Új hozzászólás Aktív témák

  • Danex

    addikt

    válasz st3v3np3t3r #36720 üzenetére

    Mindenki olyannal kezdje el amit megengedhet magának. Csak is olyan pénzt öljön ebbe ami nem fogja a falhoz vágni, ha esetleg elszáll az egész.

    A probléma azzal, hogy kevés pénzből akarunk sokat, hogy az emberek általában nem türelmesek, ezért inkább ott spórolnak ahol pont nem kéne.

    Pl pincéből felhozott gépbe belerakom a 1050Ti -t mert ennyi fért bele az összespórolt pénzemből, majd a szar alapok miatt instabil / esetleg leég akkor oda minden félretett pénz.

    A probléma a pici budge buildekkel, hogy ha rendesen akarod csinálni akkor legalább 100-110ezer az alap konfig amihez még videokártyát sem vettél, ha ehhez veszel valami olcsó 30-40ezres kártyát ami termel napi 2$-t akkor az a életbe se fogja visszatermelni az alap konfig költségeit, nem hogy a kártya árát illetve a bővítést.

    Másik gond, hogy kitudja meddig van ez a gazdag jó világ, hogy ilyen magasak a bevételek, az előbb említett példánál minimum 10 hónap alatt kapod vissza azt a pénzt amit beleköltöttél, de teszem azt egy 600ezres gép (most már inkább 700ezres), viszont 4-5-6 hónapon belül már megtérül.

    Ezért az én véleményem és nem nagyképűségből, hogy szerintem nem éri meg "aprópénzzel" beszállni ebbe, de mindenkinek magának kell tudnia mérlegelnie, hisz mindenki a saját pénzért felel, neten azért elég sok infó megtalálható, de igazából itt is elég 1-1 napot visszaolvasni ahhoz, hogy el tudjon kezdeni az ember magának számolgatni.

    ---------------

    Amúgy nem tudom ti, hogy vagytok vele, de engem nem zavar az, ha kérdeznek az emberek, amennyiben látom rajta, hogy legalább már egy picit is utánaolvasott a témának és már egy konkrét elképzeléssel jön ide.

    De az, hogy 3 óránként mindig jön egy kérdés, hogy na akkor fogjátok a kezemet és rendeljétek már meg nekem a lakcímemre már összeszerelve... ez olyan mint egy vállalkozás, azért úgy tegyünk bele pénzt, hogy tudjuk is, hogy mibe tesszük azt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák