Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• madrac

senior tag

válasz I02S3F #77500 üzenetére

Köszönöm, de nem az ismerkedés volt a cél, se nem gondolkodtam a Windows leváltásán. Leírtam, hogy mi. Azért ennél már nagyobb rálátásom van. Többször próbálkoztam már desktop linux-okkal, raspberry-ket is használok, szigorúan desktop nélkül, csak SSH-val, forgattam már módosított forráskódból kernel modult (mert a hivatalos hibás), próbálkoztam a cross compile-al, és perverzkedek a docker-rel, sőt Windows-on is van egy konzolos Debian WSL2-vel, de azért közel sem tartom magam profinak...
    Azért grafikus felülettel rendelkező linux-on nem gondoltam, hogy belefutok egy ilyen szívás cunamiba, és tényleg csak azért írtam le, hátha valakinek hasznára válik.
    Pont ez a baj, hogy beleettem magam, ezért sikerült megoldani a problémákat, de őszintén szólva sokszor megbánom utólag, hogy ennyi időt áldoztam rá és a vérnyomásomon se segített :DDD Embernek nincs annyi ideje, hogy minden hibát kinyomozzon ami ezekben van...

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz I02S3F #77500 üzenetére

Azért messze nem normális, amit átélt. Ilyen alap dolog, hogy egy Steam nem működik azon a disztrón, amit a gamerek többsége használ Linux alatt Steamre?

Ez a GPT-s szívás meg... A magam részéről minden gépemen MBR-es partíció kiosztást csináltam, mert számomra nincs olyan előnye a GPT-nek, ami miatt megérné a kínlódás vele. És ez független az oprendszertől, mindegyik alatt szívás.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák