- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- eBay
- Disney+
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Trollkodas? Miért lenne az?
"Szerinted nem függ össze, hogy valami értelmesebb az embernél, és hogy lehet-e önellátó?"Attól hogy értelmes miért következik neked hogy lehet önellátó? Komplex ellátási rendszereket akármilyen okos bitekbol hogy rak össze? Leirtam hogy mi kéne ahhoz hogy önellátó legyen, mit kéne vezérelnie, és ha már az megvan az emberisegnek a legkisebb baja lesz az agi... Ha nehéz dekodolni nem nálam van a gond
-
törölt tag
"Szerinted nem függ össze, hogy valami értelmesebb az embernél, és hogy lehet-e önellátó?"
Leirtam 50*. Meg is indokoltam már nem egyszer. Ha nem tudod feldolgozni ne nálam reklamalj pls.
"Itt kb. mindent az vezérel, hogy mindegy valami mennyire kockázatos, vagy felelőtlen, de neked kell lenni az elsőnek. Szép kilátások."
Hát álmodozz szebb dolgot, ezt a világot kizárólag te teremted a te fejedben, semmi köze a valósághoz...
-
törölt tag
Jelentős kérdés hogy a karácsonyi kivamsaglista meg ami megvalosul az mennyi lesz... Ezen túl Izrael nem tud annyi vaskupolat csinálni amivel kiirtod az emberiséget...
Az ellátás nem most lesz automatizált, banyaszattol a feldolgozáson át minden... Aha...
"pl. a ChatGPT-nél is, nem mindig érdekli, hogy a megoldás jó e)..."
Mert képtelen rá meglepő módon... Képtelen rá, egy szöveg generátor bakker...
-
törölt tag
"De ha elhisszük, hogy lesz ami értelmesebb, mint az ember (abban ami számít), akkor lehet önellátó simán."
Semmilyen szinten nincs a kettő között összefüggés. Az megvan?
"Mert olyankor nem az AGI a fő gond, hanem ő a gond oka, vagy... nem értem."
Látom... Nem baj, majd 40 év múlva jót rohogsz rajta te is.
-
törölt tag
".Megint csak az mondod, hogy nem hiszed el, hogy meg tudják csinálni (életedben), mert még nem tudták megcsinálni."
Nem, azt mondom hogy a chatgptből nem következik az agi.
"Nem tudom Muski interpretáció mi"
Azért volt tagolva... A neurolink céljairól írtam mint példa a masszív overhype kapcsán. Amikor indult a cég nem a tudat digitalizálás volt a céljuk. Bevásárolta magát, és elkezdte ezt a baromságot tolni.
"hogy ha tényleg tudunk AGI-t csinálni, akkor bizonyosan kampó."
Akkor az az agi hülyébb lesz mint egy ötödikes. Még mindig a teljes infra a mi kezünkben van... Az eromutol a hálózaton át a vasig amin fut. Megoli az embereket? Oké. Megy vele a levesbe mert záros határidőn belül nincs nafta, vas amin lébacol, osszedol az épület, etc... Persze ha a robotika, a gyártás, energiazermeles mind olyan szinten lesz hogy ezeket meg tudja ugrani... Akkor sem az agi lesz a fő gond, mert ha nélkülünk is készül szerver, épül infrastruktúra, erőmű, etc, akkor minden munka megszunt kb a világon... És ez nem az én életemben lesz. Vagy a gyerekeim életében. Vagy...
-
törölt tag
"kevésbé univerzális technikák, kevésbé célozza az emberi faj lényegét" a naurolink pl? Aha, hát hogyne, pont nem a fajunk lenyegi részét celozná. Más kérdés hogy egy vicc az egész projekt muski intetpretációja , de ez most mindegy...
Írtam hogy nem fejlődött semmi? Pusztán azzal vitatkozok hogy amiket gyártók sugallnak, amitől egyesek félnek az köszönő viszonyban nincs azzal amire képes a technológia, szokásos buzzword jelenleg. Lett egy chatbot és most már mindenki ezzel akarja eladni a cuccait, fegyverrendszertol a photoshopig. Ebből nem következik semmi amit itt vagy máshol vizionalnak emberek. Szerintem.
-
törölt tag
Azt mondom hogy jelenleg ez marketing. Hogy a távoli jövőben mi lesz azt se te se én nem tudom. De ugyanúgy ahogy ment a sírás hogy hamarosan a metaverzumba leszünk zsinkrozva, meg az agyunkba neurolink lesz, etc, úgy ez is csak egy milliárdos üzlet jelenleg, amiben egyre nagyobbakat kell mondani ahhoz hogy a befektetok boldognak legyenek és dőljön a pénz... Elvi szinten bárminek van esélye. A gyakorlatban viszont ezeknek a vizioknak a közelében se vagyunk.
-
törölt tag
A meta is nyomja a milliárd dollárokat a metaverzumba. Attól is félsz? Hány céget szeretnél hallani aki rohadt meredek dolgokat mondanak azért hogy a hírekbe ma is bekeruljenek? Közben meg...
Ha majd egy mindenkinél okosabb, öntudatra ébredt ai lesz ami képes robotokat vezérelni, amikkel irl is "túlél" majd felkapod a lezerfegyvereket aztán csapjunk ellene keményen a lázadó oldalon.
-
törölt tag
Hogy mit akarnak az egy érdekes tészta. Az USA azt mondta hogy mostantól van space force. De van? Nalátod. Gyártani sok mindent lehet, teljesen automata gyárak nincsenek, valahol mindig van ember de mindegy...
Te láttál már gyartosort vagy úgy bármit amit karban szokás tartani? Nem úgy tűnik... Elég sokat kell még a robotteknika fejlődjön hogy csak egy felhulye humanoid helyett bármilyen komplex gép karbantartását el tudja látni, és akkor meghibásodásról szó se volt..
Ez teológia szint bocsi, mert sehol se vagyunk ettől... Lehet álmodozni persze, csak hogy a te elképzelt vilagodban mi hogy néz ki arról fölösleges, mert hogy?
-
törölt tag
Nem kell akkora flikkflakk, Kínában mióta megy masszív arcfelismeros követés tömegesen... Semmi új nincs abban... Egyes rendszereket mondjuk egy pulcsival át lehet verni de ez más kérdés. Ez megint iot, web3 és társai szindróma. Minden és mindenki is ezzel akar eladni mindent. IS. az iottal is tele volt a világ hogy mekkora jóság lesz, mindenki is fel akart szállni a hype vonatra... Most is már a pst, meg mindent is megint ezzel akarnak tolni. Hell is szép lassan kijon +40% hozzaadott ai-val...
-
törölt tag
Ja hogy egy elképzelt világban ahol van ai, fullos robotizalas, etc... Ebben amit írtok konkrétan semmi valosagalap nincs csak a könyvek /filmek amik alapján a véleményt formaljatok...
Egyébként ebben az elképzelt világban az utolsó ember a neurolinket megtalalja musk régi, elhagyatott villájaban, és feltolti a tudatát a hálózatba, majd harcba száll az aival. És happyend
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mert végtelen energia és halhatatlan vas van amin fut. Ember... Ja... Kinyir minket majd kb 30 év múlva max alatta is lekapcsoljak a villanyt ha szerencséje van, ha nincs még kevesebb. Mit adtak nekünk a rómaiak...
Egyébként megint a fear marketing jar maxon... Ti meg zabáljátok...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban.
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Vadonatúj Barrow external cooling box