Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz reddenkovics #11996 üzenetére
Nem színekkel trükköznek, vicces lenne... Ahhoz nem kéne 3D TV.
Polarizált lencsék vannak a szemüvegekben, mint a moziban...Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
PLaci58
addikt
válasz reddenkovics #11907 üzenetére
Kedves Uram! 1 dologra tessen odafigyelni, hogy annak az Úrnak "(samu D6500)" TV-je van.
Azok tudják egyszerre a DVB-T/C-t. Az LG nem tudja! Vagy egyik vagy másik behangolása lehetséges. Elég gyengécske megoldás, de ez van.Throme!
A 4-5 év élettartam manapság egészen jónak mondható
Mostanában 3 gyártótól vásárolnék csak TV-t :
- LG
- Panasonic
- Samsung
(abc-ben sorolva).[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Flashget
félisten
válasz reddenkovics #11899 üzenetére
digikábel nem tányéros!
egy ehhez hasonló erősítős no name antenna, Bp-i panel, 1,5km-re a Száva utcai toronytól + egy DVB-T/C tudó tv (samu D6500) és némi szerencsével, hogy ilyen a vétel.
Hangolást a tv elvégzi max. finomítani kellett az antenna forgatásával il. a "nyolcas" forgatásával.Realme GT Master Edition
-
Lacinavi
tag
válasz reddenkovics #11892 üzenetére
Olyan a Philipseken van oldalán világítás.
-
blakey
titán
válasz reddenkovics #11892 üzenetére
Szerintem a LED háttérvilágításról lenne szó. Menüben a háttérvilágításnál lehet szabályozni
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
huncutka1029
addikt
válasz reddenkovics #11573 üzenetére
Ezt már sokszor kitárgyaltuk,
ma is volt témaamit te körbe világításnak látsz az a háttér világítás
Edge led tecnológiás a tv ezért a keretnél van 16 db led ami világít
van egy local dimming nevű beállítás, amivel a tv külön-ülön szabályozza a szektorok fényerejét. Ez ki, alacsony, és magas fokozatba állítható, mást nem tudsz rajta állítani.
Nem tudod egyszerre a mindig TV-t és a Digitális kábel tv-t fogni, csak ha egy külön stb-n hangolod be a mindig tv adását. Illetve egy antenna özösítővel is be tudod egyszerre hangolni a kettőt, de olyan interferencia lesz, hogy elmegy tőle a kedved.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
sz.z.csicsi
tag
válasz reddenkovics #11309 üzenetére
Azt nem akarom itt leírni mit mondott a feleségem a tv-ről.....én megszabadultam tőle.
-
blakey
titán
válasz reddenkovics #11308 üzenetére
Nehéz jó beállítást adni, mert lehet, hogy nem jön be, lényeg, hogy mozi profil, trumotion, local dimming kikapcsolva, egy picit feljebb veheted a háttérvilágítást és első nekifutásra kb. ennyi. Egyelőre a többit hagyd gyári beállításokon.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
PLaci58
addikt
válasz reddenkovics #11296 üzenetére
Mindenképpen megér egy próbát, az energiatakarékosságot közepesre állítani. Elsőre lehet, hogy sötétnek tűnik, de az ember szeme hamar alkalmazkodik.
A nagy fényerő, kontraszt erősen igénybeveszi az ember szemét. Akkora TV-t érdemes legalább 3m-ről néznie, amíg meg nem szokja."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
sz.z.csicsi
tag
Nem a 106 cm-el van a gond! Nálunk is így volt 659s Sztem soha nem fogja megszokni én se tudtam.Állíthatsz ott bármit,de hallgasd meg a többieket.Kíváncsi vagyok be fog-e jönni valamelyik tanács-javaslat.
-
sony309
őstag
-
Cocos
tag
Konkrétan az első nagy tv-nél hányingerem lett anno.Aztán megszoktam,Most már kicsi.
"A lehetetlen nem tény ,hanem vélemény"
-
blakey
titán
Magas a kontraszt, túl közel van, túlságosan élénkre van állítva, stb. Ha leírnád, hogy milyen paraméterekkel van beállítva a tv, milyen távolságból nézitek és milyen körülmények között, akkor talán többet tudunk segíteni.
-
Tomix24
addikt
Pislogjon filmnézés közben néha, és fogyasszon sok gyümölcsöt
-
benvolio
őstag
válasz reddenkovics #11121 üzenetére
A DVD lejátszó menüjén belül be kell állítani, hogy a digitális kimenetet használja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.