- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovadam1
tag
válasz bodnar10261 #4000 üzenetére
köszönöm a válaszod megnézem akkor hogy hogy lehet Recoveryelőhozni
pusihusi nem hinném hogy visszavitt termék volt teljesen bontatlan készülék volt.
-
válasz ZsocaLink #3998 üzenetére
>Most én vagyok a béna, vagy ez a gyári billentyűzetes tok csak kinyitva használható, becsukva nem igazán tudom benne tárolni a tabot, mert elcsúszik, ha kinyitom
Ezt nem értem. A tok mágneses dokkoló, hogy csúszik el?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
togateam
senior tag
válasz kovadam1 #3997 üzenetére
Félbe van hagyva a telepítés Ez rossz hír Újra kell raknod az a kérdés hogy mit szeretnél,8.1-et vagy win 10-et mert a szerint kell itt letöltened az oprendszert. Mert amiben most van az a 22-es csapdája.
[ Szerkesztve ]
A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.
-
togateam
senior tag
válasz kovadam1 #4011 üzenetére
Itt lehet megkeresni
És ez KELL megnézni
És Sd kártyáról csak akkor ha külső olvasóban van ,ha benne van a gépben bármilyen sd kártya akkor 99% hogy megáll a telepítés.Bármi másra ott a Master Card.
[ Szerkesztve ]
-
encoder
tag
válasz encoder #3855 üzenetére
Mielőtt kidobtam volna a nagyreményű OTG HUB-omat, szétkaptam és belenéztem. Annyi baja volt csak, hogy kici kínai "heggesztéskor" szétégette a vezetékeket, úgyhogy miután felblankoltam és európai minőségben visszaforrasztottam mindent (+ ragasztópisztollyal rögzítettem is a vezetékeket, hogy ne szakadjanak ki), MEGJAVULT! Működik az OTG, miközben töltődik a tablet is!
[ Szerkesztve ]
-
ssgk
aktív tag
togateam. Igazad van a win 10 el kapcsolatba
-
bodnar10261
aktív tag
Volt valakinek Intel videokártya frissités?
Bodnár Dávid
-
Emperor_
addikt
válasz ZsocaLink #4004 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy a bekapcsolás nekem sem sikerült mindig elsőre. Kb 2 másodpercig nyomni kell a bekapcsoló gombot.
Én is gratulálok, mert nagyon jó kis tab ez. Már hetek óta cipelem, most éppen e-book olvasónak használom. De ha kedvem szottyan, akkor netezek rajta.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
topas100ec
csendes tag
Diktafonként, mit tapasztaltatok?
Nálam ha a mikrofon érzékenysége alacsony, akkor nem hallani semmit,
ha az érzékenység magas akkor túl nagy az egyéb zaj.
Ugyanazt produkálja a Win7 és a Win10 is.
A Win10-et, windows 10-ről visszaraktam windows 8-ra, de semmit nem változott. -
togateam
senior tag
válasz topas100ec #4022 üzenetére
Most őszintén tedd a szívedre a kezed és mond meg hogy szerinted milyen mikrofonnak kéne lenni egy tabban ami nem telefon és hangot csak szinte kifele kell adnia és amin még mikrofon bemenet sincs? De ha teszel bele egy usb-s hangkártyát amin van mikrofon bemenet és rádugsz egy Seinheisser mikrofont akkor szerintem tökéletesen fog hangot is fel venni .
Mert a nagymamának kiabálni a Skájpon tök jó dolog[ Szerkesztve ]
-
ssgk
aktív tag
Sziasztok!
Ha a tabom nem akar csatlakozni a kolesz wifi-jéhez akkor mi baj lehet ? Mert otthon csatlakozik meg a haveroméknál is ... [telefon hotspoth hoz is csatlakozik ...]
De a koleszos wifi hez nem ...
A telefonom csatlakozik hozzá... Ez miért lehet ?
[lark ultimate 7i win 10-el]
A routert már kihúztam és bedugtam újra a konektorba akkor se jó ...[viszont amikor win 8.1 volt rajta akkor nem volt probléma vele ... Csak ritkán ]
Ha valakinek van valami ötlete akkor írja le legyenszives -
togateam
senior tag
Egy hibajavítást futtass le,de nálunk a cégnél például a mobilok nem csatlakozhatnak a wifihez(csak ha akkor ha a MAC címét bejelentette de olyan kevés van ) csak a laptopok/pc-k és mivel a Lark tulajdonképpen pc én jól jártam
[ Szerkesztve ]
-
togateam
senior tag
válasz topas100ec #4026 üzenetére
Skypra jó biztos,én ez ügyben nem tudok nyilatkozni mert ha valakivel beszélni akarok akkor vagy felhívom telefonom vagy találkozom vele személyesen
-
User64476
őstag
válasz togateam #3994 üzenetére
Ahogy már írtam egyszer a win10 elvileg direkt megszüntette a wimbootos telepítést, mivel kiderült, hogy a wimboot nem jól működik (eleinte nagy a szabad hely de ahogy jönnek a frissítések amik azokat a fájlokat érintik amik a wimbootos meghajtón vannak rohamosan fogyni kezd, mert ezeket a sima szabad helyre pakolja a rendszer tekintve hogy a wimboot read only). Viszont maga a helyreállítási meghajtó is a wimboot partíció. A win10 elvileg direkt nem használja a wimbootot, és nem készít külön helyreállítási meghajtót, ha simán felteszed, akkor maga az alap telepítés a helyreállítási meghajtó, ezzel is helyet spórolnak.
Nem is igazán értem, hogyan tudtatok a 10esből wimbootos verziót csinálni, de végülis megy. Az is homályos, hogyha már sikerült, akkor miért nem használja a wimboot partíciót helyreállításinak, és miért követeli a helyreállítási külön, de lehet, hogy pont ez az erőszakosan wimbootosítás az oka.
Csak hogy ez is annyiszor el legyen mondva, hogy uncsi legyen.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Tudnátok valamilyen megoldást ajánlani arra, hogy éjszaka min. fényerőn ne égesse ki a retinám a készülék? Valami alkalmazás vagy bármi jól jönne.
Lark 7i.[ Szerkesztve ]
-
-
iff
senior tag
válasz motoflug #4029 üzenetére
Vagy egy napszemüveget veszel fel.
De az jó lenne, ha a fényerőt kicsit lejjebb lehetne még venni.Megint elcsesződött a képernyő, fejjel lefele volt, megint sárga háromszög. Sz@rakodtam vele tegnap este, nem sikerült helyre hozni. Ma reggel bekapcsolom töröltem a drivert aztán megjavult. Azóta nem kapcsoltam ki, mert ha újra indítanám, biztos megint ott lesz a háromszög aztán megint sz@rakodhatok vele........ Bill. ugyanúgy sz@r......
[ Szerkesztve ]
..........""..........
-
encoder
tag
Tudtok ajánlani valami olyan letöltésvezérlőt, amivel biztosan lehetne folytatni a megszakadt letöltéseket a GoogleDrive és OneDrive esetében? Lassú a netem, ezért már egy napja küzdök az ISO-k letöltésével, de még ez a hülye Chrome sem tudja folytatni a Drive-os fájl letöltését ("Ismeretlen hálózati hiba.")...
-
válasz encoder #4037 üzenetére
A google drive-os linket azzal a böngészővel nyisd meg, amelyikkel be vagy jelentkezve a gdrive-ba és ne a letöltést válaszd, hanem fent középen a "Hozzáadás a saját meghajtóhoz" gombot. Utána már csak a gdrive desktop klienst kell felrakni a gépre és majd az leszinkronizálja.
De ugyanez működik a onedrive linkkel, onedrive oldalon keresztül is.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
encoder
tag
válasz togateam #3632 üzenetére
Fúúú, de jóóóó! Köszi! Így nem kell tovább szopnom az állandóan megszakadó ISO-k letöltésével! Micsoda mázli, hogy két tabletem van és az egyiken megcsinálhatom ezt a helyreállítós pendriveot! Tesóban sikerült egy jelszavas win10-es példányt is kifogni, de remélem ezzel a módszerrel sikerül helyreállítani...
-
encoder
tag
válasz encoder #4039 üzenetére
Sajnos 7i-n ez a helyreállítási lehetőség nekem SEM működik! Mindenféle verzióban próbáltam, aztán utánaolvasgattam, de úgy tűnik, hogy mások is lukra futottak vele...
Macriummal egyszerű volna az élet, ha lenne 16 GB-os pendriveom, de sajnos a 8-asomra nem fér rá a letöltött OFFICE-sszal felhízlalt WIN 8.1, törölni meg már nem akarom, ezért inkább tovább szívatom magam valami más megoldással...
[ Szerkesztve ]
-
outdoor
aktív tag
Sziasztok, tegnap bőszen csúsztatgattam az érintőceruzáta gépen, míg egyszercsak a képernyő kettéosztódott, és két alkalmazás egymás mellett egyszerre jelent meg, "mozaik" elrendezésben. Utána próbáltam rájönni, hogy csinálta, de nem tudtam visszacsinálni. Hogy kell?
2000 a vágható tablet védőfólia a tescban, kettő is vágható belőle, 2000 az Intersparban a Galaxy Tab 2 fólia 7"-ra.
A proper digital assistant could be my best friend
-
ZsocaLink
csendes tag
válasz togateam #4015 üzenetére
Köszönöm, tényleg nem lehet egy lapon említeni a 8ivel pl
Viszont van egy gondom, szüleimnek szereztem egy 8i Ver2-öt. Feltettem arra is a Win-10et a Te módszereddel, eddig gond nélkül ment, viszont amikor a gyári oldalról letöltöttem az érintő drivert, nem megy vele. Viszont az én korábbi sima 8i-mel ment, ezzel meg nem A Ver.2-be más lehet az érintő panel?
-
ZsocaLink
csendes tag
Valakinek valami ötlete 8i ver.2 kiadású windows 10 touch driverre? A gyári honlapon lévő nem jó, nem érzékel
-
Sakál89
újonc
Sziasztok üdvözletem mindenki számára ! Már jó ideje olvasgattam ezt a topikot mindenfél fajta megoldással kapcsolatban és mind nagyon hasznos is volt számomra és elismerésem minden ember számára aki hozzátett ehhez a témához.
Ezúton szeretnék sok szenvedő bajtársamon segíteni aki win10re akar frissíteni, nekem 7i-m van a tacskó akció óta és mint rutinos gép újratelepítő a legegyszerűbb megoldást választottam magam számára mivel ez egy mini pc az érintő bevitelt és a giroszkópot és a memóriát leszámítva kb jobb mint az asztali gépem
Szó mi szó megfogom a munka folyamatot és elmagyarázom a legfapadosabb módszerrel ahogy csak tudom
1.MAXra feltöltött tablet ,Usb hub beszerzése + OTG kábel +usb-s billentyűzet és egér
2.Rufussal bajlódás (itt láttam valahol a leírást)+Iso képfájla a windows10nek pontosan nem emlékszem mit választottam ki kísérletezni lehet kiírod egy minimum 8GB-os pendrájvra
3.Egy asztali gép hogy a driverpackot majd átrakd telepítés után a tabra pendrivval
4.Belövöd a tabot hubbal mindennel együtt és addig nyomogatod az esc gombot amíg be nem hozza a bios 6 menüjét kiválasztod hogy bootolja be a wines pendrájvot
5.Ha minden jó elindul a telepítő rendszer betöltés(kb 3-5 perc)
6.Betöltött a rendszer kiválasztod a magyar nyelvet (már ha magyar wint szedtél le)mész mész a menüben kiválasztod a telepítés menüt lemezkezelővel lepucolod mindegyik meghajtót cak on púder hogy össze álljon a 16gigás winyó,
7.Kiválasztod a vinyót katt a telepítésre ,telepítés és elindúlt. vársz egy jó fél órát mire befejezi mindent automatában végez nem kell piszkálni addig amíg nem kéri ,hogy jelentkezz be értelem szerűen csinálj új felhasználót vagy lépj be a microsoftossal ahogy tetszik .
8. Ne ijedj meg még nincs érintőkijelző működés sőt semmi kb a tab is félig már lemerült.
9.lehúzod a pendrájvot mert nincs már rá szükség rádugod az asztali gépre és felmásolod rá az előzőleg a téma elején található drivercsomagot. majd ha kész visszadugod a tabra
10.Megnyitod még mindig egérrel rendszergazdai jogosultsággal a telepítő cmd-t megvárogatod amíg feltepít mindent ami automatikus néha majd be kell segítened egy engedélyezéssel és manuális telepítéssel de csak menj a továbbra alapértelmezetten ,megvárod amíg minden király nem lesz és nem végez a dologgal.
11. Újraindítod a tabot ,már elméletileg van érintő giroszkóp és minden ,de nem válasz még meg a hubtól
12.amint újra indult lesz még 1-2 driver amit nem tudot felrakni ezért be mész az eszközkezelőbe meg keresed a sárga 3szögeket rá mész hogy illesztőprogram frissítése és betallózod a pendrivod amin még rajta van a driver pack kiválasztod és automatikusan felrakja amik nincsenek még a helyén. és ezennel kész is vagy.
Csak ügyesen nekem sikerült és azóta semmi bajom vele frissít netezik stb. -
Ferling7
tag
válasz User64476 #4028 üzenetére
Lehet készíteni win10 wimboot recovery-s telepítőt is. Emlékeim szerint kb +1,5 Gb-al több helyet foglal az amúgy is szűkös háttértárból. Én ezért is vettetem el ezt a megoldást, inkább újrahúzom pendrive-rol ha a szükség úgy hozza.
Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- OnePlus Pad 8/128GB Halo Green tablet - csak kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest