Új hozzászólás Aktív témák

  • NoX

    senior tag

    válasz Melorin #36306 üzenetére

    Ez az egyik legfőbb tulajdonsága a NiceHash-nek, hogy mindig az adott pillanatban legjobban jövedelmező algoritmusra vált, így tudja a profitod maximalizálni. Ha csak egynél maradnál, akkor nem keresnél annyit, és mivel Te nem 24/7-ben tervezed üzemeltetni, ezért pláne nem érné meg az esetedben. Ha neked a legrövidebb idő alatt elérhető legtöbb profit a célod, akkor az csak algoritmus váltással érhető el.

    Meg kell találnod azt a beállítást, ami minden algoritmusra jó. Az én EVGA 1080-omon: +100/+500

    Olyan bonyolult megnyomni a start/stop gombot? Ha hibás működést tapasztalsz, írj a support-nak.

    Van lehetőség lefixálni, hogy csak bizonyos algoritmust bányásszon. Azt gondoltam volna ennyi idő alatt már kiismerted a programot. :) Nincs benne olyan sok menüpont, és az egyik pont ez, hogy megmondod mit bányászhat és mit nem. De ha továbbra is a maximális profit a célod, akkor hagyod algót váltani.

    Lehet dedikált bányász programokkal dedikált algoritmust bányászni NiceHash-re, csak az még több konfigurálást vár el, és nem lesz olyan szép felülete, és nem fogod látni a pillanatnyi profitod sem.

    NiceHash belső wallet-ről ingyenes az átvezetés Coinbase-re. Coinbase-en már lehet automatizálni a dolgokat.
    Mivel neked ritkábban jönne össze annyi pénz, amennyit megéri kiutalni, ezért inkább maradnék a manuálisnál. Néhány havonta 1x csak ráérsz megnyomni egy 'Send' gombot ;) Ne legyél már ennyire kényelmes, ha már ingyen pénzről van szó :P

Új hozzászólás Aktív témák