Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz rayoliviero #3599 üzenetére
Köszönöm.
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
rayoliviero
veterán
válasz Fr@nkieWilde #3598 üzenetére
Tessék. [link]
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Valaki be tudná ismét linkelni azt weboldalt, ahol a parfümök szavatosságát lehet lecsekkolni?
Köszönöm.
-
Maksifül
senior tag
válasz rayoliviero #3595 üzenetére
Köszi. Ehhez képest sokkal tartósabb a Dior ezen parfümje, mint megannyi másik illat. Szerintem ez esetben inkább csak elnevezés a "cologne".
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
Arcképgyáros
válasz rayoliviero #3582 üzenetére
Nem volt, meg a doboz is elég gány állapotban volt, de fólia megvolt rajt.
-
rayoliviero
veterán
válasz Maksifül #3594 üzenetére
Az Eau de Cologne eredetileg egy konkrét parfümmárka, amit a németországi Kölnben készítettek. Németországon kívül ez az elnevezés általában alacsony, 2-8%-os (leggyakrabban 5%) koncentrációjú parfümöt jelent. Magyarországon egy régies kifejezést, az "otkolon"-t használták erre.
-
Maksifül
senior tag
Ismerem az Eau de Toilette meg az Eau de Parfum illatszereket, de mi a rák az az Eau de Cologne? Például ebből a Dior Homme Cologne illatból.
Egyébként isteni citrusos illata van, nem tolakodó, és nagyon tartós.
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
tibbike01
őstag
válasz Fr@nkieWilde #3591 üzenetére
Pedig a fragrantican az új illat is jó értékeléseket kapott, csak úgy mint a régi.
-
pohár
félisten
ezt a Diort megszagoltam már vagy egy éve, annyira agyon lett ajánlva itt, hát nem tudom... édes, púderes, totál nem jött be
viszont a Homme Allure-ök jöhetnek literszámra bármelyik verzióbólGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Jojo5
őstag
válasz tibbike01 #3585 üzenetére
Szerintem ezért az EDP-ért irreális pénzt kérnek el...
Akkor már inkább az Allure Homme , rajtam a Chanel is sokáig érezhető marad, igaz a Dior sem rossz, de az EDT az sokkal konszolidáltabb illat, az EDP nekem eddig túl töménynek tűnt.
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
pohár
félisten
válasz rayoliviero #3586 üzenetére
ha a múltkor tudtam volna, hogy rá fogsz találni erre a Hermés-re, viszek neked mintát, tán neked is adom
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tibbike01
őstag
válasz rayoliviero #3584 üzenetére
hajrá
Very long lasting-ban Ő a király!
A terre-t majd a csuklódra fújd, ne papírcsíkra.
Egész nap szaglászd[ Szerkesztve ]
-
-
tibbike01
őstag
Miért ne?
Más: ma kicsit nosztalgiáztam és előkerült az első igazán jó parfümöm: Dior - Homme Intense.
Ez volt az első drága, jó illatú parfümöm. Reggel fújtam pár fújást magamra, azóta folyamatosan intenzíven érzem az orromban. Hihetetlen amit tud ez a parfüm, és az illata is zseniális. Mintha ragasztót öntenék a csuklómra. Ha csak egy parfümöt vehetnék egész életemben akkor ez lenne az.[ Szerkesztve ]
-
gamegod
senior tag
ha tesztert rendelek akkor nem jarhazok rosszabbul ugye? Acqua di gio + davidoff cool water kombo elitparfumon igy olcsobban jonne ki
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
rayoliviero
veterán
válasz Jhonny06 #3575 üzenetére
Orbico beauty kft. az volt a Mulleres Bvlgarin, az a cég forgalmazza. Amit Emagtól vettem Joopot azon is volt, csak Coty matrica.
De akkor lehet közvetlenül a gyártótól rendeltek az Eperben, viszont nekem azt mondta az eladó, hogy a Prestige-től szerezték be. Prestige nem is forgalmaz Bvlgarit, ha jól tudom.
-
Jhonny06
veterán
válasz rayoliviero #3574 üzenetére
Az a Müller saját matricája, a Douglas-ban vásárolt parfümön is van, de máshogy néz ki. Ha netről rendelsz (megbízható helyről), azon sincs, ettől még nem hamisítvány. Ha gyártótól rendelsz közvetlenül, azon sincs.
-
rayoliviero
veterán
válasz rayoliviero #3571 üzenetére
Bementem a Müllerbe és ott volt címke minden parfümön a fólián a forgalmazó nevével. Amit az Eperben vettem, azon nem. Ez nekem így egy kicsit hamisítvány gyanús.
-
tibbike01
őstag
Vegyetek Terre D'hermes-t.
Külöleges, felnőttes, drága illata van.
Csak természetes összetevőkből van kikeverve, nem olajos műanyag vacak. Ez hasonlít legjobban a luxus parfümökre.
Tartóssága es felhője is kiváló.
Az ára sem vészes.Más: ázsia centerben 3db illtaminta 1000-ft. Te válogathatod ki, hogy milyeneket szeretnél.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Minden fóliával borított parfümös dobozon van címke? Mert nekem a Bvlgarin nem volt. Amire gondolok: egy kis méretű címke, amin rajta szokott lenni a forgalmazó neve és címe, a fólián szokott rajta lenni. A Joopomon is volt egy pici Coty címke. De a Bvlgarin nem.
-
Maksifül
senior tag
válasz Sanyi.il #3569 üzenetére
Én is a legolcsóbb helyekről veszen a parfümjeimet, mert annyit nem érnek, mint amennyiért az üzletekben árulják őket. Úgy gondoltam, hogy megérdemlem, hogy legalább egyszer az életben legyen valami igazán különleges, luxusparfümöm, de nem könnyű olyat találni, ami tetszik is, meg hozza azt, amit az ember várna az árától. Tartósságot és messziről érezhetőséget.
-
Maksifül
senior tag
válasz Sanyi.il #3565 üzenetére
A kommersz parfümök nálam is tartósak. A méregdrága luxusparfümök tartósságát kritizálom, amelyeket sikerült kipróbálnom eddig akár a boltokban, akár illatminta formájában.
-
Maksifül
senior tag
válasz Sanyi.il #3561 üzenetére
Szép kollekció. Én még valami luxusparfümre vadászok, hogy legyen egy olyan "IGAZI", csak eddig még egyik sem felelt meg a kényes ízlésemnek. Igen nagy csalódást okozott a legtöbb tartósság tekintetében. És azért nem szeretnék 40e-et kiadni egy olyan parfümért, amit a kifújás után 1 órával már csak akkor lehet érezni, ha megszagolja az ember a bőrét, ahova fújta...
-
pohár
félisten
válasz rayoliviero #3560 üzenetére
Douglas-ben biztos van, legfelső polcon, ahogy bemész, az első "elválasztás" után, ahova ilyen akciós szetteket szoktak kipakolni, hogy szem előtt legyenek
esetleg Diesel Fuel For Life, nekem nagyon régen a sima verzió volt, de ebből is van nyári verzió, nem tudom milyen lehet, de egy szippantást megér
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz rayoliviero #3555 üzenetére
az Armani (bár nekem csak illatminta van belőle) igen lassan érezhetetlenné válik szerintem, ha könnyedebb, nyári illat után kutakodsz, akkor szagold meg ezt, én nagyon szeretem az illatát, és nem is nagyon drága illat
-
Arcképgyáros
Mindkettőt már ráraktam a bevásárlólistámra..
-
walter70
tag
Davidoff volt néhány éve,hasonló karakter,szerettem,lesz is később.Nem nagyon szoktam halmozni a parfümöket,max. 2-3 van egyszerre,akkor veszek újat,ha valamelyik elfogy.Különben nem lenne megàllás .
-
walter70
tag
válasz rayoliviero #3553 üzenetére
Legközelebb megnézem,ezek a vizes illatok nagyon bejönnek,főleg ilyen melegben.
-
walter70
tag
válasz rayoliviero #3543 üzenetére
Aqua Marine-t nem szaglásztam,de gondolom hasonló,mint a sima Aqua,illetve nagy különbség nem lehet,egy stílus .
Délután jött meg az új after : [link] .
-
Fr0z3n
őstag
válasz rayoliviero #3548 üzenetére
Még azt hittem nekem van sok
-
rayoliviero
veterán
válasz tibbike01 #3547 üzenetére
Itt írta egy srác, hogy az Elitparfümtől hamisat kapott. Ez tartott vissza leginkább, hogy enm ott vettem. De meg fogom legközelebb kockáztatni.
Fr0z3n: Van közte olcsóbb is jópár darab, azokkal nem sokra megyek.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
-
Arcképgyáros
válasz rayoliviero #3545 üzenetére
Ha kamut kapsz akkor meg él a 8 napos pénzvisszafizetés.. Én tőlük rendeltem a Bottled-emet, de teljesen eredeti. Amúgy már az Edigital, Emagnál is vannak parfümöt, ott is elég jó áron, meg ingyen szállítással.
Eredeti itt is minden, szerintem talán a legjobb áron. Bár a webshop felület elég low.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz tibbike01 #3544 üzenetére
Tartok ettől a webáruháztól egy kicsit, de legközelebb bevállalom. Páran írták, hogy hamisítványt kaptak innen.
-secret-: Emagtól már rendeltem, az jó, csak azt már jövő héten kaptam volna meg. Edigitalban, hogy van parfüm, az új nekem, mindjárt meg is nézem.
Szerk: Edigitalban nem találok.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz rayoliviero #3543 üzenetére
Ott kellett volna hagynod az Eper-ben, és megrendelni innen. Teljesen eredeti!
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz walter70 #3540 üzenetére
Végül az Aqva Marine-t vettem, az kicsit jobban tetszik. 100 ml volt 16700 Ft az Eper parfümériában Debrecenben, nem mondanám, hogy a legolcsóbb ár, de még mindig olcsóbb a Douglastől és a Müllertől vagy 10 ropival. Csak nehogy hamisítvány legyen.
pohár:
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz rayoliviero #3535 üzenetére
a Chanel Homme is régi parfüm, oszt'...
-
walter70
tag
Most ilyet használok,kimondottan laza,nyári illat.
-
Sanyi.il
aktív tag
Én is szeretem nagyon, friss aqua-s illat
-
ToBeY
nagyúr
Nekem tetszik mert szeretem az "aqua-s" parfümöket.
-
Arcképgyáros
Én egyszer szagoltam, nekem nem jött át.
-
rayoliviero
veterán
Ez a Bvlgari Aqva tényleg olyan durván jó parfüm? Kremmanian agyon dícsérik. Kicsit drága ahhoz képest, hogy 2005-ös parfüm.
-
Maksifül
senior tag
Kíváncsi vagyok, milyen kollekcióval rendelkeztek parfümök tekintetében.
Fotózzátok le egyben őket, hadd gyönyörködjünk benne./Üres parfümös üvegeket ne, csak amiket tényleg használtok is/
-
EG0
aktív tag
A Moschino - Friends-et már nem gyártják, hál' isten. (Nekem volt.)
Az tényleg érdekes, hogy nincs JPG. Pedig abból van pár, amit szeretek. (És nem a Le Male.)
Ettől függetlenül az iParfumeria az egyik legkorrektebb webshop, csak sajna nem a legolcsóbb.Valaki említette a Hermes - Voyage-t. Nekem is régi titkos kedvencem, viszont túlmutat azon az ársávon, amit magamnak elfogadhatónak tartok.
(Meg buying freeze-en vagyok, két felbontatlan illattal és egy halom használatban lévővel.)
-
mufi
senior tag
válasz Fr@nkieWilde #3530 üzenetére
Azért érdekes hogy pl JP Gaultier nincs, vagy pl MOschino friends...
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Ha menő kell, akkor ez: [link]
Tartós, és nagyon intenzív, de téli illat. Ráadásul mivel "menő" ma már mindenki ezt fújja magára a kis 14 évesektől, egészen azokig, akiknek valóban jól áll. Szóval már elég megosztó illat, de azt tuti, hogy az egyik legmenőbb.Én most nyárra ezt használom:
[link]
Tartósságát, intenzitását tekintve eddig páratlan számomra, 14 órát simán bír, sőt. És nem jön minden nap Veled "szemben" az utcán60 pénz, még annyira nem is kirívó.
-
mufi
senior tag
válasz Fr@nkieWilde #3528 üzenetére
Köszönöm, jó magyar megérti már válogatok is! Kösz a gyors választ. Mi most a "menő"? Valami isoznyat intenzív illat kellene, tudnál javasolni valamit?
szerk: Tom Ford Oud Fleur ez miez??? 6o ropi felett???
[ Szerkesztve ]
-
mufi
senior tag
Uraim,
szeretnék venni néhány parfümöt, de előtte örülnék néhány teszternek. Tudtok olyan boltot, ahol adnak ilyet, netán elküldenének postán? Aztán amelyik tetszene, rendelnék belőle. Kösz előre is.
-
tibbike01
őstag
válasz rayoliviero #3524 üzenetére
Sőt ha van a közeledben Goodsmarket vagy One euro market akkor ott nézd meg mert a legolcsóbb.
-
tibbike01
őstag
válasz rayoliviero #3522 üzenetére
A magyar Nivea oldalán a Magyarországon forgalmazott termékek vannak. Pont ugyanolyan címkével, flakonnal...stb. Én is jártam így, hogy Angliában egy testápolót vettem, és nem találtam a Nivea honlapján, viszont az angol honlapon fent volt.
Mivel az Emag lengyel cég (ha jól tudom), így a Lengyel Nivea oldalon lehet ugyanúgy megtalálod a terméket.Egyébként javaslom, hogy sétálj be egy Rossman-ba, DM-be, Tescoba, és nézd meg a kínálatokat. Most hogy közeleg a nyár vége rendesen akciózzák a napozós termékeket.
Plusz: szerintem az 50-faktor már sok, kivéve ha nem akarsz barnulni a napon. 10-15 faktor bőven elég az ellen hogy ne égj le, de ad egy kis színt is. (mondjuk ez bőrtípus függő)
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Rendelt már valaki az eMagtól krémet, testápolót, naptejet vagy hasonló dolgokat? Eredetit kapott? Parfümből már rendeltem, az eredeti volt.
De most napozó sprayt akarok, ilyet: [link]
Csak az a furcsa, hogy ebből a Nivea honlapja szerint is csak 20 és 30 faktoros létezik:[link]
És maga a flakon sem teljesen így néz ki, mint az eMagos.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
na igen, eddig csak a csuklómra jutott a VIP-ből, de tényleg tartós, de amúgy igazad van
majd veszek állandónak max egy Homme Allure-t, abból sosem elég
-
pohár
félisten
nekem is meglehet, hogy a VIP lesz a következő parfümöm, ha kezd kevés lenni a Luna Rossa üvegem alján
-
Jojo5
őstag
CH 212 vip men-t én még a müllerben vettem 100ml-t 17k-ért és még van belőle pedig nem ma volt
ezek közül max a Luna Rossa és a L'homme Libre az ami számomra érdekes lehet, de megnézem majd itt kinnt találok-e valamit aztán lehet azt veszem meg.
Ami még engem mozgat az egy EDP Dior, de horror áron van és annyi változata van már a Homme-nak, hogy már az EDT is megtetszett...
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
Sziasztok!
Paco Rabenne Invictusnak hány féle csomagolása van? Honnan tudom, hogy eredeti-e, ha illatra frankónak tűnik?
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Maksifül
senior tag
válasz tibbike01 #3512 üzenetére
Douglasban van általában Eau de Toilette és Eau de Parfum is a Boucheron Jaïpur Homme-ból.
Venni webáruházban. Én LuxuryShop-ból vettem, dobozosan az Eau de Parfum-ot. Mondjuk számlát nem adnak soha, de azt nem is fújom magamra.
-
Maksifül
senior tag
-
pohár
félisten
-
Jojo5
őstag
The Scent-re azt mondta barátosném ma amikor ment haza, hogy jó, az Oud nem tetszett neki a Prive-ot meg nem tudta megszagolni, majd elmászok én meg a Douglasba nem a Heinemann-ba és megszaglászom őket...
btw ez az illat pl egyáltalán nem is volt kapható otthon, mind a Marrionnaud mind a Douglas elhajtott a hülyeségemmel, mondván ilyen illat nem létezik....
Play In The City[ Szerkesztve ]
-
Maksifül
senior tag
válasz -secret- #3505 üzenetére
Sok helyen árulnak, annak ellenére, hogy mindegyikre rá van írva, hogy nem árusítható.
Normális boltokban, ha veszel valamilyen parfümöt, általában adnak mellé 1-2 illatmintát ajándékba.
Webáruházakból, ebayről is lehet rendelni, de olyan üzlet is van, ahol árusítanak.Luxusparfüm mintákat a Neroliban lehet drága pénzért venni. Vagy a LeParfum boltjában kapni 3-at ingyen. Ők legalább tudják, mire valók az illatminták.
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Milyen olcsóbb parfümöt tudtok ajánlani, ami tartós (lehetőleg EDP) és fás, fűszeres illatú?
Jelenleg Avon-os Premiere Luxe használok, aminek az illata tetszik, csak a tartósságával nem vagyok meg elégedve....
-
pohár
félisten
melyek ezek az újak? ide még a reklám sem jutott el, a Boss Bottled reklámja is vagy 3 éves késéssel jutott el ide
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Trollok komolyan
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bitcoin topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest