Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
Új hozzászólás Aktív témák
-
PainKiller13
őstag
válasz PainKiller13 #5925 üzenetére
Ezt mindenhol meg kell csinálják és kifizettetik veled.
-
PainKiller13
őstag
válasz kisza25 #5923 üzenetére
Kár magyaráznom, a nagyszervíz nem egy szimpla olajcsere. Azt megtudnám én is csinálni itthon. Ennek a lényege hogy mivel garanciális az autó így átvizsgálják teljesen és ha találnak valamit akkor meg kell csináltatni. Egyet felraktam ide, random, nem ide viszem, de a legtöbbnél a 60ezres átvizsgálás 50-60ezer ft, a többi meg az anyag meg egyéb munkadíj (pl vmi műszeres bevizsgálás).
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
válasz FollowTheORI #5914 üzenetére
10 helyről kértem ajánlatot, 160-220 között van mind, Veszprémbe viszem végül.
Diesel 1.6 CRDI 2020-as Ceed 60ezres nagyszervíz.
-
PainKiller13
őstag
válasz FollowTheORI #5911 üzenetére
Sajnos csak azt, valszeg Veszprémbe viszem a JászPlasztikhoz, ott melózom, munka előtt beadom aztán megyek érte.
Esetleg velük van tapasztalat?
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
60ezres szervizre vinném a 2020as CRDI Ceedem, 160-220 között vannak az ajánlatok, a Kecskeméti JPAutóval van valakinek tapasztalata?
Másik: izzítógyertyát érdemes cseréltetni vagy tényleg csak akkor ha egy meghibásodik?
-
PainKiller13
őstag
válasz vihartigris #4619 üzenetére
Nálam is előfordult többször is.
-
PainKiller13
őstag
válasz mikloss #4084 üzenetére
Nincs vele baj ha rendesen karban volt tartva, olajcsere és a többi. 150-300e km között porlasztócsúcs csere kb 1 milla, esetleg pumpacserék pár kiló még. Más nagyobb baja nemigen lehet, kettős tömegű nincs benne. Illetve szűrők 150-200e km körül, az is szerintem 5-600e ft körül kezdődik.
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
válasz kisza25 #4069 üzenetére
Igen, aztán rájöttem magamtól is, hogy a manualban benne kell, hogy legyen. Eddig igen, 11 hónaposan lecseréltettem az olajat, most meg kb 20 hónaposan elérem a 30ezret, ott kell majd vinnem, de ahogy nézem állapot alapján cserélnek/javítanak mindent, szóval nem számítok sok mindenre, nem vagyok agresszív vezető
-
PainKiller13
őstag
30ezer km-es szervíznél (első, 2 éves szervíz dízelnél) tudni hogy miket cserélnek kötelezően? Van erről lista valahol? (Ceed)
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
válasz pgergo96 #4006 üzenetére
Vízelvezető csatorna (felnyitod csomagtartót, lámpák mellett végig körbe) szokott eltömődni valami száraz levél és hasonlókkal, amiatt ázik be többnyire, nekem yarisnál volt, én kinyomtam szilóval a lámpa mellett ahol lefolyna a víz, azóta nincs beázás (kb 5 éve), nekem is tele volt mindig vízzel a pótkeréknél.
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
Nem tudjátok, hogy 2020-as Ceed nem navigációs multimedia panelhez hol találok frissítést?
-
PainKiller13
őstag
válasz molnarpeter #2773 üzenetére
Az a baj mindenhol mást írnak, itt is Szervíz sem tudja.. lehet felhívok másikat. Szerintetek ha megnézem a gyári alufelniben az jó megoldás lehet nem?
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Abban tud valaki segíteni, hogy 2020-as ceedhez (1.6 crdi HP) hol találom meg az alufelni méreteket? 16"-ost szeretnék rendelni hozzá.
-
PainKiller13
őstag
válasz hdanesz #2547 üzenetére
Újonnan vett Daewoo Nubira 1.4-et most adtam el, patika állapotú volt 15 évesen, 120ezernél kicseréltettem rengeteg mindent mert ajánlotta a szerelő, persze valszeg még jódarabig nem kellett volna, rozsdamentesen 144e kmerrel adtam el 600e ftért. A 15 év alatt a 120ezres szervíz volt kb 110e ft, azonkívül 1 termosztát + 1 vízpumpa lett cserélve. Egyetlen egyszer sem hagyott cserben, élmény volt vele az autózás.
Ehhez képest egy pár éves használtnál 1 év alatt többet rálehet költeni szerintem. Igazából dieselből csak újat vennék (azt is keletit), benzinesből mernék használtat venni, persze abból is csak keletit. A nyugati autónál arra fogsz keresni...
-
PainKiller13
őstag
válasz vihartigris #2532 üzenetére
Köszönöm bearanyoztad a napom
-
PainKiller13
őstag
TPMS-re tud valaki olcsóbb megoldást mint a gyári 20e/db?
-
PainKiller13
őstag
válasz Foszlock00 #2519 üzenetére
Én ahogy értesültem a kereskedésben, mindegyik lágy hibrid lesz, és a felár ennek tudható be (mind 300k feláras lesz a régi árral szemben).
Szerintem jó választás lehet az 1.5.
-
PainKiller13
őstag
Köszi a tanácsokat, itteni javaslatok alapján megrendeltem a diesel ceedet. Pár hét és meg is lesz elvileg.
-
PainKiller13
őstag
SZiasztok, 1.6 crdi kia ceeddel van valakinek tapasztalata? Használhatóság érdekelne, napi 2x60km-t tennék meg vele. Sajnos ez a max ami belefér a keretbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest