- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Asustor NAS
- Az EU felelősségre vonja a Temut és a Sheint a veszélyes termékek miatt
- Windows 10
- Rendszergazda topic
- Proxmox VE
- Windows 11
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Leépítésre készül az európai chipgyártó
Aktív témák
-
schmidtgabi
csendes tag
válasz igmond #15680 üzenetére
"21ms állítólag. Saját tapasztalat szerint teljesen jó játékra. A HX720-nak jobb képe van de drágább is, és kicsit nagyobb az input lag de az sem vészes, game módba kell rakni és kész.. "
nismoka kollégánknak teljesen igaza van. Az EX720 a 21ms-os Imput Lag-jával az egyik legjobb TV játékra bár a 3D-jét nem dicsérik a tesztek. Én megnéztem a 3D-jét de nem találtam vészesnek.
-
nightshadow
veterán
-
vlevi
nagyúr
válasz igmond #15702 üzenetére
Jól látom, hogy egy notihoz mérték?
Vajon annak a notebooknak mennyi az input lagja? Mert kizárt, hogy 0.0ms. Van az legalább háromszorannyi isÖsszehasonlításképpen állítólag an én Dell U2311H monitoromnak olyan 10ms körüli az input lagja, és az én méréseim szerint ehhez képest a samu LE40C650 kb 50-60ms-t késik.
-
-
BBéci
legenda
Erre a kérdésre nincs jó válasz, jó ötlet.
A Te céljaidra egyértelműen plazma lenne a megfelelő, ráadásul a LED-eseknek nincs jó híre itt a topikban.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
addikt
Plazmában nem gondolkodok mert amíg le nem nyugszik a nap az addig besüt a szobába ahol a tv van.
Így keletkeznek az urban legendek.
Miből gondolod, hogy ez esetben nem jó a plazma?
Nálam is besüt a nap az ablakon, ráadásul tükröződésgátló bevonat nincs a kijelzőn, mégis normálisan lehet TV-t nézni.
Amennyiben a TV-re süt a nap az LCD-vel is ugyanolyan gondban leszel, tehát függöny, roló stb. kell.
"Aki ad,az nyer"
-
-
runner 125
nagyúr
Milyen messziről fogjátok nézni?
..mert az emberek 90%-a jóval kisebb tv-t vásárol, majd rá 2 hónapra megbánja, h miért nem vett nagyobbat."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- általános iskolai rendszergazda
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- Kingdom Come: Deliverance
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Androidos tablet topic
- Diablo IV
- Hardcore café
- További aktív témák...
- PHILIPS 50PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- PHILIPS 43PUS8848/12 Ambilight 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- Apple AirPods Max (2024 - USB-C) - Új, csomagolásbontott, akár beszámítással
- Eladó 32 colos Phillips okos TV FHD ( 1 napos) gari + számla
- Samsung Harman Kardon HW-Q90R 7.1.4 csatornás Soundbar Valós Dolby Atmos hangprojektor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest