Új hozzászólás Aktív témák

  • Ferenc.

    tag

    Nézem, hogy kezd összeomlani a bányászat, s a későbbiekben sem látszik remény, hacsaknem lőnek ki az árfolyamok újra, hosszútávon, akkor megmenthető, de ez a Bitmain is hozza ki az új célhardver, a diff egyértelműen emelkedik, jönnek ki az új hardverek, meg a bányászok száma is megnő(tt), nagyon kemény játszma ez.

    Nem gondoltam ,hogy ilyen rövid idő után ennyire leesik a bányász kereset, én pl Antminer S9 gépekből akartam betárazni, de 1,6 millió lett volna az ára, így nem vettem(1m-ért már igen) ,s akkor még hozott vagy 30 dollárt naponta, ez volt év elején, na most nincs napi 5 dollár a hozama, magyarul akik bevásároltak.. nem lennék a helyükben, s ha 1 milliós áron kaptam volna akkor is szívnék rendesen.. mert most majd 3 év a megtérülési idő ha a mai számokkal nézem, durva.

    Jelenleg ha lenne 80 ezerért új Rx 570 , akkor sem érné meg mert majd 1év már a megtérülés a mai számítással, ami valószínű csak egyre rosszabb lesz ahogy haladunk előre.

    Szó mi szó, én teljesen kimaradtam a bányászatból, de most már nem bánom, pedig nagyon érdekelt, a maradóknak kitartást és sok profitot!

Új hozzászólás Aktív témák