- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
-
IT café
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
de-nem-baj
csendes tag
válasz
joecontra #699 üzenetére
Ahogy a windows8-ban is útálat tárgya a mozaikos felület, úgy az ubuntut is elszarták az unity felülettel. A mintes fiúk ezt próbálják kikerülni kétféle módon is. A mate az ősrégi gnome2 felújított változata és egészen prímán működik nálam (kivétel a firefox módosításai, amikkel képtelen vagyok együtt élni). A cinnamon egy merőben új fejlesztés, ami sajnos még ezer sebből vérzik, de amin jól látszik, hogy van jövője, ha még dolgoznak rajta a fiúk pár évet.
Nekünk, felhasználóknak az lenne a legjobb, ha a windows és az ubuntu nem ökörködne tovább. Vissza a kályhához és kész.
Fradi81: Szerintem nem kell gyorsabb gép matéhoz. Nekem van egy öreg 486-os 2 gigás gépem alaplapi nagyongyenge videóval. Tökéletesen fut rajta. persze én nem aktíválok soha semmilyen effektet. Azok lehet lassabbak lennének, ezt nem tudom. Miután az ember gyorsan ráun (sőt, megcsömöröl) ezekre a hívságokra, értelmetlen őket használni. Így viszont nincs is miről beszélni a sebességükkel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest