-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe979
aktív tag
#23173) csƵ : Érthető teljesen. Én sem szeretem az indokolatlan vékony dolgokat. De azért van egy régi Maver orsóm, amin 14es damil van. Ha eltudnék jutni olyan pecára, ahol kitudom használni , legyen egy nagyon szép keszeges víz, akkor oda azt vinném ! De az esetek többségében ahova megyek tóra, ott a célhal a ponty, és mivel az dominál ott én sem finomkodok. De az angolok sem. Náluk is inkább az a jellemző hogy 4-10LBig terjedő az ajánlott zsinór méret a botokhoz. Ha finomabb akkor 8Lb a plafon.
Egy időben , vagyis mikor bejött a Berkley Nanofil, akkor arra akartam átállni, mert vékony , és jobb a szakítója a sima damilnál. De az ára nem érte meg nekem. És akkor az előke még nem volt benne. És annyira nem szerette a csomókat sem .(#23174) Janusz001 : Igen, a fluorocarbon lehet jobb , de drágább is. Nem észleltem nagy eltérést. Lehet verseny szinten más lenne , de erről nincs tapasztalatom. Amiket használok, az a Trabucco XPS Match Strong, Nevis Spectron [ sokan szidták, nálam bevált,] Formax Spectre [ fluorocarbon ] - Trabucco forgalmazza, ez is kedvező áras. A monofil meg monofil nálam, nem bonyolítom túl
(#23175) golyós : Ez így van, van előnye , hátránya, erre direkt nem tértem ki, mert kinek mi jött be, és használható bármelyik. Sok tényezős ez . De lehet hétvégére kötök párat
ha már szóba jött, olyan régen nem használtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest