-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil Smile
őstag
válasz
vendingo #37580 üzenetére
amikor nezegettem picker botokat a 3m est ajanlottak alkalmam nem volt kiprobalni mert nem kaptam akkoriban meg paromnak vettem o meg mondta h neki eleg a 270es (kezdo pecas) mert o is kicsi..
aztan egy alkalommal kiprobaltam en is es ugy megtetszett h vettem magamnak is egyet es a kovetkezo pecan mar a light feeder helyett csak a 2 pickert hasznaltam.. biztos szepen dolgozik keszegekkel is nekem 3-4 ponty volt amit fogtam vele es sajnos mar 1eve nem is jartam parton.. arra emlekszem h mar a 3as potyka is ha megindult szepen karikasodott a bot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest