- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Sordoran #100 üzenetére
Végül nekem is kellett, mert utolsó napon behúztam Imbibitor Lunae-t és így Sparkle szükségessé vált. Nálam már nyílt a pénztárca sajnos.
Most mivel nem maradt semmim, esélyes hogy Acheron marad ki, de jelenleg van 2,5 erős DPS-em 2 csapatra, így nem szomorkodom.Viszont így hogy nem rég kezdtem a játékot és mostanra minden alapanyagom elfogyott, és a napi szinten kell farmolni h. picurkát erősebbek legyenek az új karik (Imbibitor Lunae és Sparkle sincs még lvl 80, stb.stb.), hát elég cinkes.
Mire fullosan kész lesz ez a 2 karim addigra kb. Acheron rerun lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Önmagában a talentek húzása is rengeteg idő, de amikor a relic-et akarja az ember még összerakni, ott csak a maximalizmusod szab határt mennyi ideig farmolsz rá.
Mono quantum nekem is azért tart majd sokáig, mert Silver wolf hiába van meg kezdetek óta, soha nem húztam elfogadható szintre. És van még pár másik hasonló sorsú karakter.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
senior tag
-
Cassi
őstag
Holnap jön a 2.1 az Acheron/Gallagher bannerrel és új területekkel!
A most futó Forgotten Hall és Pure Fiction pályákat (Eve of Wanton Feast és Expression of Eloquence) sikerült levernem 36* és 12*-ra, de továbbra is elég kemény mind a kettő. Segítséget leginkább a Hoyolab webappban levő Lineup Assitant tool-ból lehet kapni, ahová be lehet menteni sikeres teljesítésnél a csapat összetételét és ezt mások nézegethetik ill. a listában előre tudja hozni azokat, amelyek a saját meglevő karaktereket használják. Így legalább látható, hogy mi működik és mi nem.
-
Sordoran
addikt
Megjött a patch, gyors ki is szedtem aki kell. Elég vegyesek az érzéseim, összességében meglett amit akartam, de szinte minden tartalékom be kellett rá áldoznom.
Karakter banneren: 50-50 bukta, először Bailu jött (még nem volt meg, ennyi pozitívum), csak utána lett meg Archeron. Sok húzásnak hála viszont meglett Gallagher E5 is.
Light Cone banneren: Buktam a 75-25-öt, és pont Bailu LC-ja esett ki. Ezután szerencsére meglett Archeron sajátja is.
Most viszont jön a spórolás, még nem tudom kit akarok legközelebb megszerezni, de 2.2-ig skip minden. (Leakek alapján már Robin is game changer lesz hype videók alapján, de nem néztem utána mégis mit tud majd. Van nekem Ruan Mei és Sparkle supportnak akik szintén game changernek voltak eladva, elég ennyi. )Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
ldave
félisten
-
Sordoran
addikt
Tudom sokan szeretik Loucha-t, de nekem elég Huohuo is healer szerepre, így szerencsére most is ki tudom hagyni.
Annak jó Sparkle akinek van Seele, illetve mono quantum csapatot akar kiépíteni. Viszont itt még nekem fel kéne húzni healnek Lynx-et, mivel nincs Fu Xuan. Emiatt pedig Sparkle is félbe lett hagyva. Látom benne a potenciált, de ő kevésbé univerzális mint Ruan Mei.
Acheron-t is kell még bőven építeni, relic-ekben se áll annyira jól, és csapatát is össze kell rakni. Addig valami hibrid megoldát csinálok majd, pl. elvileg életképes lenne egy Archeron - Kafka - Black Swan - Huohuo összeállítás is. (Ruan Mei helyére raknám)[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
ldave
félisten
válasz Sordoran #111 üzenetére
Van Huom, csak jó lenne egy másik 5* healer vagy tank. Jelenleg a fő csapatom Huo + Ruan + Kafka + Black Swan. Ez így ahogy van kész is, relicekeket kell nekik farmolni.
Emellett van Seele + Silver Wolf, melléjük szereztem be Sparkle-t pont a mono quamtum jelleg miatt, de sajna a jelenlegi feladatokhoz nem az igazi ez a csapat, imádom Seele-t, ő vele játszottam a játékok 2.0 közepéig, de ezekben az ölj meg végtelen ellenfelet pár kör alatt témában nem tudom már jól használni.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
consono
nagyúr
válasz Sordoran #111 üzenetére
Luocha-ban az a jó, hogy nem csak healer. Nekem ő állandó pont a csapatban Mondjuk szerencsém volt, mert megkaptam mikor először volt...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
senior tag
válasz Sordoran #109 üzenetére
Háh, egy sorstárs.
Buktam az 50-50-et, és Bailu esett nekem is, aki szintén nem volt meg.
És emiatt a sok húzás miatt Gallagher nekem is E5 lett, mire kiesett Acheron.
Acheron LC nagyon sokára esett ki utána, hard pity volt majdnem, de legalább nem buktam el.Nekem kéne Loucha is, de már most nincs semmi tartalékom, ennyi volt, szóval kimarad.
Meg mire ki fogom építeni Acheront, ez sem 2 hét lesz..Plusz lehet Gallaghert is ki kéne építeni.
-
Sordoran
addikt
Nem tudom mennyire számít jónak EZ a guide, de itt pont Gallagher az aki szinte minden csapat összeállításban ott van mellette. Emiatt én is örülök az E5-nek, csak hát nála még inkább sehol se járok előfarmolásban.
Nagyon sokan istenítik Loucha-t, és mikor event keretében magam is tudtam használni nekem is testszett, de szerencsére egyik általam preferált csapatban se nélkülözhetetlen. Huohuo ilyen szempontból meglepetés volt, mert nem kapott előzetesen nagy figyelmet, később viszont több csapat összeállításhoz is ő volt a preferált Loucha-val szemben. Szóval lényegében attól is függ, ki milyen karakterekkel rendelkezik, kikkel akar játszani.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
senior tag
Kezd nagyon elegem lenni a Honkai pull pech szériámból. Kb. 180 pullból 1 db Pela esett, Dan Hengből meg már legalább 12, Galagherből meg kb. 7.
1 db Pela, mikor E4 lenne a cél a vele.
Rühellem ezt a rendszert, de nagyon!!
Annyira sokat számítana egy ilyen apró változtatás az egész rendszerben, hogyha egy kari maxos Constellation/Eidolon szintet érne el, akkor soha többet nem eshetne.
Még így is marha nehéz és költséges lenne karikat maxolni Constellation/Eidolon szintet tekintve (a fegyókról nem is beszélve), de mégsem gyűlölné meg az ember az egész tetves rendszert.[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Én adnék szívesen Pela-t, nekem meg folyton az esik. Pulloltam most 50-et, 2 Pela+1 Galagher... De Pela-t én sosem használom...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
senior tag
Én ha a borzalmas drop rendszerben nem égek ki, akkor az alap játéktól sem fogok valszeg.
Tegnap végeztem minden új tartalommal a játékban (MoC és társai magas szinteken nem mennek még, azokkal küzdök nagyon sajnos), ilyenkor ha nincs mit csinálni, akkor csak napik mennek és égetem a "resint", de ebben nekem az tetszik, h. ez kb. napi 2*5 perc alatt megvan, ami szinte semmi. Genshin esetében ez sajna jóval több.Bár én csak 75 napja kezdtem, szóval így lehet könnyen beszélek.
-
ldave
félisten
Na, akinek megvan Acheron, tényleg next level?
-
Sordoran
addikt
Még nincs saját csapata, csak beraktam Ruan Mei helyére Kafka és Black Swan mellé. Tényleg erős, én nem bántam meg, hogy kihúztam, saját fegyverével. Beállítottam a "kirakatba", aki akarja vigye tőlem supportnak. Relic-ekben még van mit csiszolnom rajta, de amúgy elég decens (E0S1, minden talent kihúzva).
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
ldave
félisten
válasz Sordoran #122 üzenetére
Néztem az ajánlott csapatoknál én is hogy a Kafka + Black Swan mellé ideális, ami egyrészt örömteli, mert ez a két karakter megvan, másrészt nem leszek vele előrébb, mert ettől még nem lesz egy potens második csapatom A Kafka + Black Swan így is megold minden tartalmat, felesleges erősítenem jelenleg.
-
Sordoran
addikt
Weakness alapján szükséges azért másik csapat is olykor, illetve MOC-hoz is szükséges két csapat.
Acheron + Pela + Silver Wolf + Fu Xuan is egy ajánlott csapat, utóbbi mivel nincs meg nekem, így helyette Gallagher lesz nálam.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
ldave
félisten
válasz Sordoran #124 üzenetére
Pont emiatt szeretnék egy olyan új karaktert, akire lehet csapatot építeni ( MoC, Pure Fiction). Fu Xuan rerun nagyon jó lenne, mert Huom van, most a Louchát nézegetem, de jobban tetszene inkább egy Preservation tank, mint egy második 5* healer.
De amúgy biztos kiszedem Acheront, már most is durva és gondolom idővel még inkább az lesz, ha kap pár célirányos támogató karaktert. Vagy még esetleg ami lehet, hogy kihagyom őt és inkább Jingliut szerzem be következő alkalommal.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Nem egyszerű jól taktikázni, nekem is kellene Fu Xuan. Viszont Robin is erős supportnak ígérkezik, valamint jönni fog Acheron-nak egy dedikált supportja, és Sam is várhatóan. Utóbbi kettő még képlékeny mikor, de Robin és Fu Xuan rerun 2.2-ben várható.
Nekem megvan Jingliu is, és szeretem, erős, de azért nah. Acheron-t többre tartom. Annyi, hogy utóbbinak nagyon kell a saját LC.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Van is két csapatra való:
1. csapat: Kafka - Black Swan - Ruan Mei - Huohuo
2. csapat: Seele - Silver Wolf - Sparkle - LynxBe lehet szerezni Jingliu-t, csak ő benyúlja maga mellé Ruan Mei-t. Cserébe viszont lesz ice weakness ellen egy erős csapatod.
-
ldave
félisten
Hopp, most látom csak hogy ezt a félkész hozzászólást elküldtem
Szóval igen, egészen a Black Swan + Kafka kombóig Seelére épült a csapat, amivel játszottam, szóval emiatt is kezdtem el neki a mono quantum dolgot. Alap dolgokra (farmolás, sim worldök) jól is megy, de Pure Fictionban és MoC-ban azért elvérzik ez a csapat nekem megfelelő relicek hiányában.
Eldöntöttem, hogy most beletolom a ticketeket és jadeket Acheronba, annyi van, hogy a karakter meglegyen, az LC-je már kérdéses. Sajna nincs nagyon alternatívám.
-
xeon forever
addikt
Ingyenes volt hála az egyéves ingyenes pulloknak.
Milyen csapatok jók hozzá?PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #131 üzenetére
2 Nihility ajánlott hozzá, pl. Acheron + Pela + Silver Wolf + Gallagher.
-
ldave
félisten
válasz xeon forever #131 üzenetére
Grat, nekem 150-be került Welt beköszönt félúton.
-
xeon forever
addikt
És egy LC is jött hozzá. Szintén single wish.
Kicsit le vagyok maradva a storyban, meg az eventekben, szóval remélem lesz még Loucha is...Par hónap tuti kelleni fog mire felzárkózom.
Azt lehet tudni ki lesz a következő banneres 5*?
[ Szerkesztve ]
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Cassi
őstag
válasz xeon forever #134 üzenetére
Aventurine (preservation, imaginary) április 17-től május 8-ig.
-
Cassi
őstag
Happy Birthday! Ma lett egy éves a HSR. Sok sikert a Mihoyónak, tényleg megérdemlik.
-
Cassi
őstag
Reggel megjött a 2.2, Robin az új karakter. Kacskaringózik tovább a történet. A Trailblazer kap egy Imaginary/Harmony verziót a sztori során.
-
Sordoran
addikt
Én inkább spórolok Firefly-ra, meg esetleg Jade-re ha jó lesz. Persze nem tartom kizártnak, hogy rámozdulok Robin-ra, ha valóban hasznosnak bizonyul játékosok által. Képességei alapján persze nagyon király, de kivárom a széles körű népítéletet inkább.
-
Sordoran
addikt
Már 2 napja elérhetőek a leakek mindkettőjükről. Videó és leírások is.
Részletekbe nem megyek bele, viszont eddigiek alapján Jade azért nem annyira meggyőző számomra. Firefly is inkább azért érdekel nagyon, mert már ki vagyok éhezve egy fire sebzéses karakterre.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
ldave
félisten
Jó, ez tudom most furán fog hangzani, de nekem Akeron kicsit megölte a játékélményt. Dobj mellé két random Nihil karaktert és bedarál mindent, sebzés típustól függetlenül.
Előtte volt a dot csapatom (Kafka + Black Swan), a kvatnum csajok (Seele + Silver Wolf) és melléjük az épp szükséges két-két karakter a haladáshoz. Most meg dot-ra van bónusz, á, Akeron megoldja, fua csapat kéne, á, Akeron megoldja.
Tényleg, mint amikor régen beírtuk a cheat kódot a játékokban.
-
senior tag
válasz Sordoran #142 üzenetére
Majd rájuk keresek akkor, köszi.
#143 ldave Lehet az én Acheron-om nincs eléggé kiépítve még, de nekem azért nem ennyire OP. Én a DOT csapatomba raktam buffer helyett, így most elég jó az a csapat.
A másik csapatom meg nem fix, változik attól függően hogy milyen pálya buff van.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Buktam a Robin 50/50-et, viszont legalább Bronya lett belőle (80. warp-ra), még nem volt meg.
És ráállok most a single warp-ra, amíg van Robin, meglátjuk kiesik-e.Nekem ebben a játékban nagyon nincs szerencsém, kb. minden kari 80. warp-ra jön csak haza. Eddig 1 kivétel volt, Sparkle 50. warp-ra esett.
-
Cassi
őstag
Kijött a 2.3-as verzió, a Penacony sztori a Radiant Feldspar nevű luxus léghajón folytatódik. Különösen a klasszikus Evangelion anime rajongóinak próbáltak a kedvébe járni az új 5*-os Firefly karakter történetével.
-
Cassi
őstag
Tegnap megjött a 2.4, Yunli az 5*-ös Physical + Destruction karakter, és egy új történetszál indult a Xianzhou Loufu-n, rengeteg megjegyezhetetlen kínai névvel. Az animációk nagyszerűek, mint mindig.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók