Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Technoman

őstag

válasz blakey #101166 üzenetére

Szia blakey, rég beszéltünk már. Mint tudod, rég a szakmában dolgoztam, csak időközben volt egy kis kihagyásom.
    Szóval, természetesen megfogom nézni a dolgot és nem, nem a "parasztvakító" beállítások miatt mondtam azt, amit írtam (nekem valahogy az LG szimpibb, még a fenti módok mellett is természetesebb a képe, mint a Samué + van hozzá egy jó kis táv) Az ár nagyjából egyforma.
    Nem most akarom megvenni, tehát még várok vele. Egyébként, hogy a Panámat megvédjem, anno amikor nézegettem -és a munkámból fakadóan volt rá bőven időm- hogy milyen Pana TV-t vegyek, sorra vettem az akkori típusokat és az akkori Lineup-ba ez volt a legjobb ár/érték arányú versenyző.
    OLED - igen én is gondolkoztam rajta, de sajnos, ahogy fentebb írtam, nem csak házimozizásra vinném a TV-t (laptop is rálenne kötve, időnkénti hosszabb, statikus tartalommal) és bár a gyári (2 év) garancia alatt a beégésre is van garancia, de utánaérdeklődve (LG promóter) a cég ezt a gesztust, a gar időn belül csak 1x teszi meg (és ez is kérdéses, hogy meddig és milyen feltételekkel) + ha biztosítást is vennék rá, tudtommal beégésre ez már nem vonatkozik. Így hát nehezen, de el kell engednem az OLED kezét (pedig tudom, hogy az lenne az igazi)

Új hozzászólás Aktív témák