Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz BajzáthA #3285 üzenetére

    Nem ismertem ezt a WKC Pentathlont, de kipróbáltam. Nagyon jó kis kihívásnak tekinthető egy ilyen teszt, lehet néha elvégzem majd ilyen szintfelmerő jelleggel.
    Kérdésem hogy ha gyakorlat közben vagy leteheted a golyót? Nem mintha ilyenen szeretnék indulni, csak érdekel, mert erre nem tér ki a szabályzat, volt amivel idő előtt végeztem akkor a maradék időben pihenhetek? A végén meg le kellett tennem már az utolsó gyakorlatnál, persze ha nagyon muszáj tudtam volna tartani, de nem múlott rajta az életem így letettem :D
    Egyébként jó, bár a Jerk-öt nem annyira érzem mint gyakorlatot, technikailag annak ellenére nehéz, hogy elvileg ennek egy nagyon könnyített nyomásnak kellene lennie amiben a láb is sokat besegít.
    Half snatch meg érdekes, csak 16-al csináltam mivel 24-el nem hiszem hogy nagyon ment volna, sokszor rendes snatchet csináltam, ez tiltott? Vagy Half snatch ami kötelező de ha valaki kemény csinálhat teljes snatchet is? Vagy menjek a fenébe a hülye kérdéseimmel :D
    Köszi egyébként, ennyire nem ismerem a kettlebell világát, nekem egy kiegészítő eszköz jelenleg, de jó tudni ilyenekről.

Új hozzászólás Aktív témák