- Padavan firmware
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Biztonsági okokból fogná vissza a befektetéseket az EU
- Windows Insider Program
- Milyen program, ami...?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bitcoin topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Minden hónapban jön rá legalább egy exkluzív film vagy egy korábbi mozifilmjük, illetve futtatnak néhány sorozatot is (pl. Sógun). Tény viszont, hogy a Netflixhez képest sokkal kisebb volumenben, ráadásul a sorozataik többsége is heti bontású.
Ellenben az ő katalógusukat találtam a legmélyebbnek, a régi filmjeikből is simán lehet pótolni vagy újranézni. Pláne a Fox könyvtárral kiegészülve a Star fül alatt, amiért Amerikában külön kell fizetni (HULU)."Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
_flamer
aktív tag
válasz Necroman_Mk2 #20 üzenetére
Igazad van de ha nincs folyamatosan frissülő tartalom akkor, hogy fogják elvárni az embertől, hogy hosszútávon előfizessen?
“Innovation distinguishes between a leader and a follower”
-
Raysen623
addikt
Nem értem a sírás tárgyát. 7 felhasználóval osztható meg a fiók tudomásom szerint. Aki több embernek adta oda ugyanazt a felhasználói fiókot, az magára vessen.
Nekem "balesetből" meg lett hosszabbítva az előfizum további egy évre. A Shogun eddig nagyon tetszik. Van itt is tartalom bővülés csak nem olyan ütemben mint a Netflix-en.A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
senior tag
Magasabb áron kevesebb előfizu -> kevesebb erőforrásigény és ergó nyertek rajta.
Gondolom az okosok ezt az árat számolgatják a HQ-ban.Disney nekem felejtős.
Lejárt a Marvel húzóerő már.Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
senior tag
Kiváncsi vagyok meddig lehet feszíteni a húrt.
Egyelőre van tér a megszorításra netflixnél is.
Reklámos csomagok, user szám csökkentés.
új filmekhez későbbi hozzáférés.Már csak netflix maradt nekem is az is török acc-al 1/3 áron.
De nekik is emelgetnek szépen.Szerencsére a virágbolt + plex nálam mindig első marad, összeszedem magamnak a contentet, mert a netflix nekem sok tartalommal, de Zs kategóriával van tele.
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
dolon75
senior tag
Netflixen sem jó, TVn nem tudok nézni, csak laptopon, amire még otthon beleptem utazás előtt.
Azaz cipeljem magammal a laptopot, meg egy hdmi kábelt, ahelyett, hogy simán belepek a Tvn.
Sehogyse jó ez az egész.[ Szerkesztve ]
Pa-kah! Pakah-pakah Pa-kah! Bokata-Bokata Pa-kah! Pakah-pakah
-
kilua
senior tag
Azért minden angol nyelvű youtuber úgy kezdi "our sponsor are NordVPN"
-
Necroman_Mk2
őstag
Szerintem a Netflixhez hasonlóan ők is bevezetnek majd egy ilyet, különben előfizetők vesztését kockáztatják.
#8 _flamer Jó, de a Disney+ eleve úgy indult, hogy elsősorban a saját Disney és Fox filmeket forgalmazza a felületükön, és nem szedegetnek mindent össze Amerikából és a világ egyéb tájairól, mint a Netflix . Sőt, a stabil előfizetők oroszlánrészét szvsz a Marvel és Star War rajongók adják akik között nagy az átfedés, nem véletlenül jön menden hónapban legalább egy sorozat epizód vagy dokumentumfilm e két támában.
#18 kilua Amerikában meg Nyugat-Európában már üldözik őket, nálunk egyelőre elnézőek a szervek.
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
kilua
senior tag
Arra felőlem lecsaphatnak, csak a torrentre/online filmnéző oldalakra ne
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
"A Disney vezérigazgatója maga közölte: júniustól lecsapnak a jelszómegosztókra." <- idéznék az Elrabolva c. filmből.... sok sikert...!
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
dolon75
senior tag
Tudni valamit egy nyaraló üzemmódról?
Pl. elmegyek itthonról egy hétre, és nem a kis vacak mobilon szeretné nézni a család a filmet, ha szakad az eső a Balatonon, hanem a szállás TV-jén, annak alkalmazásából.Pa-kah! Pakah-pakah Pa-kah! Bokata-Bokata Pa-kah! Pakah-pakah
-
-
Thusor
őstag
Én nem ezt tapasztaltam. Anyós tabletén használja az én azonosítómat, csak más profillal. Neki már jelzett, hogy jelszómegosztást érzékel. Szerintem bizonyos időközönként csekkolja, hogy az eredeti előfizető volt-e az adott háztartásban vagy sem. Tehát ha például 30 napig nem lépsz be egy adott helyen akkor másoknak szólni fog hogy gond van.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
-
Steve1207
veterán
Egyébként ez miben nyilvánul majd meg vagy hogy működik Netflixnél pl? Tegyük fel két fix helyen vagyok egy nap, ahol kb ugyannanyi időm van filmezni pl és használom. Letiltják a másik felhasználót, aki nézné éppenséggel otthon, vagy pl engem, mert épp máshol vagyok?
.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Na jó, de a Netflix az Netflix. Olyanok a streaming-ben mint a Flex a sarokcsiszolóknál. Disney-nél nem biztos, hogy működni fog ugyanaz. De nyilván ezt kiszámolták nálam okosabb emberek, szóval úgyis ez lesz. Engem nem érint. Nincs időm ilyesmikre. HBO-m van, azt szüleim nézik a TV-n. Kb 3 éve fizetem úgy, hogy még egyetlen műsort el nem indítottam rajta.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Sefneni
őstag
Tehát emelik (emelték) az árakat, valamint egyúttal megszüntetik a jelszómegosztást is a háztartások között. Igen, ez biztos növelni fogja az aktív előfizetők számát.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
addikt
válasz LosBlancosRM #1 üzenetére
én sem fogom már megújítani. mehet a levesbe...nem sok jó tartalom van rajta. és a sok fekete meg lmbtq tartalom is fárasztóan erőltetett. lassan visszatérek a hagyományos tvzéshez
:)
-
k-adi
nagyúr
A döntés oka egyszerű:...
kitalálom: még több profitot akarnak
...valamint nagyobb nyereséget szeretnének.
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz LosBlancosRM #1 üzenetére
Általában ezek a változások Észak-Amerikát érintik először, Európába, így hozzánk is csak kicsivel később fog begyűrűzni.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
LosBlancosRM
őstag
Pont le is jár addigra az előfizetésünk.
Samsung Galaxy S24 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával