Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Mindjuk én 5:5 pulldown-t láttam már kiírva 50hz-s tv-re is..
Amúgy az összes méretű ld550 2010es modell, tehát alacsonyabb fogyasztású?
Egyikről se találtam tesztet..We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
sb
veterán
Hát nekem sincs sok ötletem, mert ugyanígy tudtam és csináltam én is, ahogy leírtad.
Annyi kiegészítéssel, hogy a 3. pontban más (gyk minden szóba jöhető) képmódokat is kipróbáltam.
Kipróbálom majd a másik, nv vga-val, ha hazautazom. Addig meg a saját TV-mmel az alaplapi ati vga-val, ahogy otthon nem ment.
-
sb
veterán
- Elvileg jó bemeneten van. HDMI1-ben, a felirat rajta HDMI/DVI In, a manual is ezt írja. Ill 60Hz-en PC módban megy láthatóan, mivel minden felesleges funkció és képmód inaktiválódik.
- 60Hz-en csak a 16:9 és a 4:3 az aktív mód, azért nem gondolnám, hogy más módban tudja az 1:1-et... De elképzelhető végül is. A 24 és 50Hz-en a többi mód is aktív, de emiatt írtam a 16:9-es módot. Amúgy valójában minden másik módban is kipróbáltam, azok sem hoztak semmi jót sajnos. "Eredeti"-ben és nem méretezettben emlékeim szerint ugyanúgy kilógott. Egy módban nem lógott ki, ha jól rémlik vmi "auto méretezés" vagy erre utaló nevűben, ami így nem volt szimpi. De azt is próbáltam azért.
- Az élességnél nekem is az volt a tapasztalatom eddig az említett két TV-nél, hogy 0-ra kell venni. Itt nem jött be, de próbáltam ezt is mindenhogy, éles képet sehol nem adott. A többi képjavítót is leszedtem és az sem segített. És sajnos filmek alatt is láthatóan rosszabb volt a kép a túlvezérelt élek miatt.plussz:
Neten rákerestem az overscan esetleges hibájára, találtam is vmi régi Catalysthez kapcsolódóan pont hasonló bugot, vagyis, hogy 0% overscan-en 60Hz-en valóban 0%-os a kép, de 24/50-en nem az a 0% ellenére sem. Viszont a legújabb driver van fent, amiben már elvileg jó, és a registry összehasonlítás alapján (a régi bugos driverhez találtam reg javítást) is jó kell, hogy legyen.Lehet, hogy nekiesek még egyszer majd nulláról, mert úgy érzem mindent kipróbáltam és végignyomtam, ill. minden jól volt belőve/bedugva, de elég sok a variáció...
Ill. a driver kizárására lehet, hogy szerzek egy hosszabb HDMI kábelt és kipróbálom az asztali gép nv-s vga-jával is... bár nem hinném, hogy driveres a hiba.
Kicsit nehezíti a dolgot, hogy szülők kapták a TV-t, legközelebb kb. 1 hónap múlva járok arra.Mondjuk a driver hibát ki tudom zárni úgy is, hogy a saját gépemen és Samsung TV-men kipróbálom az alaplapi Ati vga-val... (otthon is ugyanilyen alaplapi vga-val megy, viszont az én TV-men tuti megy az 1:1 piexl mapping 24/50Hz-en is).
[ Szerkesztve ]
-
c41r0^
őstag
azt kifelejtettem, hogy azért a biztonság kedvéért címkézd is meg majd a manualban megadott HDMI bemenetet "PC"-ként, igaz, hogy 24/50hz-nél nem számít, de 60 Hz-es PC módban számíthat (még kisebb lehet az inputlag), bár ha minden képjavító kikapcsol automatikusan 60Hz esetén, akkor elvileg minden OK
-
Lefty
addikt
Na voltam a mediamarkt-ban, néztünk egy LE-37C630-at, 40C650 nem volt, úgyhogy ez volt a legoptimálisabb. Plazmát kiejtettük a sorból, mivel sűrűn menne nappali fénynél a tv, LED tv-t meg nem éri meg 50hz-eset, 100-as meg már drága. Illetve a csávó aki segített mondta, hogy ez a fajta samsung usb-ről mindent lejátszik az égvilágon problémamentesen, ami elég pozitív dolog. Írtad nekem korábban, hogy a 40C650 kb. 167k, tudnál adni valami megbízható online store linket? mert én ennyiért csak áfa nélkül találtam. Egyébként a 37C630 189k volt a mediaban.
-
Lefty
addikt
Természetesen ha lenne min nézni akkor elkezdeném beszerezni az 1080p felbontású filmeket, szóval az 1920x1080 teljesen tökéletes. A forrásról egyelőre nem tudok nyilatkozni, egyelőre nincs olyan asztali médiaeszköz ami képes mkv fájl lejátszására, szóval egy ideig maradnának a dvd/xvid filmek, a TV-n levő usb meg gondolom csak xvid-re jó. De persze majd a jövőben biztos be lesz szerezve valami kis hd lejátszó alkalmatosság, addig meg összedugom a géppel. Az, hogy milyen felbontású TV műsort, erre most mit mondjak? Nem nagyon tudom befolyásolni az adókat, hogy milyen felbontásban sugározzanak. Vagy nem tudom hogyan érted. és LCD kellene, nem plazma. llletve TV funkciók alatt mit értesz?
-
goom
senior tag
Köszönöm részletes válaszod! Sokat segítettél, de még kérdeznék...
- A 42"-os HD-Ready plazmákon belül konkrétan milyen típust ajánlasz?
- Ezeket az árakat hol találom? Én csak magasabb értékeken leltem ezekre a készülékekre (pl. árgép).
- Ha LED, akkor a 100 Hz-es miben jobb? Szemkímélőbb, energia-takarékosabb? -
GeneraL_XTX
veterán
Philips tekintetében az idei 5605/5625 is 20ms körüli imput laggal bír és még 100hz-es is plusz direct LED. Ebből a szempontból ez lehet idén a bestbuy annak ellenére is hogy a tesztek csak átlagos képminőséget írnak erre a modellre.
Mindenesetre lehet érdemesebb várni a 2011-es modellekre azok talán jobbak lesznek imput lag értékileg is vagy a január-februári készletsöprésnél kell venni egy ilyen philipset.
-
addikt
Ez a SQXX címke a Samsung TV-ken hol van, a hátulján kívül, a dobozon is vagy csak a panelon, amihez le kell venni burkolatot?
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
deicide
veterán
Érdekes módon mindkettőt tudom ki be kapcsolgatni egyszerre. Viszont pár filmnél előfordulnak rángatások, az attól lehet, hogy mindkettő be van kapcsolva? Megpróbálom a valósághű mozit kikapcsolni és a Jiddert 10-re a blur-t 0-ra rakni a trumotion-ben.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Lokids
addikt
jah nem tudtam, hogy valahol máshol is ki lehet választani azt a bemenetet.
jangsze A Philipset ajánlom. Bár kicsit elfogult vagyok, mert most vettem olyant. De nagyon tetszik. Nagyon mellé nem nyúlhatsz bármelyiket is válaszd.
[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
Na várj. A PC-t jelenleg csak úgy látom, hogy külön eszközként hozzáadtam. Gondolom mind1, hogy a 3 hdmi csati közül melyiket választom.
24Hz-n hogy próbáljam, hogyha alapból pc módban van? Állítsam át a VGA drivert?
Firmwaret nem próbáltam meg még frissíteni, szóval alap van rajta.[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
deicide
veterán
Köszönöm, ez kimerítő volt. Mivel néha játszom is, ezért akkor el fogom nevezni PC-nek a HDMI1-et és a desktop képfrissítésének változtatásával tudom szabályozni, hogy menjen-e a 24p vagy sem (a képjavító funkciók pedig ezek szerint feleslegesek PC módhoz), ha jól értem. A 200hz truemotion pedig gondolom tv adásoknál bekapcsolható a képjavító funkciókkal együtt és ez külön kezelhető a PC módtól, tehát nem kell mindig állítgatni, ha TV és számítógép között váltok.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
addikt
Tökéletest elvárni középkategóriában nem is lehet.
150 ezernél többet meg eleve hülyeség lenne monitorként használt TV-re kiadni.
1. Pc módban eleve nincs 100 Hz
2. Nekem tökéletesen megfelel a gyári profil, netezéshet egyéb dolgokhoz a "Szabványos"
Játékhoz a "Játék" mód, fimnézéshez legtöbbször szintén a szabványost használom,esetleg a " Mozi" módot.
3. Hidegen hagy a beépített lejátszó, minek is az amikor ott a számítógép?4. A Logouton jó a cikked, kár, hogy kevesen veszik a fáradtságot, az elolvasásához.
"Aki ad,az nyer"
-
Sir81
aktív tag
Rendben!
Nem vagyok expert, de az eddig olvasottak alapján az edge led közel sem olyan kifizetődő mint amilyennek reklámozzák.
Sem az LG, sem pedig a Samu nem tökéletes, olcsó kategóriás készülékek ilyen olyan hibával és ami nekem nagyon számít magas input laggal!
Végezetül, engem a képminőség győzött meg mikor a boltban hasonlítgattam össze a képüket.
A beállítás "hiánya" viszont valóban hatalmas -pont! -
BBéci
legenda
Képtelen vagyok megérteni, hogy az általad említett, engem nagyon zavaró artifaktokat miért nem képesek megszüntetni? Más gyártók tévéinél nem látni akkora mértékben és mennyiségben, mint a filipszeken.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
KisApám
addikt
NAGYON KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!
Ha JÓ TV-T akarok venni,
akkor ez lesz:Philips 32PFL5605
REMÉLEM jól döntöttem!
Az 5605 és 5625 között kb. 10 000 ft a különbség.
Miben másban különböznek még?[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
-
GeneraL_XTX
veterán
A geeks.hu-n olvastam egy tesztet az 32EX402-ről ott azt írták h sharp féle U2VA panel van benne. ( egyébként az EX401 miben másabb mint a 402?)
Ezt most azért kérdezem mert a haver ilyen TV-ket tud hozni többek között:
Sony 37EX402 130k
Sony 40EX401. 140k
Samsung LE40C650. 155kA legjobb természezesen a samu lenne de a konzolok miatt félek a 45ms input lagtól, de nem tudom hogy egyáltalán kéne-e mert sokan azt mondják hogy észre se lehet venni de sokan meg azt hogy igenis látszik.
Szóval nehéz ez főleg hogy be van határolva a keret. Ezek az említett Phillipsek hogy állnak input lag terén?
-
redstar16
tag
Még tegnap elolvastam a cikket, de már nem volt energiám válaszolni.
Jól kivesézted a témát azt hiszem aki ezt elolvassa az garantáltan tudja, hogy mit kell tenni ha LCD TV-t keres elsődleges megjelenítőnek PC mellé.
Tényleg remek cikk, kötelező olvasmány.Késő délután végig is csinálom a beállításokat a 42-es Samsungon kíváncsi leszek tényleg eltűnik-e majd a szellemkép és a túlzott szaturáció.
T9400 World Record 2: http://bit.ly/bdryHP | Eladó cuccaim: http://bit.ly/3bpsfY | Megbízhatóságom: http://bit.ly/buSffu | Rule #1 of buying laptops: The best time to buy a laptop is always 6 months from now.
-
addikt
Jó, persze túloztam egy keveset, de bárhogyan is állítottam nem tetszett az eredmény.
A Philips mellett végül azért döntöttem mert LED-es és nem Edge.
Az előző monitorom /BenQ G2420HDBL is ilyen, nem Edge LED-es volt/
Szerintem szebbek a színek, jobb a kontrasz és a fekete, ami még számomra nagyon fontos volt mert megszerettem, hogy a pc készenlétből azonnal teljes szépségben pompázik a kép, nincs bemelegedési idő mint a fénycsövesek esetében.Az írásod anno nagy figyelemmel olvasgattam, hasznos volt, nélküle nem biztos, hogy bele mertem volna vágni a TV-t monitornak buliba.
Azóta viszont az utóbbi évek legnagyszerűbb döntése volt számomra.Örülök, mint az a bizonyos majom a T......nek.
Akik meglátják nálam, besz@rnak a gyönyörtől.[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
redstar16
tag
Nagyon szépen köszönöm!
Azért így teljesen más lesz elmenni keresgélni, hogy már tudom mit kell beállítanom és megnéznem!Ezer köszönet!
Egyébként szerinted van értelme 100Hz-es vásárlásának ha PC-vel használom?
[ Szerkesztve ]
T9400 World Record 2: http://bit.ly/bdryHP | Eladó cuccaim: http://bit.ly/3bpsfY | Megbízhatóságom: http://bit.ly/buSffu | Rule #1 of buying laptops: The best time to buy a laptop is always 6 months from now.
-
redstar16
tag
De örülök, hogy válaszoltál.
Végre egy hozzáértő aki tud segíteni... Mert ezek szerint a boltban nem nagyon értettek a dologhoz.
PC módról beszéltek ott is a Samsung-nak volt egy olyan HDMI bemenete ami PC néven van elvileg arra csatlakoztunk. A SHARP-al kapcsolatban azt mondogatták, hogy abban van direkt PC mód a Samsungban pedig csak csatlakozó.
Mivel nem akartam annyira pofátlan sem lenni a boltban, így nem kértem tőlük, hogy zongorázzuk végig az összes beállítást.
Fateréknak van egy 42"-os Samsung LCD-je ami szintén FullHD-s (típust nem tudok, 200k volt bő fél éve és nem ledes), és annak is van PC-s HDMI-je és azzal is ilyen "szellemes" volt a kép (köszi a szakzsargont).
Szerintem holnap megnézem azon a beállításokat amiket írtál és ha be tudom lőni akkor a 32C530-asnak is tudnia kell legalább ugyanazt produkálnia, nem?Végre el tudom mondani, hogy az összes TV amire rákötöttük a gépet szellemképet adott mindezt frankón túlszaturálva. Valami kegyetlenül förtelmesen nézett ki a desktop...
Ezer köszönet, most lehet megmentettél +80k pénzkidobástól.
-
Viperator
őstag
-
sb
veterán
Szerintem ez a képlet nem annyira általános...
24 és 50Hz-en való hajtást most próbáltam nemrég havernál LG-n (37LH4000) a filmekhez.
Alapból PC elnevezésű HDMI-n ment 1080@60-on, "játékgép" módban. 1:1 pixel mapping és minden képjavító és állítási lehetőség inaktív. Tehát PC-re, játékra ez a jó.Ha PC elnevezés megmaradt a bemeneten, akkor 1080@24 és @50-en vmi élkiemelést tett rá (gyk. nem volt monitor-szerű éles kép, 1:1 pixel mapping) és a 100Hz is inaktív volt.
Átnevezve másra a bemenetet (de a játékgép módot megtartva) újra helyreállt a sallangmentes 1:1 pixel mappinges kép és pár (nem minden) képjavítót is be lehetett kapcsolni, pl. a 100Hz-et is.
[ Szerkesztve ]
-
gyuri86
tag
Hello
Olvastam a LOGOUT Blogodat, a felbontásokról és a Hz-ekről. Gondoltam ki is próbálom hogy 1080p-n használva az LCD tv-t átállítom 24hz-re(film nézéshez), de amikor ráklikkeltem az alkalmazra
a tv azt írta ki hogy nincs jel/forrás stb. és csak fekete kép volt.
50hz-en bírja ilyen felbontás mellett.
Egy régi GF 7600GS kártyám van. AGP -
Jaded
őstag
0. az oprendszer most lett újratelepítve, úgyhogy a legújabb van fenn, ez akkor pipa
1. felbontást átállítottam
2. tv-n átneveztem a bementet (nekem a hdmi 1-re írja zárójelbe h DVI)
itt mondjuk 2 opciót ajánl a tv az elnevezésre: PC és DVI PC (egyiken sem működik)És itt tartok jelenleg
Renault Megane IV Limited
-
t-tm
csendes tag
c41r0^ : a Samsung LE-32C650-nek megfelelő tudású LG modellt keresném, érdekelne az IPS és az S-PVA összehasonlítva. Szenvedélyes fotós vagyok, így a színhű és részletgazdag megjelenítést fontosnak tartom (a monitorom EIZO). Emellett viszont filmek kapcsán háklis vagyok a feketére - szívesen kötök az egyik irányba kompromisszumot, a segítség viszont jól jönne.
Mindenki: egyébként szívesen fogadnék tippet is, márkahűség nélkül, magamtól kb. a fenti modellre jutottam. Az alábbi paraméterek adottak:
- 32" (helykorlát)
- full HD (sok sz.gépről zajló fényképnézegetés, diaporáma)
- 100 Hz (sok sz.gépről lejátszott filmm kevés SD-tvadás)
- medialejátszó feature-ök nem kelleneok, közel a sz.gép
- Digi kábel és net
- ár max. 150kElőre is köszi a segítséget, minden jót: Taki
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
Elolvastam a cikked. Nagyjából most már képben vagyok.
Sajnos 180-at már sajnálok rá, én se sz@rom a pénztHa maradnék a 40"-nál, 100 Hz-nél, USB csatlakozásnál és a Samsung-nál, akkor is ezt dobja ki az árgép.
Hogy fogom ezt megmagyarázni az asszonynak, hogy "ez nekünk kell"[ Szerkesztve ]
-
dvd_R+
őstag
szia 15mb családi adsl net csomagom van kábel net és modemem van nincs routerem 1 gép van a házban viszont ugy akartam megoldani a tv- vel össze kötést hogy bele raktam a gépbe még 1 háló kártyát igy 2 van a gépben az alaplapi amivel a net megy
+amit be raktam abba dugom a háló kábelt a másik felét a tv be a gép ki is írja hogy valami hálozatot talál de felkiáltó jeles lesz valami gubanc van
a tv be bele megyek a menübe és ott a beállitások hálozat és keresés utana mac adress pipa alatta ip cim és az alatt dns azok nem jók
win7 van a gépenazt hiszem mindent le írtam ha valami info kell még akkor írd meg és válaszolok
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
gejala
őstag
Ki van, persze.
Ez a black crush SPVA sajátosság. A gamma gyakorlatilag tökéletes a tévémen, a fényerővel is sokat játszottam, hogy belőjem az egyszínű mélyfekete és a rendkívül mosott/zöldes, ámde részletgazdag közé a képet. Itt kicsit szubjektív is a dolog.
Mindig kell kompromisszum a fekete és a shadow detail között, hacsak persze nincs óriási kontraszt, de akkora még a Kuronak sincs, hogy minden részlet kijöjjön a tökéletes feketéjéből. SPVA-nál meg főleg gond ez.[ Szerkesztve ]
-
-
coleen
aktív tag
-
BBéci
legenda
"A HD Natural Motion még minimumon is artifactol néha (azaz anomália lesz a képen látható, és ugye a HDNM-et muszáj bekapcsolni, különben a 100Hz és a jobb mozgásfelbontás nem lép érvénybe),"
Pontosan ezt tapasztaltam én is szinte mindegyik filipsz tévén.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Igazából nehezen értem meg a tévé, mint monitor mániát. Szerintem számítógépnek megfelel egy laptop, tévézéshez, filmekhez meg ott a jó nagy plazmatévé. Aki fényképeket szerkeszt, az vehet profi monitort a laptophoz. SZVSZ.
Halkan jegyzem meg, nehezen fogom fel azt is, miért népszerűek ennyire az LCD tévék. Az egyszerűbb, olcsóbb előállíthatóság miatt azokat nyomják a gyártók, a nép meg elhiszi, hogy tényleg annyira jók.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Marci93
tag
egy valami nem tiszta még nekem
"A lényeg számunkra a PC esetében, hogy mi a VGA-nkkal a kellő és optimális felbontás esetében (amik rendre 1360x768 vagy 1920x1080) legfeljebb 60Hz-es, progresszív képalkotású jelet tudunk a TV-nk bemeneti oldalára küldeni, mert a bemeneti oldalon a TV elektronikája maximum ezen jel feldolgozására képes, ezért aki arra vágyik, hogy 85 / 100 / 120 stb. Hz-en akarja járatni a megjelenítőt PC-ről (mint a CRT monitorokat), azt el kell, hogy keserítsem: nem lehetséges"
ergo: ha PC-ről futtatok mindent vegyek 50HZ-es TV-t
de
"Ha VGA kártyánk 1920x1080@60Hz-re van állítva és aktív a "PC mód", de mi néznénk egy HD-Ready vagy Full HD rip-et (melyek általában 23.976 FPS-esek), elegendő 24 Hz-re állítani a képfrissítési frekvenciát, így a TV a fentebb leírt okok miatt "kilép" a PC módból (természetesen az adott HDMI bemenethez hozzárendelt "PC" címke megmarad, csak inaktiválódik a "PC mód" hatása), és minden képbeállítási funkció valamint képjavító technológia (a 100 Hz feature is) elérhető lesz!"
hogy lesz elérhető a 100Hz feature, ha a VGA csak 60Hz-es jelet tud küldeni a TV-re?
-
anrab
addikt
-
anrab
addikt
""a sharpnak talán jobb volt a nem képi feketéje" - itt pontosan mire is gondoltál?"
ahol nincs tartalom: fekete sáv alul, felül, oldalt.
a panel jobb a 8-as lg szériában de lag ügyben nem biztos hogy jobb. /mint ahogy írtad, valóban erre vadásztak/ a 7404 nagyon jó volt. a 8404-re nem emlékszem, de be lett linkelve valamikor a fórumba majdnem mindegyik.
a lag függ a panel méretétől is. /tehát "-t csak azt nézd amelyiket venni szeretnéd./ legalábbis emlékeim szerint. -
anrab
addikt
nekem a 42"7613-as volt a sharp paneles és bizonyos szögekből ezüstöződött és ezáltal a szinek is változtak de simán lehetett oldalról is nézni. a mostani lg paneles 42"8694-es és jóformán mindegy honnan nézem. mindkettő totál homogén. a sharpnak talán jobb volt a nem képi feketéje. a két széria között viszont lényeges külömbségek is vannak elektronikailag, és egy év fejlesztés. a 7404 is egy évvel későbbi.
ha átmegyek a haverhoz, olyan érzésem van hogy annak jobb az analóg képe, de lehet csak az elhelyezés beállítás. nehogy komolyabb eltérésre gondolj. /az még csak analógot tudott. többek között azért lett lecserélve/ -
jlaci63
tag
Ja, én sem gondoltam volna.
Jó bő óra után sikerült, valamellyest hozzákalibrálnom a c530-t a c630-hoz. Már alig marad el minőségben. De tény, hogy elmarad. Viszont ha valaki egész nap a Bloomberg-et lesi rajta, az mindenképp a 630-t vegye meg.
A Neten keringő "ideal settigs" "best calibration" és társai eléggé szubjektívek. Ezért nem is terhelek senkit a saját beállításaimmal.
Hasonlóak abban, hogy általában a gyári fehéregyensúlyhoz nem nyúlnak viszont szinte munden képjavító funkciót rendre kikapcsolnak.Érdekes jelenség volt, mikor átkapcsoltam a DunaTV-re meg az Autónómia-ra, az 530 iszonyatosan bekockásodott. Már majdnem hívtam a szervízt, de az antenna kábel csatlakozója volt a gond, nem is gondoltam, mennyire érzékeny ez a két csatorna erre.
(lepkeantennát használok) -
need
addikt
sajnos ez nem jön össze mivel a gépem 1-ik hálókártyája crosslink kábelel van össze kötve a multimédiás lejátszómmal!
láttam valahol hogy van a samu tévékhez 2 usb egység az egyik a sz.gépbe a másik a tévébe és szeva! viszont ezeknek nem tudom a hatótávolságát!
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Devid_81
félisten
Igazán nincs mit, én köszönöm az infókat!
Ezekről valahogy lemaradtam teljesen
Igen ez egy 2007-2008-as model, használtan vettem, csak erre futotta, mondjuk számomra tökéletesnek mondható 129k-s árért jutottam hozzá.
Még van rá egy év garancia is szerencsére, amit remélem soha nem kell kipróbáljak, hogy hogy is működik.Szerk: off
[ Szerkesztve ]
...
-
törölt tag
Blu-ray-nek címkézem mert ott érhető el a legtöbb beállítás. MEg gondolom még pár másikban is ugyanúgy.
Amúgy én mindig 24Hz-en hajtom. 60-on nagyon ritkán, ha éppen úgy kívánja a film. 59-en soha.
Amúgy neked mi a kiszürkül? Amikor nem elhet állítani, vagy mikor lehet?[ Szerkesztve ]
-
der_
tag
1. c650-em van. Itt a hdmi1 a számítógépes port ahogyan te is írod hdmi/dvi.
"- VGA: csak a képfrissítést állítsd 24 vagy 50 Hzre (film FPStől függően, 24 vagy 25fps), overscan itt is teljesen vissza 0-ra Catalystban"
Igen de ha itt nem tolom föl az overscant akkor "kilóg" a tv keretéből a kép. Ezt legjobban akkor látom ha a kmplayer tálcájára húzom az egeret, mert kilóg a nagy része a kmpyer keretének. Ha a vin van a tv-n akkor a tálca fele nem látszik.
Erre lesz megoldás a képernyőhöz igazít? (most nem tudom megnézni)Hát ilyenkor a kmplayer is baromi lassú van mikor 1 perc mire kiteszi full screen-be a filmet. Ez normális?
És szaggat is a hd film a kmplayer-el is meg vlc-vel is. Erre tudsz valami megoldást?
Nagyon szépen köszönöm az eddigieket is! -
Devid_81
félisten
Jaja, kapisgálom, eddig ezeket nem is tudtam, nem is foglalkoztam vele különösebben.
Rátoltam a PC-t a TV-re és örültem magamnak meg a TV-nek, hogy van kép
Köszi a helyreigazítást!Szerk: (#922) c41r0^: mondjuk nekem minden menü elérhető így is a TV-n pedig PC és 60Hz.
Lehet márkafüggő?Vagy megint hülyeséget kérdezek?[ Szerkesztve ]
...
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Battlefield 2042
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Futás, futópályák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Utolsó nagy frissítését kapta meg az Xperia 10 V
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest