- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hulp01 #30886 üzenetére
Olvasgattam brickset kommenteket és nem igazán láttam olyat akit lenyűgözött volna (sőt).
Nem tudom mi járt a Lego fejében. Elég spéci piac és nem is az architecture sorozatban adják ki. Ráadásul egyből egy közel 4000 darabos óriást.
Mit várnak? Hogy a köztudottan Lego fan Beckham megveszi és “kitwitteli” majd mindenki rohan megvenni?Egy picit azért bízom benne hogy lassan pofára esnek az ilyen húzásokkal. Oké csak egy gyerekjáték, de még mindig nem hiszem, hogy a felnőtt piac olyan pici lenne és őket elég látványosan telibekakkantják. Tavaly is az a halom Lego 2 movie készlet. Azt meg lehet nézni mennyire volt népszerű.
Plusz a készletek is idén olyanok amilyenek... Trollok, most meg ez... Idén a city is egy nagy meh.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Kerékpársportok
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Xbox Series X|S
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest