Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
nem, hiszen 2017 előtt nekem nem volt "nintendóm"
én a modern zeldával találkoztam csupán, amit láttam az pedig ADDIGRA egy n+1 openworld, 200 óra busywork, gyemgécske graf (az art bejönne, nyilván, ilyesmiben a nintendo ritkán hibázik bár az én szememnek a Link's Aw remakzter csinosabb!)99% egyetértek azzal amit írsz és a konkluzió is áll: nem az én játékom ahogyan az openworld játékok 95%-a sem az. és persze h más egy AC, de minél inkább "200 órás", nekem annál taszítóbb... az odysseyt már otthagytam, innentől a széria számomra meghalt)
új zeldára a kötelező kör-t ugyértettem, hogy NEKED az, le KELL tolni, mert biztosan Zelda rajongó vagy nincs az az univerzum, ahol te ezzel nem játszol, na!
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Corleone33
senior tag
A Nintendo esetében több tényező is van, ami miatt hardvertől független is pörögnek az eladások:
1. Brand recognition
2. Pokémonnal/ Zelda-val/ Mario Kart-al ésatöbbi hol fogsz máshol játszani, hacsak nem Nintendo konzolon? naugye abba meg ne menjünk bele, hogy kalózvizeken mi folyik emuláció terén
3. Alapvetően mindenkinek van mit játszania Switchen ha szeretne, legyen az bunyós játék (Smash Brothers), autós (Mario Kart), chillesebb (Animal Crossing) és még sorolhatnámValóban, lehetne több third party és erősebb vas, de viszont ne felejts el egy fontos tényezőt: az a réteg, aki Call of Dutyt és társait akar játszani egy hordozható konzolon és akiket zavar a gyenge SOC/ akadó framerate, nem ugyanaz a réteg, akik folyamatosan megveszik az új Pokemont és Zeldat teljes áron.
Az átlagpistit/ Switch játékost nem igazán izgatja a 720p/ 30fps, ameddig a kedvenc sorozatával játszhat a konzolon (és hadd tegyem hozzá hogy ez nem kritika akar lenni bárkivel szemben: ameddig valaki élvezi a játékot, az számít igazából).
Erősebb vas terén én legalábbis nem várnék részemről egy kisebb erőművet, olyat semmiképp sem ami miatt a konzol alapára jóval drágább kell, hogy legyen (ami azt jelenti, hogy nagy eséllyel egy "Switch Pro" is kompromisszumos lesz specs terén, de hadd ne legyen igazam ).
Ameddig a szarul optimalizált portokat is ugyanúgy veszik mint a cukrot, addig legalábbis nulla a motiváció szerintem Nintendo részéről, hogy erősebb vasat pakoljanak alá.[ Szerkesztve ]
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
Crus
őstag
válasz Kisgépkezelő #36 üzenetére
Mert az AC egy generic fos. Egy guilty pleasure. Az elmúlt mennyi... 10-12? részben hót' u.a. adják elő, csak más környezetben.
Érdekes, hogy olyanok mondanak itt végítéletet az ügyben, akik nem tolták végig. Na most én az összes AC-t letoltam az Odyssey-ig, meg jó pár Zelda cím van mögöttem. Amiket leírtál az jellemző pl. az Unchartedre is, csak a HOGYAN kérdése nem mindegy, meg még a többi kreatív pr0n ami nagytotálban bele van tolva a Zeldába.
De, hogy árnyaljam a képet: Nekem a Link's Awakening nem jött be. Egynek elment, de untam.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
Félve teszem fel a kérdést, hogy valaha végigjátszottál egyetlen egy Zeldát? :-)
Nekem pont az volt vele a gondom, hogy mindig eltérített a célomtól ez a "töküres" világ, mert mindig találtam valami nézni, kipróbálni, felfedeznivalót.
Azt gondolom, hogy a Zelda a kreatív embereknek szól leginkább, mert itt nincs nagy ződ' nyíl, hogy merre menj és mit csinálj. Itt le vagy szabva egy pontra aztán hajrá, csinálj amit akarsz.
Az AC ezzel szemben úgy open world, hogy nagyon is kötött a csapásiránya. Zeldában megtehetted a BotW-ban, hogy a főellenfélnek nekimentél, YT szerint vannak akik le is verték. Vaaagy eltölthettél benne 100+ órát nevetve. Nincs kötelező kör a Zeldában! Akkor van, ha úgy játszod és azzal sincs semmi gond...
Tény, hogy amikor az első NAPOKAT töltöttem a Zeldával elveszve éreztem magam benne, mert a sok modern cím már mindent mutat és magyaráz. De aztán kiment a drog a szervezetemből és újra kreatív játékosként tudtam benne létezni. Egy időben életem legjobb játékának tartottam, de a TLOU Part II. összhatása leverte, így csak 2.
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Miért ne az AC-vel hasonlítsa össze az ember? Sokáig nem jutottam még de az már az első negyed órában lejött, hogy teljesen a híres Ubisoft "The game" receptet követi a játék. Az AC-ket alig ismerem, de más ubi játékokkal azért volt dolgom. Toronymászás pipa, banditák bázisa pipa, kis vadászgatás, gyűjtögetés, főzőcskézés, rejtett kincsek. Egy kicsit se lepődnék meg, ha ezek után Ganon azzal indítana, hogy: "Did I ever tell you what the definition of insanity is?".
-
senior tag
A szomorkodást amúgy kezdhetnéd az EA-vel, vagy akár az ubisofttal is Mert hát, az új Zeldát csak hat évig fejlesztették, ebből 1 évig csak optimalizáltak (ami a watchdogsnak sem ártott volna, akkor talán úgy nézett volna ki mint a bemutatókon, bár az ubisoftnak en bloc nem az erőssége).
Olyan fizikát meg játékmechanikai újításokat tettek a játékba (a konzol harmatos teljesítményéhez mérten meg főleg), amiről egy AC csak álmodik (ami bár hiába tud jól kinézni, szerintem a Zelda art style-ja köröket ver rá).
Lehet, ha ténylegesen játszanál vele, akkor más benyomást keltene, de az is lehet, hogy nem neked készült. Csak akkor meg minek ez a lesajnáló hozzáállás…Nekem megért 59,90€-t a Tears of the Kingdom, eddig 210 órám van benne, és még közel sem vagyok a végénél, közben pedig jól szórakozom.
[ Szerkesztve ]
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
arty
veterán
Igen, meg.
De amúgy egy zelda talán már 20 éve se tetszett volna... (persze az első openworldok nem keltettek még akkora undort mint mára MIND, szóval akkoriban valszeg csak a karaktert nem bírtam volna )Fiam végigjátszásából néztem egy órát (talán kettőt?), segítettem neki az elején, meg persze érdekelt is a nagy hype miatt (az első megjelenése utáni 1-2 évben járunk). Gyereknek tetszett, én frászt kaptam a brutális sétáktól a hatalmas és TÖKÜRES világban.
AC azért rossz példa, mert az azért elég jól tud kinézni, minden másban ugyanaz: busywork. Egyrészt tök értem, hogy neked bejön, "kötelező kör", másrészt fura, hogy még nem fáradtál bele "ezekbe", mostanra.
#32 xsjado93
ez leginkább a játékipar szegénységi bizonyítványa és elszomorit, hogy zeldába csomagolva mennyien zabálják ez sajnos visszaigazolása a formulának, ez jó, olcsó kontent, 25 ezerért 200 óra SZÓRAKOZÁS! win-win!"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Crus
őstag
Jól megöregedtél. Kár.
Mi lenne ha esetleg észrevennéd benne, hogy mennyire kibaxottul messze van az Ass-Creed-től, mert bár openworld, de kegyetlenül másképp. Amúgy te végigtoltad ezeket, vagy beleszagoltál pár órára? Nagyon nem mindegy.
Nem az a gond, hogy nem tetszhet, mert szíved joga, de baszki... AC-hez hasonlítani? Nemá'.
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz Döglött Róka #28 üzenetére
Mintha az valami érdem lenne, a "jó openworld"
Kb mehet a polcra a "legkevésbé büdös kutyaszar" és a "leggyorsabb lábbal hajtós autó" mellé. Van switchem, ez a két zelda pont ugyan az a förmedvény, mint egy mai ass-creed. Janem, mert ez még ótvarul is néz ki és szarul is fut, a szénábaugróshoz képest...
bocsánat, ha valakinek a lelkébe gázoltam, de nincs mindenkinek annyi szabadideje, hogy a játékideje nagyrészét A->B sétákkal higítsa moslékízűre (néha nekem is van, de akkor sem gyermeteg kis hülyegyereket akarok terelgetni 200 órán át a nagy semmi közepén. muníció a válaszcsapáshoz: watch dogs1-et játszom ÚJRA éppen, miután pár hete végetért a wd3 nevű silányság )
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
kilua
senior tag
Azért a steam deck sem egy erőgép, jópár teszten a snapdragon 8 gen 2 jobb eredményt ért el mint a steam deckben lévő chip.
Csak az a baj, hogy a pc játékokhoz a snapdragonnak emulálnia kell az x86ot box64eln(winlator) míg a switch arm procija már ismerősebb neki (gondolom nem ilyen egyszerű mert akkor pcre is lehetne ps4 emulátor már rég)
[ Szerkesztve ]
-
-
Necroman_Mk2
őstag
Abszolút megérdemelt siker!
Az új konzoljuk nevére pedig kíváncsi leszek: Switch 2, Super Switch, egyéb toldalék (bár a Wii U után ez nem volna jó döntés), esetleg valami teljesen új fantázianév? Illetve: a dokkolóban lesz-e chip, ami növeli a teljesítményt tévére kötve, vagy marad továbbra is egy foglalat? És végül: mikor jön a Mario mozifilm a SkySho-ra?#1 SP!T Ha érdekel maga a sorozat, akkor ajánlom a Checkpoint podcast vonatkozó felvételeit. Harmadik vagy negyedik évad.
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
senior tag
Nekem sikerült több másik cég játékát is megvásárolni rá, de lehet átb@sztak a Switch kiváló példája annak, hogy nem kell számháborúzni ahhoz, hogy minőségi és szórakoztató címek jelenjenek meg (tény, hogy ezek döntő többsége 1st party).
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
bbattila92
csendes tag
Úgy érted, hogy erősebb Switch? Persze, igazad van, extra erő soha nem árt. De kétlem, hogy mondjuk egy PS5 vagy egy Xbox series X erejéhez mérhető lenne majd, amit kiadnak. Már a Wii óta messze hátul kullognak hardver tekintetében - mégis a hülye hadonászós, szinte újracsomagolt, gyenge gamecube-jukkal felmosták az akkori konzolpiacot. Ja, és akkor is kevés AAA játék jelent meg rá (vagy csak gagyi változatuk) - és senkit nem érdekelt.
Ha a Steam Deckre értetted a vasat - remélem tudsz valamit, amit mások nem Fantasztikus lenne! -
kilua
senior tag
válasz bbattila92 #17 üzenetére
A okés, csak az a baj, hogy azért nem ártana ha a többi cég játéka is elérhető lenne ugyanazon a gépen, ahhoz viszont valami erősebb vas kellene ... ami jövőre jön is
[ Szerkesztve ]
-
bbattila92
csendes tag
Ha ebben a percben konzolt kéne vennem, Switch-et vennék. Vagy Steam Deck-et, de azt is azért, mert nagyobb részt Switch/Wii U játékokat tolnék rajta. A Nintendo egy mocsok cég, de kevés kivétellel csak ők tesznek le olyan játékokat az aszalra, amik legalább valamennyire érdekesnek tűnnek az utóbbi sok évben.
-
kilua
senior tag
Nem kell. Kell a firmware de azt le lehet tölteni.
A vicc az hogy már androidra is vannak switch emulátorok (yuzu eggNS, skyline) és snapdragon 860tól működik, de nem árt valami erősebb. Különben steam decken sem fut tökéletesen a switch emulátor, ahhoz gyenge.
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
Hát ezek szerint nem derült ki, pedig tömeg tudják: Azért sikeres, mert minőségi exclukkal van teletömve. Ennek csak egy része a Zelda franchise.
A Switch pedig az a konzolt, amit kb. 4 - 99 kor között lehet piszkosul élvezni.
-
Cythyel
senior tag
nekem nincs switch-em, és ha lenne is, egyedül a Xenoblade játékok érdekelnének...
az meg hogy mi a ref játék vagy mi a must have, az nagyon szubjektív...
játszottam switch-en haverokkal mario party játékokat (3D world, adventure, kart, party), 4k tv-re volt kirakva a switch, és nem volt baj a graffal... -
törölt tag
-
félisten
"de most komolyan "
Hogy lehet ezt a hozzászólást komolyan venni? minden Switch hírnél kell egy ilyen sötét troll aki hazugságokat terjeszt.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Döglött Róka
veterán
-
Skynet258
veterán
Én a Zelda miatt vettem Switchet nemrég, pedig itthon vannak a nagy konzolok is… nem csalódtam, és még vár rám egy Pikmin meg Luigi is… Ezek nagybetűs játékok, minden korosztálynak.
-
félisten
Lehet elfogultnak tűnők ( az is vagyok), de a zelda olyan játék, ami olyan ötleteket és kreativitást hoz be még most is a piacra, amit nem látsz egyetlen egy más játékban sem. A megvalósítása páratlan.
( pl használnak fizikát egy szaros kézi konzolon és a játékmenet aktív része a tűz,a szél, a víz. ,a föld és az abban lévő dolgok) Annyi ÚJ ötlet van benne a játékszintjén, hogy az ember rájön miről is kellene szólnia a játékfejlesztésnek, mi az a fantázia meg mi is amikor elmész kalandozni egy területen aztán azt veszed észre hogy órák óta valami szaros minijátékkal szórakozol azon belül, 46 évesen mert annyira belemerültél. Nem lehet ezt megfogalmazni.
ja és a játékban nincsen bug, nem kell hozzá több gigás patch hogy játszható legyen. Imádom [link] , mérföldkő.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Sidorovich
senior tag
Én pontosan ugyanígy voltam, bő 20 éve játszom, mindenféle platformon, de az egész Nintendo dolog kimaradt az életemből másfél évvel ezelőttig. Akkor vettünk egy Nintendo Switch konzolt, és kipróbáltam a Zelda-t.
Az egyik legjobb open world játék, amivel valaha játszottam. Az idén megjelent új rész pedig méginkább. A világ minden sarkából árad, hogy nagyon igényesen odafigyeltek a részletekre, minden játékelem, puzzle, stb. iszonyúan kreatív és sokféleképp megoldható.
A szabad barangolás és felfedezés örömét mindenféle repetitív unalom nélkül nekem eddig kb. csak a souls játékok és a Red Dead Redemption 2 hozta ennyire az elmúlt 5-10 évben. A mai futószalagon gyártott, repetitív, mindenféle ötletet nélkülöző (khm Ubisoft) játékok után igazán felüdülés ilyet látni. Ki kell próbálni, YouTube gameplay videó egyáltalán nem adja vissza.
Ja, és a grafika sznobságot (ha van) félre kell tenni, nekem is van, de a Zelda és Mario játékoknál túl tudtam lendülni ezen, és iszonyúan megérte.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Tök vicces mert semmit sem tudok erről a Legend of Zelda játékról, pedig őskövület kockca vagyok. A nevét természetesen milliószor hallottam. Most belenéztem youtube-on és hihetetlen számomra hogy ez ekkora erővel bír. Ám hiszek a számoknak, de akkor én valami rendkívül kívülálló vagyok.
There's a device that I've been using called a whoop.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest