Aktív témák
-
Boogie33
senior tag
Hali. Az lcd tv-nél más garancia vonatkozik a pixel hibákra mint a monitoroknál vagy ugyan az ?
-
Boogie33
senior tag
Hali. Segítsetek légyszi hogyan lehet rábírni egy Samu LE40C530-at hogy az usb-ről kezelje a srt felíratott?
-
Boogie33
senior tag
Hali. Segítsetek légyszi Samu 40C530-nál ha USB-ről játszok le filmet , hogy kel az 5.1-es hangot kicsikarni a tv optikai kimenetén elolvastam a leírást nyomtam mindent de nem jön a hang , pedig hallottam hogy lehetséges.
-
Boogie33
senior tag
Most már inkább abban segítsetek hogy a tv-re HDMI-n keresztül van rá kötve a PC és nem látszik alul a tálca meg oldalt egy pici rész ??
Miért ?
-
Boogie33
senior tag
válasz
Chesterfield #10072 üzenetére
Már csak 5 perc . Válasz valaki ?
-
Boogie33
senior tag
Hali. SOS Segitsen valaki 30-perc múlva megyek tv-t venni . A Samsung tv-k nél melyik a jófajta panel.
-
Boogie33
senior tag
Hali. Szeretnék venni egy 40-42 colos LCD tv-t , úgy nagyjából tisztába vagyok mindennel csak egy valami nem tiszta , menyire fontos vagy nem , hogy a tv 100Hz-es legyen.Légyszi adjatok tanácsot.
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Metal topik
- Tesla topik
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Automata kávégépek
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Marantz SR 7009 házimozi erősítő
- Campfire Audio Comet fülhallgató
- Árcsökkenés: eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS fülhallgató
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest