- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jackal79
aktív tag
válasz
galervin93 #91234 üzenetére
Tisztában vagyok a járulékos veszteségekkel. Az elmúlt 15 évben rendszeresen pergettem a Dunán, ezt úgy értsd, h akár napi 2x is lementem (fényváltás). Közvetlen a Duna mellett lakom
.
Nagyon sok wobbler odaadtam a folyónak, jellemzően Rapala, Megabass, Illex, Jackall, Deps, Yo-zuri és Salmo-t dobáltam. Eleinte nagyon bántott, ha betéptem 1-1 különleges darabot, de gyorsan rendbe tettem magamban, hogy ne rágódjak rajta, mert csak a pecaélményt rontja.
Pár alkalommal feedereztem már a Dunán, téptem is be előkét, kosarat. A feederezéshez elég béna vagyok, 1 jobb dévéren kívül mást nem tudok felmutatni, ezért a sok kérdés. Kitűztem célul, hogy megtanulom a folyóvízi feederezést, szisztematikusan keszegezés, márnázás, pontyozás, amurozás és busázás. Következő 15 évem a feederről fog szólni azt majd jöhet a bolognaizás
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest