Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorichard
csendes tag
Sziasztok !
Régebbi laptopról SSD-jéről költöztettem Macriummal egy Windows 10-et egy új laptopra SSD-jére.
Nem látja a boot loader az SSD-t.
Azt a megoldást találtam, hogy DISM++ segítségével a boot.wim-be bele lehet gyömöszölni az Intel Rapid Storage Drivert (ami nélkül manapság szűz Windows-t telepíteni új laptopokra nem is lehet)
A DISM++ kínai nyelven indult, de nagynehezen angolra állítottam. Egy leírás alapján ezzel beszuszakoltam a Windows-ba az IRST drivert, de mégsem bootol a rendszer. Próbáltam a Windows telepítő helyreállítójával is, kétféle helyről (általános és Dell specifikus) drivert leszedni, és be is illesztette a Windows-ba a telepítő által kínált helyreállító környezet, de nem bootol fel.
Tud-e valaki erre megoldást, vagy más utat, hogy az új laptop SSD-jére Macriummal átrakott (más gépben látható) disk látszódjon, és be tudjon tölteni a Windows ?
A szűz Windows telepítés nem opció, mert a régi Windows-on pótolhatatlan programok vannak.
Költöztetni kellene a Windows-t.
Mondjatok már valami bölcs ötletet please !
Köszönöm
ui: Dell Latitude 5530
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen házat vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest