- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Balázs1986
addikt
válasz wolf88 #63048 üzenetére
Ha jól értelmeztem a leírtakat, akkor nálad a BSPlayer-ben kell a beállítással vacakolni, mert nem a TV felelős a feliratért. A pozíciót a Beállítások / Egyéni / Feliratok menüben állíthatod.
Tipp: ha az előző TV-vel jó volt, akkor lehet, hogy a képarány-beállításokkal van baj, és túlnyújtja a képet a TV-n. Nézz szét a Pan-Scan, ill. Képarány beállításoknál. -
cidalain
veterán
válasz wolf88 #60379 üzenetére
attól függ
amíg van a gyári gari, addig az érvényes. azután a biztosítás. de ez is csak meghibásodásra vonatkozik, ha leesett és betört a kijelző, arra ugyanúgy nem. én annó kötöttem, asszem 10 rugó volt így 5 évre terjesztődött ki.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz wolf88 #60308 üzenetére
Új modell, szerintem jó lesz. Smart 3D, webos2-vel. Ha elég a 32"-es méret. Nem kell hozzá box, sőt még a műholdas vételhez sem.
csab2 Ha már minden csatorna megvan, nem kell újrahangolni. Ha valami hiányzik, akkor innen megnézheted az adatokat: [link], és kézi hangolással hozzáado, majd besorolod.
K Norbi A direkt ledes ilyen, az edge ledes meg mást produkálhat. Ha megvan a pixelteszt, most próbáld ki HDMI-n filmekkel, meg HD tévéadással. (Minden bemenethez másik képbeállítást tárol.) Vagy mutasd meg huncutkának is. Ha amúgy minden ok, ezekkel az üres képekkel ne foglalkozz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Tuning kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...