- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Internet problémák
- Google Drive
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Facebook és Messenger
- Microsoft Edge
- Hálózati / IP kamera
- Vizsgálja az FBI, hogy ki lopott betegadatokat az Oracle-től
- Microsoft Excel topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Köszönöm
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Témához kapcsolódó lenne az én kérdésem isMilyen légtisztítót?
Debrecen belvárosában lakunk, társasház, pici gyerek korom óta asztmás-allergiás vagyok (poratka, növények stb), ami már nem annyira durva.
De a nyári szezonban kb végig viszket a szemem, néha folyik az orrom, és van, hogy krákogok, tüsszögök ébredés után.
Szobába kellene valami légszűrő, amennyiben van esély a tüneteim csökkentésére.
Láttam, hogy van az IKEA FÖRNUFTIG 27e HUF-ért, de kaptam most egy Philips kupont is, és a sima 800-as 50e HUF körül jönne ki.
Mindkettőhöz kapható szűrő a saját shopjukban.
Ti mit javasoltok? Nyilván minél jobb áron, minél jobb gép lenne a cél, szóval, mindegy mi van ráírva, csak legyen hozzá szűrő később
Haszál vki IKEA vagy 800-as Philips légszűrőt?
Köszönöm, aki segíteni tud!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- ÁRCSÖKKENTÉS Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest