Új hozzászólás Aktív témák

  • BajzáthA

    csendes tag

    Köszönöm mindenkinek az elismerést, a kérdéseket és az érdeklődést.
    francois72
    Használtam anno az FMS tesztet... Ma már nem használom. Sem nálam, sem tanítványaimnál nem győzött meg. Persze az is lehet nekem kevés a tudásom ilyen téren... Próbáld ki.
    oregpaca:
    Igen ez már elég komoly kihívás. Főleg ha azt nézzük 61-62 kg vagyok. RKC illetve strongfirst technikát alkalmazok. Tehát lefelé nincs ez a girevoy sportolókra jellemző plusz süllyesztés. Viszont egyenlőre lefelé lehozom tartóba.
    ájvé:
    A mostani felkészülésnél is az első szakaszban az erőnlétnövelésre került a hangsúly. Katonai nyomás (dupla súllyal), húzódzkodás, guggolás (akár dupla 32 kg-al). Valamint most elkezdtem az olimpiai súlyemelést is tanulni. Elég pozitívan hat a kettlebelles teljesítményemre. Majd a jövő zenéje ennek a gyakoribb beiktatása és összhangba állítása a többi mocorgásommal.
    Maga a szakítás rész. Kialakult egy rendkívül laza szakítás technika. Ebben valóban a másik kéz lendítése fontos szerepet játszik. A felkészülésem mostani szakaszában 10 s-ént egy ismétlést hajtok végre, 1 percen át. Utána általában 3 percet pihenek.

    WKC pentathlon-t ismeritek? http://worldkettlebellclub.com/pentathlon/

Új hozzászólás Aktív témák