-
IT café
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
válasz Petyuska111 #32047 üzenetére
Te vagy az emberem minimum 5-6 fújás. Kivéve t-rex, black afgano, sadonaso, cannabis. A többi had szóljon
-
bbdzyx
senior tag
No offense, de ez azért szerintem is túlzás. Te vagy a szúrós szagú csávó az étterem sarkában lévő asztalnál, aki mellett elsétálva felkeveredik és percekig leng körbe a helyiségben az ambroxanos leszáradás.
Lalique White-ot használtam éveken keresztül nyári illatként, ami a legkevésbé sem mondható tartósnak, de abból is max 3-4-et fújtam magamra és voltam el vele ugyanennyi időtartamot, mielőtt újrafújtam volna hasonló mennyiséggel. Ezzel a használattal is kaptam jó pár bókot az illatra, annak ellenére hogy én esetenként már nem éreztem magamon.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
tibbike01
őstag
Bocsi, de én az ilyen 10-12 fújásokat nem tudom értelmezni....
Régebben Guerlain Homme EDP-t használtam sokat, abból is 1-et max 2-őt fújtam nyakra, határozattan lenyomva a sprayt, hogy szépen porlasszon. Nekem nem kell több. Ha egy parfümből több, mint 10-et kellene fújnom, akkor gyanakodnék, hogy nem eredeti vagy azon nyomban lehúznám a wc-n. 10 fújás az nagyon sok, akár milyen parfümről is van szó.Mefisto, Oud Immortel, Rasasi Zebra, Comme des Garcons 2...stb, ezekből fújok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest