Hirdetés
- Nem sikerült megismételni a Pokémon Go-sikert, eladják a játékrészleget
- Száguld a robotika, AI-modellekkel száll be a Google
- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Windows 11
- Windows XP
- Vírusirtó topic
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- TP-LINK routerek
-
IT café
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
Köszi szépen neked is és a többieknek is a választ! Írtam nekik emailt, aztán ha nem kapok választ, akkor a napokban felhívom őket. Egy printed elemről van szó a Roxfort és környéke bájitaltermében, az nem egy hétköznapi darab, nem hiszem hogy lenne elfekvőben az embereknél ilyen.
-
RangerFox
veterán
Még az ünnepek alatt igényeltem meg egy hiányzó alkatrészt a Lego oldalán, erről kaptam egy automatikus válasz emailt, azóta viszont semmilyen információt. Meddig érdemes még várnom, mennyi időt szokott ez igénybe venni?
-
RangerFox
veterán
Szerintem inkább 67k körül lesz a szökőkút, kicsit borsos...
Ettől függetlenül nekem szép emlék fáződik a helyszínhez, barátnőmmel való közös utazásunk óta, ezért is szeretném majd megvásárolni.
Ezen felül idén 1-2 SC F1 autót tervezek venni, illetve ha igazak a pletykák és jön egy új Black Pearl, akkor azt is. És talán idén karácsonykor végre átlököm magam a sötét oldalra, és megveszem a Rivendell szettet, ami számomra a legszebb készlet ever.
-
RangerFox
veterán
Na ezt tuti megveszem. Március 1, 160 dollár, 1880db
-
RangerFox
veterán
Az ünnepek alatt végeztem a Roxfort diorámával, nagyon szép lett a végeredmény és sok kreatív megoldás volt benne. Az első felében nagyon tetszett a storytelling, ahogy az alsó szinteken megelevenedik előttem az első 2 film fontos helyszínei, illetve a felszínen a lovasfogat és a hajó is nagyon jól sikerült. Ajánlom mindenkinek, aki kicsit is vonzódik a HP univerzumhoz.
Viszont elég sok alkatrész hiányzott a dobozból, illetve más színben érkeztek, ezeket megkértem a Legotól, kíváncsi vagyok, hogy megküldik-e. Eddig még nem találkoztam hiányzó alkatrésszel egy szettben sem, most viszont egyből kettőben is (a másik egy SC Ford Mustang volt, az is korrekt építés, de semmi extra).
-
RangerFox
veterán
válasz
Zotyipotyi #78431 üzenetére
Ezt kaptam két éve karácsonyra barátnőmtől, azóta kaptam rá újra a Legokra. Nagyon jó volt látni, hogy mennyi új elem meg építési technika jött be az elmúlt 15 évben.
-
RangerFox
veterán
Tescoban Clubcarddal amúgy vannak korrekt áron dolgok most, Creator meg Speed Champions készletek főleg.
-
RangerFox
veterán
válasz
Gubbba #77220 üzenetére
Ez meg a kicsi technic merci is érkezni fog nekem
-
RangerFox
veterán
válasz
szombatitomi #77107 üzenetére
A Falcon must have nekem
-
RangerFox
veterán
Valaki rárepül majd a februári Dűne készletre? Nagyon mozgatja a fantáziám a hajó, csak hely szűkében nem tudom, hogy ezt, vagy az UCS X-Winget vegyem meg.
-
RangerFox
veterán
válasz
legopingvin #73997 üzenetére
Nagyon szépek így együtt!!
-
RangerFox
veterán
válasz
RapaNui1 #73761 üzenetére
Én lehet egyedül vagyok ezzel így, de én nagyon szeretek Lego alkatrészek közt turkálni, így mindig egybeöntöm az összes zacsi tartalmát, aztán szépen meg is dobja az építési időt, így tovább tudom élvezni az építés örömét. (Ez csak arról jutott eszembe, ahogy írtad, hogy melyik zacsinál tartasz.)
-
RangerFox
veterán
Sziasztok!
Az Alza/Emag hogy viszonyul a online rendelt, bontott, hiánytalan Lego készletek határidőn belüli vissazküldéséhez? Elfogadják, vagy csak bontatlan állapotban kötelesek visszavenni?
-
RangerFox
veterán
Sziasztok!
Volt szerencsém összeépíteni egy Lego Ninjago (70594) szettet. 10 éve nem legoztam, leírhatatlan élmény volt. Tetszenek a kreatív megoldások benne, lenyűgöző, milyen új alkatrészek vannak, élveztem összerakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest