvitel is, ....csak a rigről nem jön a kép se az asztalira, se tabletre
-
fireman123
őstag
válasz fireman123 #50968 üzenetére
feltelepítettem laptopra is, a laptop-asztali-tablet kommunikálnak egymással rendesen, ...viszont a riggel egyik se, ott a fenti várakozás jelenik meg mindegyiknél, tehát a rignél lehet valami bibi, csak nem találom, hogy mi , ...amúgy a riggel a teamwiewer és a chrome távoli asztal is működik, csak ezeket akartam kiváltani az anydeskkel
-
senior tag
válasz fireman123 #50969 üzenetére
Lehet nincs elég erőforrás rá? Bár ha TeamViewerrel működött...
Van valamilyen HDMI-dummy a gépre kötve? Lehet ez a szoftver csak akkor tud működni, ha van monitor a gépre kötve.
-
fireman123
őstag
-
htc07
addikt
válasz fireman123 #50971 üzenetére
realvnc-nek mennie kell dummy nelkul is, en azt hasznalom a raspberryhez.
ja es van android kliens is hozza. -
Janou
őstag
válasz fireman123 #50973 üzenetére
Real VNC tuti nem. Én is azt használom sok sok hónap óta. Eddig nem dobta fel, hogy fizessek. És telóra is van app.
-
Janou
őstag
válasz fireman123 #50975 üzenetére
Igen, ez. Személyes használatra 5 gépig ingyenes.
-
őstag
Windows alatt ETC-t bányászva, picit megemelve a RAM sebességet 50mH/s az RX5700.
-
Iginotus
addikt
HIVEOS frissités is jött.:
0.6-84@1910212019-10-22
Hive Linux client image: 0.6-84@191021 (new stable branch based on Ubuntu 18.04)Universal boot mode: BIOS | UEFILinux kernel: 5.0.21Drivers version: AMD v19.20, Nvidia: v430.50Plug and Pray... :)
-
varmi2
nagyúr
Üdv.
Mit tudok csinálni? Nem tudok belépni a bittrex-re, mert 2fa beléptetésre van állítva, de tegnap a telómat vissza állítottam gyári beállításokra, és nem tudok belépni a google hitelesítésbe.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Iginotus
addikt
válasz varmi2 #50988 üzenetére
Előszór a google authentikátort állitsd vissza ha megvan hozzá a kód az pofon egyszerű. Ha nincs akkor ha be van regisztrálva a személyid a bittrexre, akkor vissza tudják "állitani" ott is.
Ha egyik sincs, akkor nehezen tudod igazolni, hogy nem egy 3. személy vagy aki meg akarja szerezni a hozzáférést, de meg lehet próbálni...Plug and Pray... :)
-
htc07
addikt
amikor létrehozol egy 2FA azonosítót, kapsz hozzá egy 16 karakteres visszaállítási kódot is úgy emlékszem, azt felírod egy jó helyre és kész.
amúgy én authy-t használok google auth helyett, mert az felhőben tárolja, és így az ilyen köröket meg lehet úszni.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Casoli #50993 üzenetére
Windows 7 nem jött össze, valószínű az alaplap nem támogatja (B250 chipset), így ment rá egy Win10 PRO. Itt meg a távoli asztal behívása után kék képernyő, és az autostart sem indítja a miner programot. Pedig kellemes volt a két RX5700 -ra összesített 94MHs érték, kézzel indítva. Így viszont nem maradhat, megvárom amíg a HIVEOS támogatni fogja a kártyákat. Anno nem volt véletlen, hogy Windowsról áttértem LINUXra. A folyamatos automata frissítések miatt mindig volt valami bug. Linuxnál soha nem kellett a géphez nyúlnom.
-
őstag
válasz tom120514 #50996 üzenetére
Közben megoldottam Windows 10-el. Ha valakit érdekel, 2db RX5700 alapon 420W áramot szívott ki a konnektorból 2x48MHs sebesség mellett. A sok próbálkozás után (Core és Mem csökkentés/növelés) mindössze a power limitet vettem vissza, emlékeim szerint -30ra, így 300Wattot fogyaszt a teljes gép úgy, hogy a sebesség sem csökkent.
Egyébként meg figyelem a HIVEOS-t, hátha megjelenik bele új driver.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
SIma 5700. Szerintem sok múlik azon, hogy milyen RAMokkal vannak felszerelve. RX580-ból is volt nekem olyan ami alapon 27MHs volt, a másik meg 23MHs.
Iginotus: az egy XT. A sima alapon 50-nél nem csinál többet.
És nálam fontos volt, hogy minél alacsonyabb legyen a fogyasztás is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest