- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az első az önvezető Volvo kamion, utána jöhet a humanoid robot
- VPN topic
- TP-LINK routerek
- Windows 10
- Microsoft Excel topic
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Sokaknak nem tetszik, hogy ugye nem ők fejlesztik ki az illatokat, hanem kvázi a népszerű parfümökből csinálnak saját verziót. De ezen minden ilyen klón brand végigmegy, hogy sok utálatot kap, aztán egy idő után megszokják őket az emberek. Egyszer ránéztem az árakra náluk és ml-re kb. drágábbak voltak, mint az eredeti illat (legalábbis decant árakhoz hasonlítva), szóval nem igazán értem. Persze akinek ez a legfontosabb, hogy brutál illatfelhő legyen körülötte és/vagy nem igazán ért a parfümökhöz, azt meg tudják venni a reklámokkal.
Nekem inkább az illat fontos, mint az, hogy egész nap egy brutál illatfelhőben ússzak. Sőt, azok az illataim már kifejezetten idegesítenek nap végére, amik brutál tartósak, pl. Megamare, Cedrat Boise. Szerintem nem jó egész nap ugyanazt az illatot érezni.
Az tagadhatatlan, hogy az üzleti oldalát nagyon jól csinálják és sikeres a brand. Meg a DUA pl. kiírja az oldalára, hogy melyik az eredeti illat, amiből "inspirálódtak" ( ). Ez szerintem hiba, mert eltereli a figyelmet, van rá esély, hogy egy idő után az eredetit fogja megvenni valaki. A Superz-nél ez ahogy látom nincs kiírva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kedvenc zene a mai napra
- Mini-ITX