-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz Because #32155 üzenetére
Elvileg már eggyel is megéri. Minél több kártyát hajtasz, természetesen arányaiban nézve annál kisebb a járulékos fogyasztás (mbo, cpu, stb). Elég sok, használtan olcsón beszerezhető alaplap tud 4 kártyát futtatni (riserrel persze). Ezekhez a kicsi vga-khoz még csak extra tápra sincs szükség.
Kezdésnek nagyon hálás kis dögök. Én csak tanácsolni tudom, de csak abban az esetben, ha szereted a szoftveres mókolást, szívást.
(#32156) charg
Augusztuisban rendeltem 3 pre-order vga-t. Azóta az egyikről kaptam e-mailt, hogy ne is várjam. A másik kettőről semmi hír.
A többi ár általában hasonló, mint a honiak, ellenben, ha garis ügyed van, külföldre kell postáznod.
Ezek fényében szerintem nem.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest