-
IT café
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
őstag
válasz
kacsyx #72772 üzenetére
Ezért írtam, hogy én figyelem az autókat. Ha neked fel volt kapcsolva a lámpád, én nem mentem volna át előtted.
Természetesen senkit nem buzdítok, mindenkinek legyen, aki akar. De ahogy más is írta, a legtöbb bringát elcsúfítja.Én pl azért vettem fekete villogót, mert a régi így nézett ki rajta... feketében meg király.
-
geotigris9
tag
válasz
kacsyx #72772 üzenetére
Igen! - az baj vagy akkor szerelnék fel rendesen ha már vélhetően érte volna őket ezek hiányával összefüggésben baleset vagy, mert a rendőr megbüntette. Ha már tényleg muszáj akkor van fölszerelve és mivel ezek ritka események (szerencsére vagy ..) így igen sokaknál hiányos vagy nincs is ilyen a bringán.
És nem azért mert hasznos és kellene, hogy legyen rajta saját és más biztonsága érdekében.
(#72773) Jester01 Néztem én is, de nem tudhatod mit bírna csak, ha használnád.
De nem véletlenül annyi az ára a márkát biztosan nem kell megfizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Spilled! teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Professzionális szimulátor Rig Váz Cockpit
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- ELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Ryzen 7 CPU-k
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest