- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjohn
aktív tag
válasz
atok666 #74340 üzenetére
Ugye a szakítószilárdság, ahogy mondtuk páran nem mindig valós, de mivel én mindig megtépem és úgy tesztelem, csomózva szimpla csomóval, dupla csomóval is. Muszáj mindkét csomóval tesztelni, mert van mikor a szimpla elvágja zsinórt csak duplával jó, és van fordított eset is, ez márka függő is lehet esetenként. Az ember érzi, hogy mikor, és mennyire szakad.
Ahogy írtam én 0,25-öst kértem és nem szakad egy könnyen. Soha nem írnék valótlanságot.
Az átmérőjét én sem méregetem.Volt már nekem a kedvencem Red Devil és egy időben szakadt mint huzat a 0,22-es, nem is vettem egy ideje.
Ha azt vesszük, hogy egy fluoro carbon 0,16-os Nevis Vision is tudja 5,18 kg szakítót, ezt már évek óta használom és igaznak érzem, akkor nem hihetetlen egy vastagabb jó minőségű zsinórnál ez az érték.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Politikai mémek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- LEGO klub
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest