- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zοltta
senior tag
válasz spileraaa #85514 üzenetére
Az új Led/ LCD tévék nem attól nagyok/ pixelesek , mert minél nagyobb annál jobb. hanem távolság függő.
32" 1,5 - 2 m
43" 2,5-3 m
.
.
.
.50-55" 4,5 - 5,5 mAzért is látod pixelesnek , mert közelről nézed, lépj hátrébb, és tisztulni fog a kép . De ez függ az adás minőségétől. SD kontra HD .
[ Szerkesztve ]
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
válasz spileraaa #85517 üzenetére
Távolabbról biztos nem lesz pixeles, de elmarad a moziélmény. A 80cm- es FHD ideáli nézési távolsága 130cm. Nekem íróasztalon van és kanapéról nézem pont 130cm- ről, a számítógép és a tévéműsorok is ideálisak. A szemem és a képernyő két széle közé képzeletben rajzolt háromszög pont olyan arányú mintha a moziban a középtályon ülnék. Közelebb hajolva, 100cm környékén már látom a pixeleket.
A 3 test probléma nem megoldható.
-
Zοltta
senior tag
válasz spileraaa #85517 üzenetére
Azt tudom tanácsolni ,hogy látogass el egy üzletbe ahol kivannak állítva, persze bekapcsolva, és úgy nézd mintha otthon néznéd az adott távolságra
32" ( 80cm ) kis szobába jó 15-25nm2 -re 1,5-2 méter
43" ( 108cm) közepes 25-30/5 nm2 -re 3-4 méterHa fontosak a jól olvasható szövegek a tévén, akkor mindenféle képen nézz el egy szaküzletbe ,hogy lásd neked melyik milyen távolságra jó
[ Szerkesztve ]
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
-
válasz spileraaa #85527 üzenetére
Úgy nézem hogy az LCD panel ugyanaz benne . Annyiban különbözik ( a SMART- on kívül ) hogy csak 1 USB és 2 HDMI van rajta. A SMART részt én is csak kipróbáltam, nem használom, nekem a 6047- re a 3 HDMI miatt esett a választás, sok számítógépem van és így 3 mehet rá, nem kell dugdozgatni állandóan. Ha valóban ugyanaz a panel van benne, merem ajánlani, agylövés szép a képe, minimális az IPS glow, dirty, backlight. Ha kell készítek fotót az általam használt fényerő/kontraszt ( 50/75, háttérfény : 50 ) beállításokkal a backlight, glow mentességről. Az árához képest nagyon jó képpel rendelkezik.
szerk : ja és az 530- ason nincs füleskimenet sem
[ Szerkesztve ]
A 3 test probléma nem megoldható.
-
válasz spileraaa #85530 üzenetére
Tehát a beállítások fotója - exp : 1/50sec, blende : 3.8
Látszik hogy a lebegő-menüben a fehér túlexponálódott.
A blight felvételt méghosszabb ,1/25sec záridővel készítettem hogy az esetleges hiba jobban kijöhessen :Nem látok hibát.
Egy másik fotó ahol hátrébb zoomoltam hogy belkerüljön a képbe a külső hangkártya ledje, jobboldalt a képernyő síkja alatt van kicsivel, záridő : 1/40sec
A felvételek teljes sötétben, leengedett redőny mellett készültek.
Végül a teszkép, melyet XNView- el tettem ki fullscreen- be és azt fotóztamA 3 test probléma nem megoldható.
-
spileraaa
senior tag
válasz spileraaa #85574 üzenetére
ugy nez ki hogy ez megsem jo
ezt irtak arukeresonMivel a hangszórók nem előrefelé állnak, ezért szekrénybe rakva kicsit doboz hangja van, és a visszhangot is lehet hallani, ezért inkább csak falra, vagy tv állványra jó.
akkor mas utan kell nezek tudnatok segiteni?
full hd es 80 cmErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
pjen
félisten
válasz spileraaa #95243 üzenetére
Amelyik Tv n nem megy minden csati kártya nélkül azon kártyával sem fog.A DIGI Tv minden csatornájához olyan Tv kell amiben van DVB C tuner.Csak a kódolt adókhoz kell kártya,HBO és társai.Amelyiken nem jön minden csati ahhoz set top box kell,ami túdja a DVB C t.Most már üzletben talán másmilyent nem is árulnak.
-
pjen
félisten
válasz spileraaa #95248 üzenetére
Szerintem már leírtam.Ahhoz,hogy egy Tv önnállóan tudja fogni a DIGI digitális catornáit,olyan Tv kell amibeben van DVB C tuner.Amiben nincs ilyen tuner az simán antennától az analóg csatikat fogja.Nincs azzal baj.Viszont,ha DVB C tuner nélküli Tv vel a DIGI digitális csatornáit szeretnénk nézni ahhoz set top box kell.A kártya tunertől függetlenül a pár kódolt adóhoz kell.Régi Tv nél előfordulhat,hogy nem jön münden adó.Ilyenkor álltalában a finn országra állítás segít.Sokszor a dán,német is.Akkor passzol az óra.Egyébként a DIGI nek van saját topikja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest