Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Overlocker #20729 üzenetére

    A 4.0-al mint ha javult volna az -i2 mód CPU terhelése, de így is baj van:

    1x RX480 ~75 H/s/GPU, ~30% CPU terhelés clay.exe (~45% totál)
    4x RX480 ~75 H/s/GPU, ~75% CPU terhelés clay.exe (~90% totál)
    6x RX480 ~60 H/s/GPU, ~85% CPU terhelés clay.exe (~99% totál)

    A "totál"-ban ugye benne van maga a monitorozás (taskman, teamviewer, stb) és a szokásos pár százalék sallang az OS-ből (főleg hogy Windows), de a gyakorlatban ennek kéne 99 alatt lennie. Majd felmászok és rádugok egy monitort, hátha épp elég a cerka (a teamviewer sokat zabál).

    Az RX470 ~67 H/s/GPU

    Szóval úgy tűnik, hogy ha hosszú távon Claymore ZEC-re szeretnék berendezkedni (az utóbbi két hónapban mindig én mondogattam, hogy nem kell évekre tervezni az ETH-val, ez pedig sokkal hektikusabb ügy :D), akkor kéne nekem egy 4 magos Core i3 a 6 kártyás gépekbe, vagy még egy alaplap és táp, amibe átteszek 2-2 kártyát a 6-6 kártyából (utóbbi azért gáz, mert direkt teljesen egyforma kártya van egy-egy gépben, hogy nehogy pl. összekeveredjenek az GPU sorszámok és rossz BIOS-t flash-eljek, stb -> nem lehetetlen vigyázni erre, de így kényelmesebb és biztonságosabb + a meglévő túlméretezett tápokat inkább ~50% körül kéne terhelni, nem 30%-on...).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák