-
IT café
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
őstag
válasz
geotigris9 #72750 üzenetére
Nyilván van egy szabály, amit be kell tartani... de nekem még senki nem szólt, hogy nincs semmi a bringán és én sem kocsival viszem az erdőig. A múltkor főúton igazoltató rendőrök mellett mentem el, rám néztek, de meg csak fejet sem csóvált. Mondjuk a kezem kiraktam indexelni, amikor kikerültem az autót, amit igazoltattak.
Van két szilikonos villogóm, azt akkor rakom fel, ha már hamar sötétedik, meg amikor ilyen felhős idő van. Sötétben nem tekerek, ha meg igen, akkor már hazacsettegek a szilikonos fényével is. Csengő helyett kiabálok.Ja, és többet ér, hogy nézem hogy mozognak az autók körülöttem, mint az, ha valaki azt hiszi, tele van cicaszemmel, és akkor nem megy neki az autó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Spilled! teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest