Új hozzászólás Aktív témák

• ceia

őstag

#85075 májkimiki   LinuxLive USB Creator. Újabbak nem nagyon mennek XP-n.

#85076 I02S3F   Ezt írtam én is, a telepítőben egy régebbi volt, azt hiszem, még 2020-as. A frissítéssel viszont nem a legújabbat rakta fel. Amikor megnéztem az újnál ( 31.1.0 ) az adatlapot (About) a release notes-ban már még újabb is volt írva, 31.2.0. az már augusztusi. Amit nekem felrakott, az májusi.

#85077 csixy   Köszi, majd alkalomadtán kipróbálom ezt is. Amit a link után bemásoltál, nekem kínaiul van, és ennyire nem is akarok belemenni a Linuxba. A Puppy az első, amit életemben kipróbáltam. Később akarok elsődleges OS-ként is SSD-re, Mint-et, vagy PeppermintOS-t, vagy más pofásabbat, ha majd újra lesz komolyabb PC-m. (mert a windows a 7 felett kizárva) De az még egy távlati terv. Még előbb akarok (remélem ősszel) váltani Raspberry Pi 4-re, erről a régi PC-ről. Nekem elég lesz mindenre, amire a következő 2 évben kell a számítógép és a töredékét fogyasztja. Tehát ez főleg a fogysztás miatt kell, de érdekel mint "kaland" is, hogy valami más gépem lesz, nem PC. Már kb. 24 éve PC-zem. Előtte volt Amigám is, talán kicsit arra fog hasonlítani, főleg, hogy azt is akarok rajta emulálni.
    Egyelőre jó a Puppy, bár ha leállítom elveszik minden beállítás. Ugyan kimentené a beállításokat, de csak Linux filerendszerben akarja, három félét is felajánl, de én arra nem akarok elhasználni egy 32GB-os pendriveot, a hdd-re meg főleg nem mehet, NTFS van rajta, sok adattal. De van egy régi 1GB-os pendriveom is, megpróbálom, hátha arra is mehet a Linux filerendszer.

Új hozzászólás Aktív témák