Új hozzászólás Aktív témák

  • Mesterlovesz

    aktív tag

    válasz Omega7plusz #19300 üzenetére

    Félreértetted a cikket. A váltók, akik FIAT valutára is váltják a bitcoin-t és egyéb érméket, azok már most is nyilvántartják az adataidat. Kraken jó példa erre, ott is be kell írni a valódi adataidat, hogy bankszámlára utald a pénzed!
    Szóval semmi nem változik. Egyelőre. Aztán lassan ezzel is be fognak fürdeni a nagy okosok, mivel egyre többen használnak majd BTC-t vagy egyéb kryptoérméket, a kényelmes volta miatt, vagyis el fog jönni az a pillanat amikor egyik másik szektorban lefedik a teljes láncot, az előállítástól a kiskereskedelmi értékesítésig, és akkor már a szereplők is egymás között BTC_vel fizetnek. Azt meg nem lehet bevezetni, hogy egy nyalóka vásárlásnál személyit kell majd adnom!!
    Szóval ez is csak egy olyan meggondolatlan hülye húzás aminek nem sok értelme van.

    Egyébként meg ma olvastam, hogy az ISIS mobilon árulja az elfogott nőket és dollárt valamint eurót kér értük. NEM BITCOINT!! Vagyis, ha a terrorizmus finanszírozásának megszüntetése a cél akkor titsák meg a készpénzt és kész!! Mert az illegális és terrorista ügyletek 99,99%-a még mindig kp-ban zajlik! Vannak ilyen tanulmányok, de természetesen ezek lesz.rják nagyívbe a honatyák, mert itt a nem is olyan nagyon titkolt cél az, hogy a kisembereket zárják el az adócsaló módszerek elöl, hogy minél több bevétele legyen az államnak.

    Ez a mögöttes tartalom. Ennyi.

    2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő

Új hozzászólás Aktív témák