Új hozzászólás Aktív témák

• csakany2001

senior tag

válasz Petyuska111 #32061 üzenetére

Én is szeretem az illatfelhőt, de azért nem mindegy milyen körülmények között történik na és milyen parfümmel.
    4-5 fújással egy tartósabb parfümmel elvagyok zárt térben, de van amikor kevesebbet fújok. Ez is függ attól milyen az idő, milyet használok, milyen alkalomra stb.

Nyáron egy Bulgari Aqva-val simán "megfürdök", 10-12 fújást simán magamra fújok, mert abszolút nem zavaró az illata és még frissítő is, délutánra már alig érezni. De nyáron ez pont jó, vagy 3-4 fújás valami tartósabb nyári illattal.(de azért nyáron mégsem az a cél, hogy édes-intenzív illat legyen, mert eléggé fejfájást tud okozni)

Télen meg mivel sokszor zárt térben vagyok és csak 1-2 órát vagyok kint ezért úgy nem kell túlfújni magam, 4-5 fújás elég szokott lenni egy Most Wanted EDP-vel vagy hasonlóval.
    (10-12 órás parfüm kb.)
    De itt sem mindegy valóban, hogy Sauvage Elixir vagy Gisada Ambassador mert ezek igencsak zavaróak tudnak lenni 4-5 fújással egy irodában.
    Most kívételesen 10-12 órát próbáltam egy Carbon-t, elég intenzív parfüm csak nem tartós. Itt simán indokolt volt a sok fújás, de mivel 2-3 órát kinn voltam, mire beltérre mentem már sokat szelídült és így hajnalban is érezhető volt, de nem zavaró kategóriában.

Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro

Új hozzászólás Aktív témák