-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.z.csicsi
tag
válasz blakey #11009 üzenetére
Mozgó jeleneteknél az LG -nél alak körül elmosódás jelentkezik.3 boltba össz. kb 10 eladó jelenlétében meglepően fedezték fel ők is.Ne haragudj de nekem bárki -bármit mondhat de a 2D-je sokkal jobb a samunak.Az LG nekem lapos(2D) a samunak van tere mélysége(még mindig 2 D-Ről) A szine nekem sokkal jobban bejön a samué. Evvel ellentétbe nagyob sok dolog van ami az LG javára írok.Az üzletekben egymás mellé raktuk őket,nem túl húzott beállításokkal,ugyan az anyaggal. Ja és nem a lassított demó vagy hirtelen kapkodó képek jelenetek lejátszásánál.
Nagyon kellene nekem is az LM660s ,DE ha lehetne a 2D-je "samu" minőségben Ugyanis más mindenben az LG nyert nálam is.
Ja és nekem az LW659 kifejezetten rossz volt(bocsi)8-9 nap folyamatos nézés beállítás után se javult....Tudom ne mondjátok hogy az hibás volt..sajna az üzletben is olyannak látom.[ Szerkesztve ]
-
benjoe1
aktív tag
válasz blakey #11020 üzenetére
Nálam is (LW5590) jelentkezik ilyen elmosódás az alakok körül pl. egy focimeccs kövzetítés alatt olyan csatornán, aminek rossz a minősége IFS színprofilt (minden képjavító off) használva, viszont a local dimming (helyi sötétítés) alacsonyra van állítva. Majd kirpóbálom kikpacsolva jelentkezik-e.
#11021 Danecay
A beállítás menü elérése és a kattogó távirányító (törném el a kezét annak aki kitalálta) ritka bosszantó, venni is fogok egy tanítható távriányítót emiatt.https://www.szarvaskovendeghaz.hu/
-
huncutka1029
addikt
válasz blakey #11035 üzenetére
ezért hívják party pack-nak
Az LG filozófiája szerint, te otthon anyával, gyerekkel elnézed SzTK kertesen is,
e a haverok bulizni jönnek, csak fel kell dobni a hangulatot, és a vidám színek, meg az újdonság és látvány varázsára, majd ők is jól rákattannak, és ilyet akarnak venni.
Aztán 2-3 hónap mulva, el is felejted hol a 3D szmcsi, mert nem lesz olyan film, amit még nem láttál,a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Laca0
addikt
válasz blakey #11059 üzenetére
Mint írtam, analóg kábeladásnál fordul elő a hangkimaradás. Természetesen a lakás egyik tévéjén sem jelentkezik ez a probléma, pedig van másik LCD is.
A Smart ikonok (betöltés... próbálja később) problémával kapcsolatban van ötletetek?
Újabb hiba... most már a kép is akadozik analóg tévéadásnál és USB-ről játszott filmnél is ... hétfőn hívhatom megint az lg-seket...Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
huncutka1029
addikt
válasz blakey #11348 üzenetére
+1
én sem bánom az LW 5500-ast, sem az 5590-est amit a gyerkőcnek vettem.
az LM szériába Betették a DTS-t, és mellé a magic motiont és egy kis "ráncfellvarrás aminek sok jódolog is áldozatul esett.
DE ezért készülnek majd a 2013-as modellek, ahol ezt a két sorozatot gyúrják egybe.[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
synar
őstag
válasz blakey #11369 üzenetére
A 2012-es modelleken úgy tudom, hogy állítható a 3D mélység ( ha úgy tetszik a virtuális szemtávolság növelhető) ezáltal nő vagy csökken a térérzet.
Idézet Dezz-től egy másik fórumból:
"... az eleve kisebb megjelenítőre tervezett 3D tartalmaknál sokkal jobb a térhatás, mint a mozivászonra tervezett mozifilmek kisebb képes megjelenítésénél (ahol is a mozivászon nagyságából kiindulva határozzák meg az optikai "végtelen" esetére a maximális szemtengely-távolságot -- bár ezt a két nézet elcsúsztatásának utólagos növelésével lehet valamennyire kompenzálni, sok eszköz ezt eléggé korlátozottan teszi csak lehetővé)."[ Szerkesztve ]
-
scofield82
csendes tag
válasz blakey #11402 üzenetére
a lejátszó kimenetelét nem tudom autora állítani, mert csak az 576i és az 576p választható a dvd setup menüjében , a többi lehetőség szürke , az auto is.
jelenlegi beállítások: tv megjelenés 16:9 , mód widescreen, tv output select : YPbPr
én azthittem a kábel nem jó vettem ma egy 1.4s kábelt de ezekszertint kidobtam 2500ft-ot mert azon se jön át a kép.
Fogalmam nincs mi lehet a baj -
st0ff
tag
válasz blakey #11723 üzenetére
Sziasztok!
LG 42LM660S vasarlas elott allok, a kerdesem roviden az, megeri az arat?
Marmint elkoltok 240-et, cserebe kapok egy okos tv-t, amit filmezesre es digitalis tv nezesre hasznalok, illetve nyilvan neha 3D filmekkel is hasznalom + controller + 5 ev gari + szemuvegek.
Elolvastam az elmult parszaz oldalt, de nem 100%-ig tiszta a kerdes: megeri? Vagy tudnek jobbat venni ennyiert?Koszi
-
-
törölt tag
válasz blakey #11723 üzenetére
Pontosan, én sem láttam még csíkmenetes LCD tévét. Sajnos foci és jégkorongnál látszik a legjobban, együtt kell vele élni. Általában a mennyisége, milyensége a kérdés, ha valaki benne van a 3 napban és olyan helyen vette, ahol lehetősége van cserélni, akkor megpróbálhatja ... hátha kap egy még rosszabbat Utóbbi években személyes tapasztalatom alapján az LG kevésbé hajlamos a banding-ra, mint legfőbb vetélytársa. Legalábbis kevésbé látható, akinek már ráállt a szeme, azt úgyis zavarni fogja örökké.
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
válasz blakey #11750 üzenetére
hat 3d tarlamakat neztem az lg appoknal es ott semmit nemtudtam allitani 3 d eseten kb 3 meterrol nezzuk max 4. amugy a szinek jok, szoval nem rossz ez a tv, de ha a 3d reszet nemfogom tudni megoldani akkor inkabb tuladok rajta, mert ne aljon a penzem benne ha nem lesz kihasznalva. a melyseget csak 2d 3d konvertalasnal lehet allitani ugye? amugy jol tettem hogy a dinamikus szin stb kikapcsolom? vagy van olyan beallitas amit erdemes bekapcsolni?
-
benvolio
őstag
válasz blakey #11811 üzenetére
Univerzális távirányítóval, amik használhatók erre. Fully8, Medion, valamelyik Silvercrest, Thomson, Hama, amiket eddig olvastam. Nekem a Medion van, de mindegyiknél más a "trükk".
Szerk.:ezeknél a THX módoknál még az energiatakarékosság sem állítható annyira fixre állították. Még ezt is észrevettem.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
-
-
Fang
aktív tag
-
Fang
aktív tag
válasz blakey #11859 üzenetére
Bocs lehet, hogy nem pontosan fogalmaztam.
egyik sarokban van a gép+monitor a másikban meg lesz a tv.
ha így marad kell kb 10m HDMI ami elég drága. de ha átteszem a gépet a tv mellé akkor elég egy rövid HDMI gép meg a tv közé és egy hosszú DVI a gép és monitor közé. (a hang nem probléma a PC-nél azt megoldom) Konkrétan az érdekelt volna, hogy egy 10m-es DVI esetében is ennyire fontos-e a minőségi kábel. de sajna most már elkanyarodtam az LG topiktól szóval OFFAz elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag viszont van!
-
Jester01
veterán
válasz blakey #11915 üzenetére
Van automata átkapcsoló direkt erre a célra, ami a dvb-t 5V-os jelét érzékelve vált.
[ Szerkesztve ]
Jester
-
Flashget
félisten
válasz blakey #11913 üzenetére
Vannak közösítők 3,5-5K közötti áron.
Én ettől olcsóbban oldottam meg ideiglenesen...mert ez a M3D csak az EB döntő ill. Olimpia kapcsán érdekel.
150-200Ft egy 1,5m szerelt koax kábel, 400-500 Ft egy hama elosztó.
kábel a tv-be így az állandó ki-be húzigálásoktól védve van a tv-n a csatlakozó másik végén az elosztó és itt cserélgetem a szoba antennát a digikábellel.
Aki lusta erre a műveletre az vesz egy közösítőt.Realme GT Master Edition
-
Jester01
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest