Aktív témák
-
joey04
titán
válasz GeneraL_XTX #15423 üzenetére
Azóta változott a terv.
Vagy G30-as pana, vagy samu d7000 lesz. Olvasgattam a topikokat a plazma vs lcd témában és arra jók voltak a viták, hogy listát írják pro és kontra, majd ezeket megnézzem élőben, mi mennyire zavar. A lcd-nél zavar a bevilágítás, és az, hogy az tv adás elég gány rajta. Műholdas digink van, és még a 32"-os tv-n is gyenge a minőség, 3.5m-ről is. Hát még egy nagyobb lcd-n. Na meg jóval drágább is a hasonló minőség 50" környékén lcd-ből. A plazmánál a foszfor lagot megint megnéztem, én csak akkor látom, ha közelre megyek, 1 méteren belülre, és úgy figyelem. Ami zavar, hogy a fehér nem az igazi rajta. A beégéstől félek még, de pl havernak egy régi lg plazmája van, van neki beégve rtl logo, meg alul és felül a 2 sáv is, de csak akkor látni, ha közelről nézem, és csak csatornaváltásnál. pl film közben nem zavaró, sötét szobában sem. 42", és 2m-ről már nem látni egyáltalán. Egyébként pedig ezt leszámítva jobban tetszik a plazma képe, nem annyira mű. És olcsóbb is. Ami még érv szokott lenni a plazma ellen: világos szobában nem az igazi. Ez engem nem érdekel, besötétítek mindig, nagyon zavar, ha van más fény is. A villogást meg nem látom, ha elnézek kicsit a tv felett akkor sem. E30 addig volt tervben, amíg úgy gondoltam, hogy azt használom monitornak is. Azóta osztottam-szoroztam, és leginkább mértem, átrendeztem a szobát is, így befér egy 50es jószág, a mostani samu 32-es meg marad monitor. Ismerős is TV-t akar venni, aztán megfertőzött a nagy TV gondolatával.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Smooth Motion képgenerálást hozott az új GeForce driver
- Kerékpársportok
- Furcsa hibát produkálnak a Garmin órák
- World of Tanks - MMO
- Star Trek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest