-
IT café
Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz King Unique #5970 üzenetére
Heló, írtál ebben a hsz-edben egy megjegyzést, a lemez alvó módba váltásáról.
Nekem is van egy gondom, az AXAGON EE25-A6C ház valamennyi inaktivitás után kikapcsolta a PPM883 ssd-t, de úgy hogy a meghajtók listájáról is eltűnt. Tehát teljesen OFF. Gondolom nem ez az alvó módba váltás. Vagy igen? Innen csak úgy tudtam visszahozni, hogy kábel ki és vissza.
Ez azért is bosszantó, mert így folyton újra kellet felcsatolni a veracrypt konténert.Itt kértem és kaptam is segítséget, és ez alapján az
• energiagazdálkodásban az USB szelektív felfüggesztés kell letiltani és/vagy az
• eszközkezelőben a megfelelő USB port tulajdonságainál az eszköz kikapcsolásának engedélyezéséből kivenni a pipát.A kérdésem, hogy a kikapcsolás, és alvó módba váltás közt mi a különbség? Mert alvó mód ellen nincs kifogásom, ha a meghajtó nem tűnik el végleg. Írtál egy lehetőséget a HDS lemezfigyeléssel is lehet kezelni a kérdést. Melyik lehet a jó megoldás szerinted?
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik 2,5"-os és részben M.2 méretformátumú, valamint USB, Thunderbolt stb. csatolófelületű külső házakkal foglalkozik és ad információkat, tanácsokat a vásárlók számára. A 3,5"-os külső házak, dokkolók és gyárilag készre szerelt külső merevlemezek az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak, az ügyben értelemszerűen ott tessék érdeklődni
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
• Milyen belső merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kriptovaluták és az adózás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X Game Drive NVMe PCIe Gen4 x4 SSD 1TB - PS5 kompatibilis eladó - 3 év garancia
- WD My Passport 5TB HDD, külső merevlemez, ÚJ, bontatlan!
- Új SanDisk ultra 64GB - 128GB MicroSDXC kártyák . Árak a hirdetésben .
- kiváló állapotú 750GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemez .