Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
A lábbal hajtóson a filléres csengő nagyon kényelmes, mivel többször lehet megnyomni gyors egymásutánban: ding-ding-ding. Az M365 csengőjét viszont lassabban lehet kezelni, így azzal csak egyszer van idő jelezni. Amúgy jó találmány, a gyalogosokon kívül köszöntem már vele rolleres kisgyereknek, lecsengettem már az útban állókat a boltan, és a női nem egyes képviselőinek is jelzek néha szolídan.
-
törölt tag
"M365" hírhez tartozó és ez a leglátogatottabb roller téma. Itt is főleg a xiaomi termékét javasolják, de másik témába nem szívesen írnék ES2 tulajként. Egy harmadik témát nem hoznék létre külön a nem xiaomi elektromos rollereknek.
Alapvetően úgy lett volna értelme, hogy külön elektromos és nem elektromos roller topik, csak ez a hír felülírta a dolgot, mert elég sokan írtak oda, és ott is ragadtak. -
Fishor
senior tag
Szia!
Szuper! Köszönöm! Igaz aztán láttam, hogy a leírásban írnak egy 13-as lábtartó méretet, már az is +2cm az én 11cm-esemhez képest, ami bár kevésnek tűnik, de sokat jelent a használatban.
Menet közben milyen? Mennyire kelt csörög csattog érzést?
Ha lecserélem az aldist, tuti ilyenre fogom a szélesség és az állíthatóság miatt.Üdv: Fishor
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest