-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
válasz
kobipeti #18151 üzenetére
Szia,
9,5m-es maver invincible rakóssal fogtam amiről itt beszéltünk nem régen, 14es előkezsinór, 14-es vagy 16-os horog most nem tudom pontosan, 16-os főzsinór. 2 tag van gumizva, 2,5-ös colmic csőgumival, és hamar, kb. 5 perc alatt kiszedtem. Ugyanezen a helyen, ugyanezzel a bottal (2 ugyanolyan botot vettünk) a haverom egy 9,9kg-os halat akasztott vasárnap, neki 2,1-es colmic volt benn és 12-es előre 16-os horog, neki 45 perc alatt jött ki, bár valószínűleg én nem voltam olyan óvatos, de ki kellett próbálni mit bír a bot, meg a kifúrt topset
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Netatmo beltéri egység hibátlan müködéssel és állapotban.
- 2db Wolfcraft Mini egykezes szorító szép állapotban eladó
- Dübel doboz Redbox Duopower csavarral hibátlan állapotban eladó
- 15 flakon MTN festék, alapozó, lakk + Ajándék 4db MTN szórófejjel
- Jura J95 ONE TOUCH TFT CARBON,limitált kiadás mint az új,saját használatból,1/4-ed ÁRON
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest