- Fával feldobott, kébelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diesel38
tag
Bricklink épület program 8. forduló szavazás elindult. Nekem 1 Like-ot sikerült kiosztani. Negatív rekord.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
HUN_Sector #88898 üzenetére
ezt a vonal privátban intéződjön, a sodródás, és az offtenger elkerülése végett
-
kbalage2
aktív tag
válasz
HUN_Sector #88898 üzenetére
A nagyobb külföldi webáruházak már regisztráltak az IOSS rendszerbe, ami lehetővé teszi számukra, hogy a megrendelt termék utáni áfát már rendeléskor beszedjék. Ilyen esetben a Magyar Posta az elektronikus küldeményadatokkal együtt egy speciális kódot kap a külföldi postától, mely igazolja, hogy az adott küldemény után az áfa előzetes kifizetése megtörtént.
Amennyiben a kód megfelelő, és a NAV a vámkezelés során visszaigazolja ezt a tényt, áfa már nem terheli a küldeményt. Előfordulhat, hogy a speciális IOSS kód nem megfelelő vagy hiányzik, ebben az esetben a NAV áfafizetésre kötelezi a címzettet. Ilyenkor a Posta nem tekinthet el az áfa beszedésétől. A címzettnek a webshopot kell felkeresnie és a dupla áfafizetés miatt az összeget ott visszaigényelnie, tekintettel arra, hogy a feladó felelőssége a megfelelő IOSS azonosító szabályos megküldése.
-
HUN_Sector
őstag
Technikai kérdés. Nem, angyon tudom máshol megérdeklődni és itt a csoportban azért vannak sokat látott fórumtársak.
Hogy lehet az, hogy veszek usa-ból X terméket 62 dollár + 18,5 EU VAT áron. Tehát EU ÁFA kifizetve.
Idehaza meg még további 27% ÁFA fizetési kötelezettséget róttak rám.
-
-
draco31
veterán
Jól sejtem, hogy kb utolsó lehetőségek egyike beszerezni a 10281-es bonsai-t 15-ért?
-
Llew
senior tag
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
Jhonny06 #88891 üzenetére
Biztos eladható, sőt az ucs készletekhez gyártott egyedi figurák nem is olyan olcsók es keresettek is, de hogy konkrétan mennyiért lehetne eladni őket arra a legjobb tájékozódási pont a bricklink nevű oldal ott mindent megtalálsz a figuráktól az alkatrészekig, a magyar eladóktól a nemzetközi piacig ott nézd meg az árakat és ahhoz már tudsz majd viszonyítani.
-
Djuree
félisten
válasz
flashpointer #88887 üzenetére
2x?
-
Sundesz
addikt
-
apholyon
aktív tag
Az új 3in1 Creator készletek szerintem ismét jók lettek, főleg a kísértetház (figekkel együtt) és a tukán, azok fix vételek. A BDP szerintem nagyon erős kör, sajnos erős árakkal. Nagyon tetszik a Drakula kastély is, a Gombafalu is és Tortuga is, de mindegyiknél vastagon fogott megint...
-
HUN_Sector
őstag
mire nem jó a lego...
akár háborús gerilla viszonyok között
[link] -
ssgk
aktív tag
Kinek tetszik az új F1 cmf? Szerintem nagyon meh... Jópofák de egy nem f1 rajongóként mind ugyanaz más színbe. Ami nem is baj de még csak nem is minifugurák
Lego CEO unokája most nőtt bele F1 be vagy mi ez az őrület körülötte lego téren? -
maross
nagyúr
válasz
HUN_Sector #88880 üzenetére
szinte ák ár alatt van a ket sipka
-
hami85
tag
válasz
HUN_Sector #88880 üzenetére
Már tegnap.
-
HUN_Sector
őstag
lego shopon mától kapott cca 25%-os akciót pár készlet
-
czanga
őstag
Boldog nemzetközi Star Wars napot minden anyukának, aki ma tartja.
-
HUN_Sector
őstag
válasz
flashpointer #88877 üzenetére
Hát én ennél jobb HP-n szocializálódtam. Ráadásul annyit kaptam mindig ingyen hogy nem bírtam vele
Bár mindnek ugyanolyan volt az íze… -
-
ssgk
aktív tag
Szerintem nagyon erős az 5. széria. Gombafalu kötelező lesz nekem. Erdélyi kastély és Tortuga is zseniális. A maradék kettő nem az én ízlésemnek való.
Az áruk viszont aggasztó.
-
Crus
őstag
válasz
RapaNui1 #88872 üzenetére
Az Adventure in Transylvania az egy Rivendellt karcolgató szint. Extrém ritkán jön ki olyan Lego, ami már túl is mutat azon, hogy Lego. (Jó... az Endurance is az a maga kategóriájában azt gondolom. El is csábultam végül, pedig rémesen tiltakoztam.)
Ha csak egy Legót vehetek meg eztán hátralevő életem során akkor az ez lesz. Az összes többi engem a BLDP korábbi és hamarosan megjelenő készletei közül kb. semennyire nem mozgat, de ez... ez az Omega, ha az Alfa a Rivendell.
-
HUN_Sector
őstag
Ezt a bricklink sorozatot megint nyugodt szívvel fogom kihagyni én is
Az árából veszek inkább kettő destined rivals pokemon booster boxot, az 4 év alatt úgyis megháromszorozza az árát -
RapaNui1
aktív tag
Teĺjesen felesleges és nem kiemelkedő darabok, ráadásul eladhatatlan is, nem beszélve arról hogy ezen árak töredékéért az alternatív gyártók hasonló, ha nem jobb színvonalú és szebb, jobban kidolgozott készleteket kínálnak ugyan ilyen vagy nagyobb darabszámú készletek formájában. A BLDP számomra teljesen elveszítette a jelentőségét és árban sem a magyar pénztárcákra van szabva.
-
Đusty
addikt
Facebook reels ferrari
-
LÁZ
Topikgazda
akkor elírták, oszt javították
-
LÁZ
Topikgazda
bricklink dizájner 5. széria árak
azon mondjuk meglepődtem, hogy a gombafalva több elemes, mint a vámpírkastély..
-
po1son
addikt
válasz
Zotyipotyi #88847 üzenetére
-
Dilikutya
félisten
76188 az Allegrón 14-16 ezer, Marketplace-en 28-32. Itt mindenki hülye?
-
Crus
őstag
válasz
HUN_Sector #88857 üzenetére
Hát akkor fogok csak rárepülni, előbb kizárt. A mondat második felére meg ökölbe szorul a hajam is szóval, inkább nem írok rá semmit.
-
-
Dilikutya
félisten
31167 Kísértetkastély 36990 Ft
76304 Batman Forever Batmobile 99,99€
31168 Középkori lovagi vár 48990 FtVannak a várnak jó részei, de összességében a régi jobban tetszik. Viszont vannak benne nagyobb retro falelemek.
A Batmobile jó nagy lesz, nem kimondottan játszós szett.
A kísértetház kívülről tetszik, de belül olyan üres. -
Throme
veterán
válasz
flashpointer #88849 üzenetére
Azt elsőként a Friends-ben fog megjelenni. Az a közösség már érzékenyített.
Nem mondom, hogy ne legyen női minifig. Az előző várhoz vettem én is, csak nem éppen katonának.
Most jut eszembe kalóznak viszont tettem be csajszit. Az azért más, mint egy páncélos... szvsz -
RapaNui1
aktív tag
Na ez tényleg erdekes hogy a bravostore-nál a Jango Fett hajó 120k-ról indul 2 ajándék szettel és van rá plusz 10k kedvezmény, így 110k-ert elhozható. A mini Millennium Falconra mondanék vagy 2 ezret a másikra meg kb 10-15-öt, de a jelenlegi piacot elnézve annak is örülnék ha a kettőt megvenné valaki 10k-ért akkor a Jango hajó kijött kerek 1 százasból. Ha viszont azt nézzük hogy kb 1 hét múlva minimum 20% kedvezménnyel indít másod kézből akkor is megveheted 100k-ért később pedig 30-40% kedvezménnyel kihozható lesz 70-80 ezerből.
-
Llew
senior tag
Kicsit jobban megnézve a Creator kastély képeit a figurák kapcsán azért némileg csalódást keltő, hogy a fehér ló frakció ugyanazt a színsémát kapta, mint a CMF dragonborn paladin:
Biztos sok festék maradt raktáron.Utóbbinak meg elég fura választás ezek után a piros sisak dísz.
Ahogy a kígyó lovag sárga fekete színéhez a lila csíkok:
-
Dilikutya
félisten
Nekem bejönnek az ilyen horror témák, ez a kísértetház tuti vézel lesz. A nagyról lemaradtam emberi áron. A régebbi, Monster Fighter szériás ház is jól néz ki. Sajnos az sincs meg, bár azon elgondolkodtam, hogy Bricklinkről összeszedjem. Hidden Side-nak is van egy kísértetkastélya, az pont megvan, a leggyengébb ugyan ezek közül, de így se rossz.
Minifigurából is szedegetek össze mindenféle szörnyikét. Tudom senki sem gondolná rólam, de szeretem a horrort. -
Llew
senior tag
válasz
tocsek18 #88832 üzenetére
A Hunted Houseon meglepődtem, az eredeti hypeját sem értettem, de ezek szerint népszerű volt. Viszont legalább lesz szellem a PAB-on.
A valaha volt legrosszabb Batman film legrosszabb Batmobilját sem igazán értem, de ők tudják.
A kastély szerintem jóval gyengébb, mint az előző, pedig én azt sem szerettem igazán.
Viszont figura felhozatalban és mennyiségben köröket ver az előzőre.
Szerintem a castle rajongók több figurát fognak venni a PAB-ról, mint amennyi készletet. A kígyó lovag semleges, címer nélküli páncéjával megvan a következő időszak scalper kedvence is. Az jó ideig ugyanúgy elérhetetlen lesz, mint korábban az új wolfpack torzó.
#88833 maross
Creator készlet. Az épített ló nem volt kérdés. Illetve az egész szett komoly visszautalás a Yellow castlere:PAB-on is van egy csomó új elem. Stonewars szokásos összefoglalója.
Múltkor Rapanui Zsáklak építésénél látott elem valóban új:
-
Llew
senior tag
Látom mindenki korán kelt az újdonságok kapcsán.
-
Throme
veterán
válasz
maross #88833 üzenetére
Szavazást arról lehet csinálni, hogy hozzák vissza a Castle kategóriát, de arról nem hiszem, hogy a Creatorban lecseréljék az épített állatokat.
Itt a 3 az 1-ben az egyik fő motívum és az egyben lovakat nem tudod szétkapni és beépíteni.
Lovakat vehetsz.
Ráadásul, ha nem ragaszkodsz annyira a logo-hoz, akkor olcsóbban több lehetőséged is van, mint itt..
-
Throme
veterán
válasz
Gubbba #88834 üzenetére
Creator szellemház jó kis Halloween-i szett lesz. A farkasfej már az HP szettben is szerepelt érzésem szerint.
A vár is tetszik. Hallgattak a sirámokra és kapunk több figurát.
Nem tudom hova teszem ha megépül de most érzem a "meg kell venni" vezérhangya megindulását.Speed Championok egész jók.
A Cahllengert mint márkát szeretem és ilyen megoldást vártam a 8 széles érában. Azt a dragstert vagy mit, a hosszú darázs autó helyett ilyet szerettem volna a Dodge duplaszettbe.
Viszont a megvalósítása kicsit deja vu számomra.
Egyik alter gyártónak, akinek neve is van, szintén van egy Challengere. Valószínűleg fizettek a tervekért, mert rendes dobozos kiadású az ő verziójuk és eléggé hasonló.
Lehet ezt az autót máshogy nem nagyon lehet megépíteni és a dizájnok nem tudnak eltérni egymástól, nem tudom.
Az alter változat ráadásul hátul nem tartalmaz a kasztnin bütyköket, míg a legósok ezt nem ugrották meg.
Persze kelleni fog a Lego verzió is a gyűjteményben. a Komplett F1 vonalat kihagytam, de ezt az új eresztést nem fogom.Nem gondoltam, hogy ezek a 800 db körüli licenszelt sport verdák ekkorát fognak menni. Nekem nem igazán tetszenek. Az biztos, gyerekeknek -ezek szerint- bejöhetnek.
Legalább elérhető áron vannak. -
LÁZ
Topikgazda
nagy nisszán
-
tocsek18
senior tag
-
h3lios
addikt
válasz
Gubbba #88830 üzenetére
Nagyon vártam őket, de a legtöbb elég nagy csalódás.
A Bugattit nagyon eltalálták, az összes közül az sikerült a legjobban.Szegény Revuelto eleje is eléggé meg lett erőszakolva.
Ekkora méretarányban lehetetlen pontosan leképezni a formáit.Élőben persze ettől még látni kell, a box artok alapján sem a Porsche sem a Revuelto nem jött be.
-
HUN_Sector
őstag
Legonál valami nem oké.
Minden eddigi rendelés unknown. Technical issuet ír ki az orders aloldal és még mindig nem vonták le az összeget (confirm levél jött)
-
tPedro_
őstag
válasz
HUN_Sector #88827 üzenetére
Nekem korábbi rendeléseimnél látszódott.
Esetleg van aki adott le ott most rendelést? Visszaigazoló emailben látszik az ajándék?
-
tPedro_
őstag
válasz
HUN_Sector #88825 üzenetére
Nekem ott az ajándék nem látszik.
-
HUN_Sector
őstag
A lego.bravostore-on 40000 ft feletti készletnél elengednek 10000 ft-ot az árból és 62 felett jár az ajándék. Az sokkal jobb vétel.
-
sb
veterán
válasz
HUN_Sector #88817 üzenetére
-
tPedro_
őstag
UCS csak 1-től lesz?
-
HUN_Sector
őstag
Fura, nem is kért kétfaktoros hitelesítést fizetéskor. Igaz, a levonásról szóló üzenetet sem kaptam még meg...
Érdekes lesz ezS igen, az eddigi messze legszarabb Maythe4th
-
maross
nagyúr
Vagy en oregszem, es az igenyeim egyre magasabbak, vagy ez az eddig latott legszarabb may the 4th. Igy nehezen fogom kihuzni azt a szerencsetlen urkozpontot.
-
HUN_Sector
őstag
Most már megjelent. Eddig nem volt.
-
maross
nagyúr
válasz
HUN_Sector #88817 üzenetére
akad, akar 10-20% akciot is latok, ÁK folott kb ugyanennyivel vannak
-
HUN_Sector
őstag
LEGO.com
Elindult... de nincs akciós SW készlet... :/
-
apholyon
aktív tag
Fehér alaplap jó áron, talán LÁZ Te kerested a múltkor, ha jól rémlik...
-
sb
veterán
Érdekes, de nekem nem igazán jön be. Ha kifut a személyvonat gondolom jön helyette másik, ha már ez ugyanebben a formában jött és maradt akkor a hajtás.
Kérdés, hogy akkor wtf a motorok, egyebek eltűnése!? (és a Technic PU is erősen ritkul, ott szinte már offolva az egész vonal). Vagy csak a szokásos Lego káosz?
szerk: Egyik kép alapján világítást is kap, de a dobozképeken semmi nyoma.
-
Llew
senior tag
City vonat sarki rókákkal
És egy elég szép MOC sisak kollekció. Főleg Alex BricKartuss MOC-jai a jelek szerint.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
HUN_Sector #88812 üzenetére
Én biztos nem maradok fent addig, de utána sem érdekel semmi. A Barad dúrt és a Zsáklakot is levettem a jófogásról, egyenlőre megmaradnak a Zsáklakra 65k-ért ingyenes szállítással még csak érdeklődő sem volt, ahogy a visszafelé szétszedett és bezacskózott Barad-dúrra sem 115k-ért, szóval újra összerakom majd az őszi-téli időszakban és egy ideig megmaradnak. Kezdek átállni a ps5-re az is leköti a szabadidőmet és nem kerül olyan sokba mint a Lego ráadásul a lemezes játékokat ott is el tudom adni. Sőt most hogy kijött a jóidő inkább biciklizünk, kirándulunk, kerti partizunk stb.
-
maross
nagyúr
válasz
HUN_Sector #88810 üzenetére
oh, tenyleg. bar 11 es fel ora mulva inkabb ejfel lesz, mint egy
-
maross
nagyúr
Ma ejfelkor varhato a nagy may the 4th akcio, vagy egykor? Muszaj lenne egy kort vasarolni, lejar a 60napja az egyik ajinak.
euronics fortnite: se hire se hamva, még talalatot se dob ra -
HUN_Sector
őstag
Ha már busz: megint van az euronicsnál 26-ért fortniteos
-
Krajczi
tag
[link] - kivételesen ráérek játszani, így kibontottam ezt a készletet: 60407 emeletes, városnéző busz. Meglepetésemre ebben papírzacskókban vannak az elemek.
A matricaív és az útmutató külön heverészett a dobozban.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest